SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜFAD Malatya Şubesi'nde Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2021-07-06 08:16:04
TÜFAD Malatya Şubesi'nde Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi'nin olağan genel kurulu yaptı, başkanlığa Muharrem Zeyno getirildi.

Battalgazi Belediye Konferans Salonu'nda yapılan genel kurulda, önceki başkan Nihat Bayındır yeniden aday olmadı. Seçimlere, Muharrem Zeyno başkanlığındaki tek liste katıldı ve yönetim şu isimlerden oluştu:

Muharrem Zeyno, Cumali Dedeoğlu, Süleyman Kale, Muhsin Aden, Metin Taşpınar, Eyüp Menge, Kadir Gülver, Hacı Burak Taştekin, Sezer İnce, Berkan Erkoç, Hüseyin Ökke, Hüseyin Ökke, Erdoğan Özdemir, Bayram Baysal, Hakan İskender Temizel.

Derneğin Denetleme Kurulu'na ise Nihat Ünlü, Murat Kayapınar, Erkan Salman seçildiler.

Genel kurulda bir veda konuşması yapan Bayındır, "3 dönem sürdürdüğüm görevim süresince yönetiminde çalıştığım hocalarıma, bana ve derneğimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Yeni başkan Zeyno da, hizmetlerinden dolayı eski başkan Bayındır'a teşekkür etti, camianın sorunları ve çözümü konusunda çaba göstereceklerini söyledi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: TÜFAD Malatya Şubesi'nin yeni başkanı Muharrem Zeyno (ortadaki), bayrağı eski başkan Nihat Bayındır'dan (sağdaki) aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nihat (2 yıl önce)
    Adaşım Nihat hocaya teşekkür eder,yeni başkan Muharrem hocam ve yanındaki görev arkadaşlarına da başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla