SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Yıldırım YMS'den Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da geçen yıl takım kaptanlığı yapan Murat Yıldırım, sarı siyahlı takıma veda etti. Yıldırım, veda mesajında, “Güzel Malatya’m maalesef yolun sonuna geldik” ifadesini kullandı.

2017 yılından buyana Yeni Malatyaspor’un formasını giyen orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, 25 Ağustos’ta sosyal medya hesabından Musa Eroğlu’nun ‘Yolun Sonu Görünüyor’ parçasını paylaşmıştı.

31 Ocak 2017’de Boluspor’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve sarı siyahlı takımla sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından sarı siyahlı takımla yollarının ayrıldığını duyurarak, bir veda mesajı paylaştı.

110kez sarı kırmızılı takımın formasını giyen, geçen sezon ise 25 Süper Lig karşılaşmasında bin 638 dakika görev alan Murat Yıldırım, “Güzel Malatya’m maalesef yolun sonuna geldik. Bir Malatyalı gibi sevinip, bir Malatyalı gibi üzüldüm. Sizden biri gibi oldum, terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Malatyaspor için elimden gelen her türlü fedakârlığı yaptım. Bütün takım arkadaşlarım, kulüp personelimiz, yönetim, Malatya halkı ve özellikle taraftarımız her zaman kalbimde olacaksınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” mesajıyla takıma, Malatya’ya ve taraftarlara veda etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • malatyalı (3 yıl önce)
    güle güle murat, Allah yolunu ve şansını açık etsin, Malatyamıza verdiğin emekler için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    yolun acık olsun atom karınca ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (3 yıl önce)
    Ne zamandır böyle bi sevindirici haber almamıştık , geldiğinden beri takımın el freniydin nihayet bitti bu işkence
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Murat yıldırım gidebilir ama ondan önce gönderilmesi gereken bir çok isim var.yetenekleri sınırlı olabilir ama mücadele eden bir futbolcuydu.yolu açık olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Mutlaka yiğithan güveli ile umut bulutu da gönderip takıma abdest aldırmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)
    Oynadığı tüm maçlarda elinden gelenin en iyisini yaptı. Kimse Murat mücadele etmedi diyemez. Yedek kaldığında hep hazır oldu. Ama Malatyalı ya bir türlü yaranamadı. Çünkü showman değildi. Yolun açık olsun kardeşim. Allah a emanet ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Ben kulüp başkanı olacağım maça çıkmıyorum diyen Futbolcunun futbol hayatını bitiririm Ama adam gibi futbolcunun alacağını ödemem lazım Malatya siyaset de olduğu gibi torpil ile her konuda dışardan yönetilen bir şehir Türk futbolcunun sanki köküne kıran değmiş bir yabancı hayranlığıdır almış başını gidiyor onların çoğu ajan ajan futbol görünürdeki yüzleri şimdi asıl konumuza dönelim Murat Yıldırım aman aman bir oyuncu değil ama vasat da değildi kalsaydı iyi bir yedekdi ben G.Töre gitsin Murat kalsın derdim şahsen emeğin için sağol yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    murat kardeşim , malatya seyircisi zordur çabuk kızar herşeye ama unutmaz.sende bizdeki 1966 dan bu yana çok iyi duygularla animsayacagimiz futbolcu kardeşlerimiz, abilerimiz arasında yerini aldın.yolun açık olsun.teşekkürler....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (3 yıl önce)
    Düzgün gösterişsiz orta sahada dinamo gibi çalışan herzaman hazır bir oyuncu teşekkürler Murat Yıldırım❤️?Malatya ihanet edenleri unutmadığı gibi senin gbi futbolcuları da unutmayacak güle güle kaptan.bir malatyalı olarak seni kucaklıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Mücadele eden iki üç oyuncudan biriydi.Yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Elinden geĺeni yapmaya çalışan bir çok Malatyalıdan daha çok Malatyalı olan efendi bir kardeşimizdi bence bırakılmamalıydı nezaman ihtiyaç duyulsa kılım döndü tırnağım ağrıyor demedi.Allah yolunu bahtını açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevat (3 yıl önce)
    Devre arası bile verilmeden 41 hafta maç yapacak takımın yedek oyuncuya da ihtiyacı var. Sanki çok iyi oyuncular almışız gibi Murat'ı yolladık. İyi.haber değil ligin son haftaları baya sıkıntılı olur. Sürekli aynı oyuncular oynarsa küme düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Aydoğan (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Ahmet Ildız,Fofana, Umut Bulut, Yigithan, Bülent Cevahir... gonderilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Terinin son damlasına kadar savaşan Murat Yıldırım yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkurler kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (3 yıl önce)
    İyiki gitmiş süperlig oyuncusu değil takıma hiç bir katkısı yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)Yms isimli kullanıcı yorumuna
    Sana göre.Veda messjı yayınlayan futbolcuya böyle yorum yapmanın ne faydası var.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Kendi kabiliyetini en iyi kullandi..maradona olacak hali yoktu tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Ne çok yetenekli,ne de çok verimsizdi elinden geleni sahada veren iyi niyetli biriydi murat yıldırım.Ptt 1 lig'de başarılı olacağı kulüpler olacaktır.Yolun açık olsun murta yıldırım,Emeklerin için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Yolunuz açık olsun kaplan
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Ben maça çıkmıyorum diyen futbolcuların, ikinci lig topçularının yolu bahtı açık olsun... Allah’a şükürler olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayrılan futbolcuya böyle bir yorum yakışmıyor.Sizin futbol anlayışınıza göre beğenmiyor olabilirsiniz.Ancak çöktüğü maçlardaki en iyisini yapmaya çalıştı.Zaten öyle olmasaydı 100 üzerinde kadroda yer almazdı Erol Bulut’unn ilk onbirinde yer bulamazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Hele şükür gitti takıma zararlı bir futbolcuydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Oynadığın tüm. maçlar da eniyiisini yapmaya çalıştın.Yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla