SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-19 1. ve U-14 Liglerinde Son Durum

0
Güncellendi - 2017-10-05 00:40:03
U-19 1. ve U-14 Liglerinde Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolda, U-14 ve U-19 1. Liglerinde heyecan sürüyor. Liglerde 6.hafta geride kalırken, U-19 1. ligde A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor, B Grubu’nda ise Sanayispor lider durumda bulunuyor. U-14 Ligi’nde ise Kale Gençlerbirliği, gol averajıyla liderliğini sürdürdü.

U-19 1. LİGİ

U-19 1. Ligde 6.hafta karşılaşmaları oynandı. A Grubu’nda büyük bir çekişme yaşanırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 16 puan ve gol averajıyla haftayı lider tamamladı. 18 puanlı bir diğer takım Adafı Kartalspor ise ikinci sırada yer alıyor.

A Grubu’nun lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde geride kalan 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken, rakip ağları 34 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü. Grup’ta 16 puanlı Adafı Kartalspor ise 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken, rakip ağları 28 kez havalandırıp, kalesinde 5 gol gördü.

B Grubu’nda ise Sanayispor, maç fazlasıyla 13 puanla zirvede yer alıyor. Sanayispor’u 1 maçı eksik 10 puanlı Demirspor takip ediyor.

Grubun lideri Sanayispor, oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Grup’ta ikinci sırada yer alan Demirspor ise oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

U-19 1. Kümede 7.hafta karşılaşmaları 8 Ekim Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

14.00 Malatyaspor-Sancaktarspor

16.00 Demirspor-Telekomspor

Yeşiltepe 2 nolu saha

14.00 Battalgazi Belediyespor-Ataköyspor

16.00 Malatya Galataspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

12.00 Orduzuspor-Malatya Fenerspor

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Adafı Kartalspor

16.00 Kale Gençlerbirliği-Çöşnük Gençlik

Sanayispor-bay

U-14 LİGİ

U-14 Ligi’nde ise Kale Gençlerbirliği, geride kalan 6 hafta sonunda 18 puan toplayarak, gol averajıyla liderliğini sürdürdü. Kale Gençlerbirliği’ni 18 puana sahip Anadolu Selçuklu takip ediyor.

Ligde geride kalan 6 hafta sonunda grubun lideri Kale Gençlerbirliği oynadığı 6 karşılaşmanın tamamını kazandı. Kale ekibi, 6 karşılaşmada 34 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü.

Ligin ikincisi Anadolu Selçuklu 6’da 6 yaparak, 18 puan topladı. Anadolu Selçuklu, geride kalan 6 haftada 33 gol attı, 2 gol yedi.

Ligde 15 puanlı Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Spor Üçüncü, 13 puanlı Malatya Fenerspor dördüncü, 10 puanlı Kaldırımgücü ise beşinci sırada bulunuyor.

U-14 Ligi’nde 7.hafta karşılaşmaları 7 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

15.00 Kale Gençlerbirliği-Adafı Kartalspor

16.30 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Anadolu Selçuklu

Yeşiltepe 3 nolu saha

16.30 Malatya Fenerspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız