SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Nevruz Kutlaması

0
Güncellendi - 2018-03-23 00:57:58
Üniversitede Nevruz Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramı, İnönü Üniversitesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nevruz Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Hoca Ahmet Yesevi salonunda Prof. Dr. Nesrin Sis tarafından konferans verildi. Konferansın ardından Mudanya meydanında devam eden etkinliklerde ise ilk olarak halk oyunları ekibinin gösterisi gerçekleşti. Büyük coşkunun yaşandığı kutlamalarda daha sonra ok atma gösterisi yapıldı. Rektör Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın da ok attığı etkinlikte daha sonra nevruz ateşi yakıldı. Rektör Kızılay ve diğer konukların ateşin üzerinden atlaması ile devam eden etkinlikte, daha sonra dostluk halayı çekildi. Renkli görüntülerin yaşandığı Nevruz Bayramı ise Türkmen Pilavı ikramı ile son buldu.

Programa İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Erol Yiğit, Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, rektör yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

iha- inonu.edu.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • nazim (6 yıl önce)
    teşekkür ederim üniversite çalışanlara ve akademisyenlere olması gereken işi yaptınız saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • kombi servisi (6 yıl önce)
    Allah daha nice Nevruzlar nasip eylesin.
    0
    0
    Yanıtla