SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Finallerine Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:31
Türkiye Finallerine Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan Kulüpler Arası Yıldız Erkekler Voleybol Müsabakalarında mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Malatya’da gerçekleştirilen yarı final müsabakalarını birinci tamamlayarak, Türkiye finallerinde katılma hakkını elde etti.

Diyarbakır’da yapılan grup müsabakalarını birinci tamamlayan Esenlik Malatya Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Malatya Atatürk Spor Salonunda yapılan grup müsabakalarında finalde Gaziantep Gençlik Spor’u 3-0 yenerek, Türkiye finallerine kaldı.

Final müsabakası sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor As Başkanı Talip Kantarcı, “Yıldız Erkek Voleybol Takımımız Malatya’da yapılan yarı final müsabakalarını birinci tamamlayarak, Türkiye finallerine kaldı. İnşallah ekibimiz Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye finallerinden de başarıyla dönecektir” dedi.
Kantarcı, kulüp olarak birçok branşta faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve Esenlik Malatya Belediyespor Kulüp Başkanımız Orhan Barman, gençlerimize büyük bir önem ve destek veriyor. Bu anlamda kulüp olarak birçok branşta Malatya’mızı en iyi şekilde temsil ediyoruz” diye konuştu.

Esenlik Malatya Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takım Antrenörü Muhammed Çatar ise, yeni oluşturdukları jenerasyonla iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirdi.
Çatar, iyi bir altyapıya sahip olduklarını kaydederek, “Esenlik Malatya Belediyespor olarak ikinci defa yıldızlar finaline gideceğiz. O başarıyı tekrarlamak bizim için önemliydi. Bunu da başardığımız için mutluyuz. Takım olarak Kocaeli'nde yapılacak olan final müsabakalarında ilimizi temsil edeceğiz. Finallerde büyük takımlarla karşılaşacağız. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız