SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üst Üste Zorlu Maçlar Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2017-10-10 23:32:14
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 8.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. 15 Ekim Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma 19.30’da başlayacak.

Ligde 7 haftalık süreçte 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 8 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına yoğunlaştı. Milli aradan sonra zorlu bir periyoda girecek olan sarı kırmızılılar, bu süreçte en iyi puanları çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Bir dönem Fenerbahçe’nin formasını giyen ve sarı lacivertli takımı yakından tanıyan teknik direktör Erol Bulut, futbolcularına Fenerbahçe maçıyla birlikte ciddi karşılaşmalar oynayacaklarını belirterek, Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Ligde hiçbir karşılaşmanın kolay olmadığına dikkat çeken Bulut, “Üst üste zorlu ve ciddi karşılaşmalar oynayacağız. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlandık. Takım olarak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmaya yoğunlaştık. Süper Lig’de hiçbir maç kolay olmuyor. Bizde üst üste zorlu maçlar oynayacağız. 4 haftalık bölümde Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geleceğiz. Bu zorlu karşılaşmalardan istediğimiz puanları almak istiyoruz” dedi.

MİLLİ ARA SONRASI ZORLU MAÇLAR OYNAYACAKLAR

Lige verilen milli ara nedeniyle Antalya’da kamp çalışması yapan Evkur Yeni Malatyaspor, milli aranın sona ermesinin ardından Süper Lig’de birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak.

Ligin 8.haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan sarı kırmızılılar, 9.hafta sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, 11.hafta sahasında Medipol Başakşehir ile Malatya’da karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılılar, Cuma günü Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için Antalya’dan İstanbul’a geçecek. Her iki takım için 3 puanın önemli olduğu karşılaşma 15 Ekim Pazar günü 19.30’da oynanacak.

SARI KIRMIZILILARDA 3 OYUNCU YOK

Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü Fenerbahçe karşısına 3 önemli eksikle çıkacak. Atiker Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kartla oyundan ihraç edilen sol bek Rahman Buğra Çağıran ile dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen sağ bek oyuncusu İssam Chebake, Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Sarı kırmızılı takımda, adalesinde ikinci derecede yırtık olduğu için İstanbul’da tedavisi süren Okechukmu Godson Azubuike’de Fenerbahçe maçında kadroda yer alamayacak.

CHEBAKE BÜTÜN MAÇLARDA GÖREV ALDI

Sarı kırmızılı takımın sağ bek oyuncusu İssam Chebake, ligde geride kalan 7 karşılaşmanın hepsine ilk 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika oyunda kalarak, takımın en istikrarlı futbolcularından oldu.

Atiker Konyaspor karşılaşmasında dördüncü sarı kartını gören Chebake, kart cezalısı durumuna düştü. Chebake, 7 karşılaşmada 630 dakika görev yaptı.

Takımın genç sol beki Rahman Buğra Çağıran, Ali Ravcı-Hakan Çalışkan ikilisinin görev yaptığı Kardemir Karabükspor maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Rahman Buğra’ya, teknik direktör Erol Bulut, Atiker Konyaspor karşılaşmasında ilk 11’de görev verdi. Genç sol bek, maçın son saniyelerinde gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve cezalı duruma düştü.

Azubuike, bu sezon 7 karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıktı. Ligde 6 hafta boyunda 90 dakika görev yapan Nijeryalı futbolcu, 7.hafta Atiker Konyaspor maçında sakatlanarak, 44’ncü dakikada yerini Murat Yıldırım’a bıraktı.

İKİ TAKIM BİR KEZ KARŞILAŞTI

Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor daha önce 1 kez karşı karşıya geldi. 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşmasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, kupada Fenerbahçe’yi saf dışı ederek, adından söz ettirmişti.

Ligde Fenerbahçe 7 karşılaşmada 11 puan toplarken, Evkur Yeni Malatyaspor ise 7 karşılaşmada 8 puan kazanabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Ali Ravcının futbolculuğu neydiki teknik adamlığı ne olsun.Ara sıra yedek kulübesinden çıkar sahada görünürdü.En küçük bir başarısını duyan bilen varsa söylesin.İyi insan olması ayrı şey.Ama futbolculuğunda bir cürümü bile yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Ben Erol Bulut'un yerinde olsam ( Ali Ravcı ile bu işler olmaz ) diyen arkadaşı tespit eder onunla takımı kurardım. Anlaşılan bayağı tecrübeli bu işlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat terzin (6 yıl önce)
    Ali Ravcı saygıdeger bir insandır,iyi tanırım tanimadiginiz kişinin kişiligine hakaret etmeyin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    sayın bulut kadroyu sen kurarsan hiç zarar etmezsin ali ravcıyla bu işler olmaz dikkat et seni harcamasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (6 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravcıyı şahsen tanımam.Ama Kayserispor'da oynadığını hatırlarım.Anlamadığım şimdiye kadar gelen teknik direktörleri harcıyanmı ?vardı.İrfan buzu ,Ertuğrul Sağlam'ı Ali ravcımı ?harcadı.Nasıl harcadı.Bu adam takımın başında Karabük deplasmanından 3 puanla dönerek ilk ve tek deplasman galibiyetini aldı.Bu nasıl yorum,Seninki çamur at.İzi kalsın türünden.Klüp başkanı,futbolcular epeyce eleştirildi.Geriye malzeme Ali ravcımı kaldı.Senin yorumun geçenlerde ismi Ertan olan (belki de sensin)ligde 5 gol atan futbolcudan habersiz yapılan yoruma benziyor.Bahsettiğin adam süper biri değil ama bu takımın süper lige çıkmasında da Emeği olan biri.Sayın yorumcu Yen'i gelen bir teknik direktör elbette futbolcularla ilgili ilk elden bilgiyi sportif direktörden alacak.Neredeyse adamı Malatyasporu düşürmekle görevli hain ilan edeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla