SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Üniversiteye Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-10-04 22:00:13
Validen Üniversiteye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İnönü Üniversitesi Fakülte dekanlarına iade-i ziyaretlerde bulundu.

Vali Kaban’ı ilk ziyaret yeri olan Tıp Fakültesinde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş ve Dekan Yardımcıları karşıladı. Rektör Prof. Dr. Kızılay ile birlikte Dekan Prof. Dr. Durmuş’un makam odasında bir süre görüşen Vali Kaban’a Tıp Fakültesi bünyesinde yer alan bölümler ve eğitim hakkında Dekan Prof. Dr. Durmuş tarafından bilgiler verilerek Vali Kaban’ın ziyaretinden duyulan memnuniyet ifade edilerek teşekkür edildi.

Vali Kaban daha sonra Rektör Prof. Dr. Kızılay ile birlikte diğer fakülteleri ve dekanlarını ziyaret etti. Sağlık Bilimleri Fakültesinde Dekan ve aynı zamanda KADEM Malatya il Temsilcisi Prof. Dr. Hatice Birgül Cumurcu’yu, ardından Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Adnan Hayaloğlu’nu ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman’ı ziyaret etti.

Vali Kaban son olarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Başhekim Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve yardımcıları tarafından karşılanan Vali Kaban’a Merkez hakkında bilgilendirmede bulunulmasının ardından ziyareti anısına Turgut Özal Tıp Merkezi’nin fotoğrafının yer aldığı porselen tabak takdim edildi.

Bülten

Vali'nin TÖTM ve bazı fakülte ziyaretleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız