SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Kamyonete Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-07-11 05:20:58
Tren Kamyonete Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ’da yük treninin hemzemin geçitte kamyonete çarpması sonucunda 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza; 9 Temmuz Pazar günü saat 06.40 sularında Akçadağ ile Yazlak İstasyonu arasında meydan geldi. İddiaya göre; İskenderun-Malatya seferini yapan 63025 sefer sayılı yük treni, Akçadağ ile Yazlak istasyonu arasında; serbest bariyersiz hemzemin geçitte; Ramazan Eken’in yönetimindeki 44 FZ 259 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet rayların üzerinde savruldu.

Kaza sonucunda kamyonet sürücüsü Ramazan Eken olay yerinde yaşamını yitirirken, yanında bulunan Arzu Solmaz (39) ise ağır yaralandı. 112 acil servis ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazanın, kamyonetin kontrolsüz olarak hemzemin geçide girmesi sonucunda meydana geldiği iddia edildi.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Ramazan Eken’in cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor. (iha muhabirinin çektiği alttaki fotoğraflar bu kazadan)

HANIMINÇİFTLİĞİ'NDE 5 YARALI..

Malatya'nın Hanımınçiftliği Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Yusuf İpek (23) idaresindeki 44 BZ 384 plakalı otomobil, Hanımınçiftliği Mahallesinde kaldırıma çarptı.

Kazada sürücü İpek (23) ile otomobildeki Cemre, Miraç (6), Betül (28) ve Gülüzar İpek (52) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

GÜRÜN'DE..

Öte yandan Yasin Kavun yönetimindeki (43) idaresindeki 42 EE 258 plakalı otomobil Kayseri istikametinden Malatya istikametine seyir halindeyken Gürün ilçesi Yoncalık mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü Kavun ile birlikte Ömer (48), Songün (39) Hacer (46) Sedat Kavun (25) yaralandı. Yaralılar Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan Ömer Kavun Sivas'a sevk edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ZAFER YILDIRIM (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eyler inşallah...
    0
    0
    Yanıtla