SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiler Kararnamesi Çıktı, Malatya Valisi Değişti

Valiler Kararnamesi Çıktı, Malatya Valisi Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Malatya Valisi Aydın Baruş Isparta Valiliği görevine atanırken, Batman Valisi Hulusi Şahin Malatya Valiliği görevine getirildi.

12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ile yeni vali atandı.

Atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı'nda yer alan isimler, eski ve yeni görevleri şöyle:

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hasan Sentekin (1 yıl önce)
    Sayın Vali malatya da görev yaptığınız süre içinde biz sizden razı kaldık Allah ta sizden razı olsun.yeni görev yerinizde başarılar dileriz.sacma sapan eleştiriler ile yorum yaparak yıpratmaya çalışanlar ise bir evi yonetemezken kendilerini bu şekilde yorum yaparak tatmin ediyorlar işte.kibirden uzak gayet kibar bir adamdı valimiz.o yüzden kalkıp ta valimizi yıpratmaya çalışmayın.eger birini yipratacaksaniz belediye başkanını eleştirin.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Şimdi beydagina baktigimda gördugum agaclara bakinca Ulvi SARAN valiye dua ediyorum hayirla yad ediyorum.inanin oradaki agaclar kuslar karincalar ve diger butun canlilar dua ediyordur.Keske uzun sure kalsaydida diger yerleride agaclandirsaydi.sonra gelenler bir fidan bile eklemediler.Baskada birsey demiyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Derebeyi (1 yıl önce)
    Sayın Valimizden Allah razı olsun Malatya tarihinin en sıkıntılı süreçlerini(Deprem Pandemi) başarılı bir şekilde yönetti herzaman fakir fukaranın şehit ailelerinin gazilerimizin depremzedelerimizin yanında oldu eğitime sanayiye büyük katkıları oldu kapısı herkese açıktı emekleri için teşekkür ederiz yeni görevinde başarılar dileriz yeni valimiz içinde hayırlı uğurlu olsun başarılar dileriz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Sun44 (1 yıl önce)
    Yeni valimize bir not da benden olsun : Allah rızası için hiçbir siyasetçiden korkmadan şu şehri yönetin. Öznur Çalık denilen insanın şu şehri yönetmesine son verin. Aysun Karabulutun görevden alınmasını sağlayın bir an önce bu kadının yaptıklarını Ankara ya ulaştırın bütün Malatya olarak sizden beklentimiz bu
    %78
    %22
    Yanıtla
  • zafer zafer (1 yıl önce)
    yolunuz açık olsun sayın valim.malatyaya gelmiş geçmiş en mütevazi en dürüst valilerden birisi oldunuz.Allaha emanet olun
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Cafanalı (1 yıl önce)
    Malatya için büyük kayıp üzüldüm. Vali Bey çok naif, hoşgörülü ve en önemlisi de muhafazakâr bir şahsiyetti.Gidişine sevinenler kendi kinlerinde boğulsunlar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Nihat (1 yıl önce)
    Yeni valimize not: devletin ve milletin valisi olun. Kimi yerel siyasetçilerin yönlendirmelerine kanıp iş yapmayın. Isparta'nın sıradaki valisi siz olmayın.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • öneri (1 yıl önce)
    üzüldüm desem yalan olur.
    %74
    %26
    Yanıtla