SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Turu Geçmemek İçin Nedenimiz Yok"

0
Güncellendi - 2019-08-01 06:01:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, “Turu geçmemek için hiçbir nedenimiz yok. Oynayacağımız takım yenemeyeceğimiz bir ekip değil. Maçı kazanabileceğimiz bir takımla oynayacağız. Umarım kazanıp, mutlu bir şekilde buradan ayrılırız” dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana ile oynayacakları maç öncesi, Stozice Stadı'nda forvet oyuncusu Adis Jahovic ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Yalçın, ilk maçta çok ciddi savunma hataları yaptıklarını ifade etti.

Yalçın, takım savunmasında ciddi açıklar verdiklerini kaydederek, “Vermememiz gereken açıklar verdik” dedi.

Sezonun başında olduklarını ve ilk resmi maçlarını oynadıklarını anlatan Yalçın, “Kolay değil. Oyuncu gurubunu belirli bir tarzdan belirli bir tarza geçişi o kadar kolay değil. Biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncularında biraz zamana ihtiyacı var. Elimizdeki mevcut kadroyla en doğru oyunu oynayıp, eğer mümkün olursa turu geçmek istiyoruz” dedi.

Yalçın, Olimpija Ljubljana’nın yenemeyecekleri bir ekip olmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Ben ilk maçta da aynı şeyi söylemiştim; 2-2’lik skor dezavantaj gibi görünse de bana göre çok dezavantaj değil. Turu geçmemek için hiçbir nedenimiz yok. Oynayacağımız takım yenemeyeceğimiz bir ekip değil. Maçı kazanabileceğimiz bir takımla oynayacağız. Umarım kazanıp, mutlu bir şekilde buradan ayrılırız.”

Takımın santraforu Adis Jahovic ise rövanş maçında Olimpija Ljubljana’yı yenerek, bir üst tura atlayacaklarını ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafak (4 yıl önce)
    MAlatya halkı bu gruru bu onuru hak ediyo allah yar ve yqrdımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yiğit (4 yıl önce)
    Sergen hocam kazanmaya inanmak işin büyük kısmı size güveniyoruz. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Başarılar Malatya. Yenseniz de yenilseniz de desteğimiz devam edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    sergen hoca ,hocalık top oynamaya benzemez.ilk maçta seninin 5 hafta sonra malatyaspordan ayrılacağının garantisini verebilirim....bu takımı ( Olimpija Ljubljana) buarada yenemedin.mümkün mü oarada yenesin...belki erken olacak bu yorumlar ama sen bu takıma hocalık yapamazsın....hiç kusura bakma...
    0
    0
    Yanıtla
  • engin (4 yıl önce)
    2-1 malatya alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Rüyasını gördüm,skor 0-5 inşallah tersi çıkmaz.Başarılar diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hocam.sizlere.guveniyoruz.isallah.ikinci. Tura.gecersiniz.sansiniz.bol.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Vurdugunuz gol olsun..yurekten basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • he he bifumanın bi yerine deysin gol olsun farketmez
    0
    0
    Yanıtla