SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜİK Personelinden Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:55
TÜİK Personelinden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Dünya İstatistik Günü münasebetiyle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü personeli Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. 

Dünya İstatistik Günü münasebetiyle Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dızman ve beraberindekiler, Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret ettiler. 

Bölge Müdürü Dızman, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 3 Haziran 2015 tarihli ve 69/282 sayılı karar ile 20 Ekim 2015 tarihi, ikinci Dünya İstatistik Günü olarak ilan edilmiş ve her 5 yılda bir 20 Ekim tarihinin Dünya İstatistik Günü olarak kutlanması karara bağlanmıştır. Bu yıl kutlanacak Dünya İstatistik Günü’nün teması ise ‘Daha İyi Veri, Daha İyi Yaşam’ olarak belirlenmiştir. Türkiye İstatistik Kurumu, istatistik alanında çalışanları, akademik dünyayı, öğrencileri ve toplumun her kesiminden insanı buluşturmak ve istatistiğin önemi konusunda kamuoyu farkındalığını artırmak için önemli bir vesile olacağını düşündüğü Dünya İstatistik Günü’nü, Merkez Teşkilatımız ve 26 Bölge Müdürlüğümüz aracılığıyla Türkiye genelinde gerçekleştirecek etkinliklerle kutlanacaktır” dedi.

TÜİK Malatya Bölge Müdürü Dizman, hafta münasebetiyle yapacakları etkinlikler hakkında da Vali Kamçı’ya bilgi verdi. Vali Kamçı, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, tüm kurum çalışanlarının Dünya İstatistik Günü’nü kutladı.

DONAT VE ÖNCAN’DAN ZİYARET

Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat ve İş adamı Yaşar Öncan’da, Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat ve Malatyalı iş adamı Yaşar Öncan, Vali Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Kamçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretçileri ile bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız