SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Bulut Forma Rekabetine Hazır

0
Güncellendi - 2020-01-08 14:28:42
Umut Bulut Forma Rekabetine Hazır
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Umut Bulut, ligi ilk 5 içerisinde bitirebilecek kalitede olduklarını söyledi.

 Sarı kırmızılı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Bulut, Yeni Malatyaspor’da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 Tecrübeli futbolcu, geçmişte gerek milli takım gerekse de takımlarda birlikte forma giydiği arkadaşlarıyla Yeni Malatyaspor’da tekrardan bir araya geldiğini kaydetti.

 Bulut, güzel bir takıma geldiğini belirterek, “Bunun için ayrıca mutluyum. Hedefleri olan, bundan sonraki süreçte de hem kulüp hem de takım olarak çıkışa geçen bir camia var. İnşallah bu süreçte de benimde katkım olacağını düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederiz” dedi.

Golcü futbolcu, Adis Jahovic ile yaşayacağı forma rekabetiyle ilgili “Jahovic gerçekten çok iyi bir santrafor. Türkiye’de dördüncü senesi ve iyi adapte oldu. Oynadığı takımlarda da kalitesini gösterdi. Rekabet ortamı her zaman güzeldir, takımada faydası vardır. Hocamız kime görev verirse, o zaten elinden geleni yapacaktır. Burada kazanan takım olacak, en önemlisi de budur. O yüzden Jahovic’in kalitesi tartışılmaz, ben de o da takım için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Türkiye’nin en iyi hücum yapan takımlarından birisi olduğunu dile getiren Bulut, şunları söyledi: “İlk yarıda son dakikalarda yenilen talihsiz goller vardı. Oralardan alınan

Puanlarda olsa ilk yarıyı 30 puanda bitirebilecek bir kalite var. İkinci yarı daha iyisini yaparız. İnşallah ilk 5 içerisinde bitirebiliriz. Bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.”

Bulut, ‘İkinci yarı için bir gol hedefin var mı?’ sorusuna, “Forvetlere her zaman ‘kaç gol hedefin var?’ diye sorulur. Forvetler her maç gol atmak ister. Bende her maç gol atmak istiyorum. Allah nasip ederse hem takım hem de kendim için atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Türkiye’de son yıllarda ciddi anlamda çıkan bir santrafor olmadığını ifade eden Bulut, “Cenk Tosun gurbetçi futbolcu onu saymazsak, Burak ve benden başka son 10 yılda çıkan ciddi anlamda bir santrafor yok. Altyapıda sorun var ama yetiştirme tarzı olarak altyapıda verilen eğitim ne kadar doğru onu da araştırmak lazım. Bu tip etkenler Türk futboluna sadece forvet olarak değil diğer mevkilere de yansıyor. Türkiye’mizin gururu Merih Demiral en iyi örneklerden birisi. Altyapıya önem verilirse her bölgeden daha iyi futbolcu çıkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun,Rekabetin olduğu yerde başarı olur bazıları anlamamış olabilir,işinize ,önünüze bakın,en büyük yeni malatya..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Neco kardeşim herhalde başka bir takım oyuncusuyla karıştırdın ya da umut un menajeri olmalısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Jahovic den daha yararli olur bence jahovic kendini iyice saldi kosmuyor mucadele etmiyor kopuk takimdan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Umut Bulut çok iyi bir golcü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Murat (4 yıl önce)
    Bence Jahoviç in penaltıdan attığı golleri çıkarsak senin kafayla atacağın gol bile ondan fazla olur.Hatta gol atmasan bile yeterki şu maçları şut bile çekemeden bitiren Jahoviç' ten kurtar bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    İnşallah takıma girip direk oynarsın kardeşim. Hem şu Jahoviç denen penaltıcı kalastan kurtulmuş oluruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Emeklilik yaşın bile geçmiş,sahada koşacak halin yok,kendi memleketinin kulübü bile kovaladı,şimdi bizde forma rekabetinden bahsediyor.!yedek kulübesinde Gökhan töre ile beraber çekirdek çıtlatırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayseri deki maclarinj izledinmi bu sezon onun kadar koşan mücadele eden yoktu yarar sağlar mücadeleci ve onurlu bi insan boş yorumlar yapmayin
    0
    0
    Yanıtla