SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüm Maçlarda 90 Dakika Oynadılar

0
Güncellendi - 2021-01-27 00:58:51
Tüm Maçlarda 90 Dakika Oynadılar
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında sadece 3 futbolcu, maçların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

Ligin geride kalan bölümünde İttifak Holding Konyaspor'dan Nejc Skubic, Aytemiz Alanyaspor'dan Jose Marafona ile Gaziantep FK'den Günay Güvenç, takımlarının oynadığı 20 maçın tamamında 90 dakika forma giydi.

Ligin ilk yarısında Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Gaziantep FK 23'er oyuncuyla en az isme şans veren ekipler oldu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve Hes Kablo Kayserispor'da ise 32'şer futbolcu görev aldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve ligin 21 takımla oynanması nedeniyle yoğun bir maç programına sahip ligde, Kovid-19 vakaları nedeniyle de bazı futbolcular formalarından uzak kaldı.

Tüm maçlara ilk 11'de çıkanlar

Süper Lig'de 7 futbolcu, takımlarının 20 karşılaşmasına da ilk 11'de başladı.

İlk yarıda takımlarının oynadığı tüm maçlarda 90 dakika sahada kalarak istikrarlarını koruyan Nejc Skubic, Jose Marafona ve Günay Güvenç'in yanı sıra Fraport TAV Antalyaspor'dan Fedor Kudriashov, Göztepe'den Halil Akbunar ile Soner Aydoğdu ve Demir Grup Sivasspor'dan Max Gradel, tüm müsabakalara ilk 11'de başladı.

Bu isimlerin dışında Selim Ilgaz (Atakaş Hatayspor), Juanfran (Aytemiz Alanyaspor), Emrah Başsan (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Nuri Şahin (Fraport TAV Antalyaspor), Cherif Ndiaye (Göztepe), Kevin Varga (Kasımpaşa), Saba Lobjanidze (MKE Ankaragücü), Edgar Ie (Trabzonspor) ve Recep Niyaz (Yukatel Denizlispor) da takımlarının 20 maçında şans buldu.

Yedek kulübesinden en çok oyuna girenler

Süper Lig'in ilk yarısındaki maçlarda 15 kez sonradan oyuna giren Aytemiz Alanyasporlu Mustafa Pektemek, yedek kulübesinden en fazla forma şansı bulan isim oldu.

Mustafa Pektemek'i 13'er müsabakayla Fatih Karagümrük'ten Mevlüt Erdinç, Galatasaray'dan Ömer Bayram, Demir Grup Sivasspor'dan Arouna Kone ve Gaziantep FK'den Enver Cenk Şahin izledi.

Toplam 83 ismin ilk 11'de forma şansı bulamadığı Süper Lig'de Enver Cenk Şahin 13, Çaykur Rizespor'da Kemal Rüzgar, Atakaş Hatayspor'da Mirkan Aydın, Galatasaray'da Muhammed Kerem Aktürkoglu, Yeni Malatyaspor'da Mustafa Eskihellaç ve Gençlerbirliği'nde Rahmetullah Berişbek ise 8'er müsabakada sonradan oyuna girdi.

İzmir, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız