SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem'den Mesaj: "Üzerime Düşen Her Şeyi Yaptım Ama.."

Adem'den Mesaj:
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da futbolculuğunun yanı sıra  teknik sorumlu olarak da görev yapan Adem Büyük, YMS ile yollarının ayrılmasından sonra yayınladığı veda mesajında, "Yeni Malatyaspor benim için hep özel kalacak. Malatya halkına, taraftarlarımıza, kader birliği yaptığımız takım arkadaşlarımıza ve birlikte mücadele ettiğimiz kulüp çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

Sosyal medya hesabında yayınladığı veda mesajında, zor zamanlarda görevden kaçmadığını ve zor zamanlarda üstüne düşen ne varsa yapmaya çalıştığını vurgulayan Adem Büyük, "Ama olmadı" dedi. 

YMS Yönetimini muhatap almadı; Malatya halkına ve taraftara seslendi: "Hakkınızı helal edin"

YMS'nin, Adem Büyük'la yolların ayrıldığını bildiren mesajında, Adem Büyük'e yaptığı katkılar ve mücadelesi için teşekkür edilmezken, Adem Büyük de veda mesajında YMS yöneticilerini muhatap almadı; Malatya halkına ve YMS taraftarına seslenerek, "Hakkım varsa helal olsun, siz de helal edin" ifadelerini kullandı. 

İki farklı dönemde YMS forması giyen, Marius Smudica'nın görevden alınmasından sonra YMS'de futbolcu - teknik sorumlu pozisyonunda görev yapan Adem Büyük'ün veda mesajı şöyle: 

"Futbol kariyerim boyunca hep özel bir yerde kalacak olan, kapısından önce bir futbolcu olarak girdiğim, daha sonra kaptanlık ve teknik sorumluluk görevlerini üstlenme ayrıcalığını yaşadığım Yeni Malatyaspor Kulübü’nden çok sayıda güzel anıyla birlikte ayrılıyorum. Malatya halkına, taraftarlarımıza, kader birliği yaptığımız takım arkadaşlarımıza ve birlikte mücadele ettiğimiz kulüp çalışanlarımıza teşekkür ederim. Zor zamanlarda görevden kaçmayarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık ama olmadı. Yeni Malatyaspor’un en kısa zamanda hak ettiği yerde, kendisine layık şekilde olmasını canıgönülden diliyorum. Hakkım varsa helal olsun siz de helal edin . Hoşçakalın " 

Adem Büyük'ün instagram hesabından yayınladığı mesaj, saatler içinde 22 binden fazla beğeni alırken, mesaja yüzlerce olumlu yorum yazıldı. 

Sadık Çiftpınar, "Hakkında hayırlısı olsun Kaptanım.."

