SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Boyun Eğen Ülke Olmaktan Çıktı"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla “AK Parti Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı" gerçekleştirildi. Çavuşoğlu, Türkiye'nin tam bağımsız olma yolunda önemli adımları hayata geçirdiğini belirterek "Türkiye boyun eğen bir ülke olmaktan çıktı, bütün dert bu." dedi.

AKP Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu’nun selamla konuşmasıyla başlayan program da konuşan AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kadınların varlığının toplumu ve AKP’yi güçlendirdiğini söyledi.

Kadınların toplumun nesnesi değil öznesi olduğunu kaydederek AKP’nin kadınlarla yan yana omuz omuza Türkiye için birlikte hareket ettiğini belirten Tüfenkci” Kadınlarımız AK Parti ile birlikte hayatın her alanında var oldular. İlerleyen zamanlarda Türkiye’de kadın hareketinin tarihi yazılacaksa bunun en büyük mimarlarından biri Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dır .”dedi

Çavuşoğlu da, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "AK Parti Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı"nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yakın tarihinde her 10 yılda bir darbe yapıldığını belirtti.

ABD'nin İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Türkiye'ye yaptığı yardımları çeşitli şartlarla verdiğini, Adnan Menderes'in ağır sanayi kurmak için girişimlerde bulunduğunu ancak buna müsaade edilmediğini ifade eden Çavuşoğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001 yılında AKP'yi kurduğunu ve tam bağımsızlık için harekete geçtiğini anlattı.

Çavuşoğlu, "Türkiye tam bağımsız olma yolunda önemli adımlarını hayata geçirdi, savunma sanayi özellikle. Dış politikada yerli ve milli eksenli politika. Türkiye boyun eğen bir ülke olmaktan çıktı, bütün dert bu." dedi.

Etkinliğe, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ile partili kadınlar katıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • sabr (1 yıl önce)
    Vah vah... 10 yılda dolar on katına çıktı, bir ekmek 5tl... en düşük kira 3000tl...
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Çok söylenecek söz var da! Neyse ... anlayan anlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    bugün borç alan yarıın talimat alır. onlar imf çantacıları idi ya bunlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Ön saflarda erkekler.
    %100
    %0
    Yanıtla