SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Eğitim Sen'de Başkanlığa Şahin Seçildi

0
Güncellendi - 2021-11-14 05:30:56
Türk Eğitim Sen'de Başkanlığa Şahin Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kamu-Sen Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesi’nin 7. Olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Fevzi Şahin getirildi.

Öğretmenevi Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Fevzi Şahin, “Türk Eğitim-Sen Malatya Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu sonuçlandı. Bizlere 4 yıllığına yönetim yetkisini veren kıymetli üyelerimize ve delegelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde ancak başarı elde edilebilir. Birliğimizin ve dirliğimizin muhafazası İçin elimizden gelen gayret ve çabayı en üst düzeyde göstereceğiz. Yönetim stratejimizin temel dayanağı üyelerimizin beklentilerinin karşılanması doğrultusunda ve çözüm odaklı olacaktır. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç mücadelesi değil, gönül, ahlâk ve fazilet mücadelesi olacaktır. Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olmak, aynı ülkü ve ideallere sahip insanlarla hep birlikte yürümek tek gayemizdir. Çalışan, üreten ve yol gösteren bir sendikacılık anlayışı ilkesiyle, çalışma hayatına yeni bir soluk getirmek ilk hedeflerimiz arasındadır” dedi.

Genel Kurula MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve il yönetim kurulu üyeleri de katılarak, yeni yönetime başarılar dilediler.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesi’nin Fevzi Şahin başkanlığındaki Yönetim Kurulu’na Ömer Baharoğlu, Can Karaçam, Hakan Eyol, Mustafa Emre, Kaya Gönültaş ve Ersin Gül seçildi.

Denetleme Kurulu’na Yusuf Ziya İlhan, Muhsin Yiğit, Ali Aslanyürek, Mithat İlhan ve Mehmet Beytur, Disiplin Kurulu’na da Nedim Türk, Halil Koca, Aydın Volkan Özbey ve Mehmet Uslu getirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • öğretmen44 (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun başarılar dilerim . Eski başkanlarımızdan Ekrem Şenol Beyden sonra gerçekten sendikamızda düşüş vardı inşallah eski günler gibi 7 24 öğretmenin derdiyle dertlenen bir başkan istiyoruz ;tebrikler sendikamız malatyada 1.olacak insallah.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Fevzi başkana, yönetim, denetim ve disiplin kurulunda yer alan hocalarıma hayırlı olsun allah yardımcınız olsun başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Duayen bir eğitimci olarak önceki yıllarda sendika başkanlarına (Ekrem şenol bey ve Şahin Kayaduman bey)7/24 telefonla ulaşabiliyor sorunlarımızı iletiyor ve çözüm buluyorduk,son yıllardaki başkanlar ve yönetimleri telefonlarımızı açmaz oldular, sayın Fevzi bey ekibinin ilimizde eğitim sendikacılığına özlediğimiz o güzel günleri yeniden geterecigini biliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • özel eğitimci (2 yıl önce)
    Hepimize hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Ben başka bir sendikalı olarak ilimizde sendikacıligin bittiğini gormekteydim. Sayın Fevzi şahin başkanlığında eğitim çalışanlarının sorunlarına sahip çıkılan sendikacılığı yeniden göreceğiz, Fevzi beye ,yönetim,denetim ve disiplin kurullarının değerli üyelerine canı gönülden başarılar dilerim, çıktıkları yolda Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • R.Doğan (2 yıl önce)
    Fevzi beye ,yönetim,denetleme ve disiplin kurullarına başarılar dilerim, inşallah Malatya eğitim sendikacılığında yeni bir çığır açacaklar,eğitim çalışanlarının sorunlarına sahip çıkacaklardır, değerli dostlar çıktığınız bu yola ,Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdülkadir (2 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Milli Eğitim camiasına yeni bir ses, yeni bir nefes getireceginize inanıyorum. Allah başarılarınızı daim eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Aksoy (2 yıl önce)
    İnsanı büyük yapan azmi ve sabrıdır.Değerli Müdür'üm,yeni görevinizde başarılar diliyorum. Her şeyin en iyisine layıksınız.
    0
    0
    Yanıtla