SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tutuklu İçin Aracılık İstedikleri Şahsı Yaraladılar

0
Güncellendi - 2021-03-14 03:07:31
Tutuklu İçin Aracılık İstedikleri Şahsı Yaraladılar
A- A+ PAYLAŞ

POLİS 5 ŞAHSI GÖZALTINA ALDI.. Asayiş Şubesi ekipleri, karıştığı suç nedeniyle cezaevinde tutuklu olan yakınlarından şikayetçi olan şahsa şikayetinden vazgeçmesi için aracılık istedikleri kişi, bunu kabul etmeyince bıçakla yaraladılar. Polis olayla ilgili 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu arada, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetim ve uygulamalarda 6 adet silah ile uyuşturucu- uyarıcı madde ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmalarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• 2 adet tabanca,

• 4 adet tüfek,

• 5 adet fişek,

• 90,84 gr metamfetamin,

• 4.22 gr sentetik kannobinoid,

• 4 gr esrar,

• 286 adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiştir.

• İzzetiye Mahallesinde yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan B. Ö. isimli şahıs ve kullanmış olduğu plakasız Motosiklet kontrol edilmiş, bahse konu motosikletin plaka sorgulamasında Sanayi Polis Merkezi Amirliğince çalıntı olarak arandığının anlaşılması üzerine, gerekli tahkikata başlanmıştır.

• Müşteki S. K. isimli şahıs yaya olarak ikametine giderken plakasını hatırlamadığı bir aracın yanında durduğu öncesinden tanıdığı S. U. isimli şahısın kendisini çay içmek bahanesi ile aracına davet ettiği ve müştekinin araca bindiği araç içerisinde iki şahısın olduğu ve bu şahıslar ile birlikte Özsan sanayi sitesine gitmişlerdir. Burda şüpheli şahısın abisi M. U. Bir konu nedeniyle tutuklandığı müşteki S. K.'nin aracılık yaparak bu şikayetten vazgeçilmesini talep etmiş müşteki kabul etmeyince şüpheli şahıslarca müşteki şahısı zorla alıkoyarak bacağından bıçaklamış şahısı darp edip silah ile tehdit etmişlerdir. Ekiplerimizin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalarda 5 şüpheli şahıs ve olayda kullanılan otomatik tüfek ile birlikte yakalayarak gözaltına alınmış olup adli tahkikata başlanılmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 120 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci S. Y. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış. ayrıca işyerinin mühürlenmesi için işlemlere başlanmıştır.

• Aslantepe caddesinde çalındığı ihbar edilen bir motosiklet Büyük Hüseyin Bey Mahallesi Azizler Sokak üzerinde bulunmuş ve B. Ö. İsimli şahıs tarafımızca muhafaza altına alınmış gerekli işleme başlanmıştır.

• Beydağı Yeşilay Sokakta Dur ikazına uymayarak kaçan şüpheli plakasız motosiklet kovalamaca neticesinde yakalanmış, şase numarasından yapılan sorguda hurdaya ayrılmış trafikten çekili olduğu, ayrıca sürücünün ehliyeti olmadığı anlaşılmış toplamda 5.710 TL trafik cezası uygulanmış motosiklet otoparka çekilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız