SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uğrak Yeri Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Sümerpark'ın henüz resmen hizmete girmemesine rağmen, özellikle akşam saatlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gördüğü bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldikten sonra ısrarlı takibi sonucu önce devri alınan ardından projesi hazırlanarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sümerbank arazileri üzerinde temeli atılan bölgenin en modern parkı, başta bölge halkı olmak üzere bütün Malatyalıların uğrak yerlerinden biri oldu.

Henüz resmi açılışı yapılmamış olmasına rağmen, fiili olarak hizmete giren bölgenin en modern parkı özellikle akşam saatlerinde binlerce vatandaşın akınına uğruyor.

Parkta oturan, gezen, sohbet eden, eğlenen vatandaşlar parkın yapılmasından dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiklerini belirtiyorlar.

Kendileriyle röportaj yapılan vatandaşların büyük bir çoğunluğu, bu parkın bölge ve Malatya için vazgeçilmez bir hizmet olduğunu, kapasitesiyle örnek bir park olduğunu belirterek, “Bizler için elzem olan bu güzel parkı bizlere kazandıran Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’a teşekkür ediyoruz. İşi rast gitsin, Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Yine vatandaşların büyük bir bölümü konuşmalarında, “Bu güzel park kısa süre önce hizmete girmiş olmasına rağmen insanlarımız etrafı kirletiyorlar. Herkes kendi bulunduğu yeri kalktıktan sonra temizlerse bu sorun da ortadan kalkmış olur” dediler.

Öte yandan, kendisiyle röportaj yapılan çocuklardan biri de Malatya’da misafir olarak bulunduğunu belirterek, “Ben buraya Balıkesir Gönen’den geldim. Bu park gerçekten çok güzel olmuş. Ama insanların temizliğe önem vermelerini ve yerleri kirletmemelerini istiyoruz” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız