SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tümülüse Kepçe İle Dalmışlar! 14 Defineciye Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-01-25 21:44:43
Tümülüse Kepçe İle Dalmışlar! 14 Defineciye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

YAKALANANLARIN 2'Sİ KAMU GÖREVLİSİ!. Malatya'nın Yazıhan ilçesinde, Sit alanında iş makinesiyle kaçak kazı yapan 2'si kamu görevlisi 14 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, Yazıhan ilçesinde 1'inci derece Sit alanı olan tümülüste kaçak kazı yapıldığını belirledi.

Jandarma'nın Valilik aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Yazıhan İlçesinde 1. derece sit alanı olan Tümülüs’te kaçak kazı yapıldığı bilgisi alınmasını müteakip, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23.01.2019 günü saat:23:00 sıralarında olaya müdahale edilmiştir. Söz konusu bölgede yapılan araştırma ve inceleme sonucu kazı alanından kaçmaya çalışan (1) adet Ekskavatör kepçe ve olayla ilgisi bulunan (1) adet otomobil ile (14) şüpheli suçüstü yakalanmıştır. Şüphelilerin (2)’si Kamu görevlisidir.

Otomobilde yapılan aramada (1) adet metal arama detektörü, kazı alanında ise (1) adet balyoz ve (1) adet manila ele geçirilmiştir. Sit alanında yapılan kontrolde (20) metre genişliğinde (20) metre derinliğinde kazı yapıldığı tespit edilmiştir. Adli makamların talimatıyla olayla ilgili (14) şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

ELE GEÇİRİLEN MALZEME :

- (1) adet Kepçe

- (1) adet Kamyon

- (1) adet Otomobil

- (1) adet Detektör

- (1) adet Balyoz

- (1) adet Manila"

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Yaa bırakın bu işleri neymiş devlete kazandıracaklarmış üstünüzden cahillik akıyor yazıklar olsun ki devletin memuruna muhtarına böyle bir iş yapıyor hırsızlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliveli (5 yıl önce)
    Manila değil manivela eyyy cahili cühelâ
    0
    0
    Yanıtla
  • özen (5 yıl önce)
    Adamlar devletine milletine yardımcı oluyor. Olay tamamen yanlış aksettiriliyor. Hem adamlar yerli ve milli...
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    madem orada bir servet var tarihi eserde şirketlere verin bu çalışmayı eğitimcilere verin. çıksın bu değerler ülkeye gelir elde edilsin ünüversiteler ne işe yarıyor saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ssu (5 yıl önce)
    Uzmanlar da varsa Demekki bişey varmış da o kadar organize olmuşlar araştırılsın derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (5 yıl önce)
    suç suçtur,suriyeli olunca suçun kavramı değişmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Slx adam (5 yıl önce)
    Suriyeli olsaydı o kazı yapanlar kimse karışmaz di adamların ihtiyacı olmasa o karda kış da girmezler di oraya
    0
    0
    Yanıtla
  • Lakabınıza göre uygun yorum yapmışsınız. Keskelalaka Suriyeli falan...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Yav birakin adamlari yerin altindakilerini cikarsinlar devlete kazandirsinlar... yakaladinizda ne gecti elinize . Kultur varliklarina ve muzelere eser kazandiranlari engellememek lazim..yerin altindakinden kimseye zarar gelmez
    0
    0
    Yanıtla