YMS'nin bir başka oyuncusu Sadık Çiftpınar da Adem Büyük'ün mesajına yaptığı yorumda, "Hakkında hayırlısı olsun kaptanım. Kattıkların ve emeklerin için teşekkürler..". 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Evet Adil efendi sonunda istediğin oldu. Malatya yı süper lige çıkardığın gibi, süper ligin dibine de gömdün. Ne oldu? İyi mi oldu? Malatyalılar seni nasıl hatırlayacak? Zamanında bayrağı başka bir Malatya sevdalısına bıraksan olmazmıydı?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Adem kaptan hakkımız helal sana helal etmediğimiz biri varsa oda kendini biliyor onun üzerinden bedduamiz ,abimiz eksik olmasın şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine yüce yaradan ondan bu şehrin ve bu hakkını yediği futbolcuların hakkını bırakmasın inşallah sonu iyi olmaz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Sayın kaptan yolun açık olsun adil denen bir gün gidecek işte o zaman hoca olarak yine gelirsin inşallah
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Tek kelime ile yazık oldu takıma sayın başkan cesaretin varsa gel Malatya'ya yerel bir televizyona çık ,eğer çıkarsan size 6 gazeteci ismi önereceğim kura ile ikisi gazeteci gelsin, istediğiniz iki gazeteciyi de siz tespit ediniz ve sorulacak sorulara lütfen cevap veriniz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44mlt44 (2 yıl önce)
    Yolun açık olsun İşin ras gelsin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Yolun açık olsun kaptan Adil Gevrek gibi bir başkan ile çalışmak senin Şansızlığın Malatya seni unutmayacak
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Kaptan hakkını helal et.Biz kimin ne olduğunu biliyoruz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bir futbol kulübünün başarı ve başarısızliginin en önemli sorumlusu kulüp başkanıdır başkanlar ise başarı varsa stat kapısında televizyon ekranlarında boy gösterirler nasıl başarılı olduklarını anlatırlar başarı yoksa hiç bir yerde gorunmezler başarısızlığın nedeni gün gelir hocalar olur gün gelir oyuncular,gün gelir malzemeci,gün gelir yerel basın,gün gelir ilin belediye başkanı,gün gelir iş adamları olurlar,kendisi sorumlu olmadığı için o koltukta oturmaya devam ederler,seçim olsa ne yazar delege defteri elindedir kendi adamları dışında kimse kulüp delegeligi için müracaat bile edemez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali baba (2 yıl önce)
    bir gemi batarken en son kaptan terkedermiş batan gemiyi önce fareler terkedermiş bu takım sana hocalık bile verdi gerci sen layık degilsinde sana haklarımız haram olsun çünkü bu takımı bu hale getirenlerin başında sende varsın para alamadıgınızı söylersiniz üç ay önce herkes parasını almıştı o zamana kadar aldıgınız paranın hakkını verdinizmi birde karekterden bahsedersiniz hadi ordan şimdi gidinde rahat uyuyun bakalım inşallah geceleriniz karabasanlarla gecer
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Şuan dünyanın Ruslardan nefret ettiği kadar, Malatyalılarda senden nefret ediyor ali baba....
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Harfiyen katılıyorum.son derece haklı ve yerinde bir tespit.daha sezonun ilk maçında hemde kendi sahamızda Trabzondan 5 gol yiyen beyefendilere bende olsam para vermem.Ademe minnet duyan o çok bilenler ödesin.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Nasıl bir kafa tezahürü anlamadım ! yönetimin basiretsizliğini hatta kötü niyetini görmezden gelip burada adem büyüğü yada başkalarını eleştirmek tek kelime ile gerçekten uzak,hakkaniyet ve samimiyetten uzak hatta vicdansızca yapılan yorumlardır. Neden malatya bu halde diye soranlara siz ve sizin gibi insanların bu şehirde çok fazla olduğunu söylemek sanırım en doüru tespittir bu saatten sonra !
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yönetim adam gibi olsaydı oyuncuların parası ödenseydi işte o zaman ademe kızardık Bu başkan Malatyamızı Türkiyeye ve dünyaya rezil etti birde utanmada ademe hakaret ediyorsun böyle Malatyalı olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Suç Adem'de değil kesinlikle yönetimdedir. Adem, iyi niyetle takımı kurtarmaya çalışmış ama ortada takıma sahip çıkmayan bir yönetim olmayınca ayrılmak zorunda kalmıştır. Kimse Selahattin başkan başta olmak üzere diğer belediye başkanlarına suç bulmasın zira onlar mevcut yönetime destek vermeyeceklerini, başkanın istifa etmesi gerektiğini 2 yıldır söylüyorlar hatta Selahattin başkan bu sözüne rağmen geçen yıl son maçlarda futbolcuların hesabına para yatırarak takımı son anda ligde tutmuştu. Aslında Adil Gevrek'in gerçek yüzünü ilk gören ve bunu Malatya'ya açıklayan 2 yıl önce Mehmet Fendoğluydu ama kimse onu o zaman dinlemedi. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Tek üzüldüğüm nokta biz daha öncede iki kere küme düştük ama onurumuzla düştük, o zaman da futbolcuların maddi sıkıntısı vardı ama biz onurumuzla son haftada kıl payı düşmüştük, 1990'da son hafta kıl payı düştüğümüz maçın sonunda futbolcularımız Ünal ve Levent başta olmak üzere fenalaşıp hastaneye kaldırılarak düştük, 2006'da hocamız rahmetli Ümit Kayahan ve futbolcularımız maç sonunda hıçkıra hıçkıra ağlaya ağlaya düştük, onlar parayı bir kenara bırakıp önce onur dediler. Bu saatten sonra Hakan Çalışkan hoca gelir mi bilmem ama o ve genç futbolcularla sezonu onurumuzla kapatıp gelecek yılın planları yapılmalıdır. ya da Yılmaz Vural'la süper lige onurumuzla veda edelim. Malatyalının ahı ve bedduasını alanlar iflah olmaz haberiniz ola!!!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • İbrahim Çelik (2 yıl önce)
    Asıl sen hakkını helal et bizden yanı helal olsun Büyük Kaptan, yolun ve bahtın açık olsun Allah'a emanet olunuz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • turan44 (2 yıl önce)
    Allah işini rastgetirsin.
    %87
    %13
    Yanıtla