SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U17 2. Kademe Maçlarının Bir Ayağı Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-04-24 03:52:54
U17 2. Kademe Maçlarının Bir Ayağı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe Programı açıklandı. Şampiyonanın bir ayağı Malatya'da oynanacak.

2018-2019 Sezonu U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 24 takımın katılacağı, 2.kademe müsabakaları, 6 takımlı Kütahya, Eskişehir, Ordu ve Malatya grup merkezlerinde 25-28 Nisan tarihlerinde oynanacak.

U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 4 takım,  U17  Final  müsabakalarını belirlenecek bir grup merkezinde oynayacak.

Malatya grubunda karşılaşmalar 25-28 Nisan tarihlerinde oynanacak. Malatya Grubu'nda Diyarbakır DSİ Spor, Diyarbakır Ergani Gençlerbirliği, Adanaspor, Gaziantepspor, Mardin Kızıltepe Belediyespor ve Elazığ İl Özel İdarespor takımları mücadele edecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız