SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-14 ve U-16'da Final Maçları Oynanacak

0
Güncellendi - 2016-04-27 01:10:45
U-14 ve U-16'da Final Maçları Oynanacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U-14 ve U-16 Futbol Ligleri’nde final karşılaşmalarının oynanacağı kaydedildi.

Malatya 2015-2016 Futbol sezonu U-14 ile U-16 ligi final maçlarının programı, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında belirlendi.

Final maçlarının program fikstürünün çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASAKF Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Fırat, Erkan Van ve Sedat Kayış, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nuri Karaağaç, takımların idarecileri katıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, gruplarını lider olarak tamamlayan takımları tebrik ederek finallerde Malatya şampiyonu olacak takımın Malatya’yı ilimizi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Futbol İl temsilcisi Kahraman Fırat ise, U-14 Ligi finallerinin bu hafta oynanacağını, U-16 ligi finallerinin ise 15 günde tamamlanacağını belirterek, finalde mücadele edecek takımlara başarılar diledi.

FİNAL MAÇLARININ PROGRAMI

U-14 ve U-16 Futbol Ligleri’nde oynanacak olan final maçlarının programı şöyle:

U-14 Final maçları

29 Nisan Cuma

Yeşiltepe 3 nolu saha

17.30 Kale Gençler Birliği-Malatya Yeşilyurtspor

1 Mayıs Pazar

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Malatya Yeşilyurtspor-Kale Gençler Birliği

U-16 Final 1. Maç

30 Nisan Cumartesi

Yeşiltepe 2 nolu saha

15.00 Battalgazi Belediyespor-Malatya Fenerspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız