SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilin Eşi İçin Mevlid

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın vefat eden eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak için Mevlit okutuldu. Bu arada Sivas Valisi Ali Kolat'ın kayınvalidesi Hanife Aşık (73) da vefat etti.

MİLLETVEKİLİNİN EŞİ İÇİN MEVLİD
AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın Kadiri tarikatı şeyhlerinden merhum Ali Kara'nın da kızı olan eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak, uzun bir süreden beri böbrek yetmezliği nedeniyle Ankara'da tedavi görürken, geçtiğimiz cumartesi akşamı vefat etmişti.

Cenazesi, geçtiğimiz pazar günü babasının türbesinin bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Örüşkü Köyü'nde topağa verilen Sadiye Kara Ölmeztoprak için bugün öğlen namazını müteakip Örüşkü Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlide, AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Ölmeztoprak ve Kara aileleri, bazı belediye başkanları, bazı daire müdürleri, sendika, dernek, oda, sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkül temsilcileri, bazı milletvekili aday adayları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. (İlk 2 fotoğrafta)

SİVAS VALİSİNİN KAYINVALİDESİ..
Öte yandan Malatyalı olan Sivas Valisi Ali Kolat'ın kayınvalidesi de vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Hanife Aşık'ın cenazesi öğle namazını müteakip Sivas Ulu Cami'de kılınan namazdan sonra Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Malatya'nın Darende ilçesi doğumlu olan Sivas Valisi Ali Kolat, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Dogan Kılıç, Kars Valisi, Kayseri Valisi, Tokat Valisi, Sivas, Tokat, Niğde emniyet müdürleri, Sivas, Yozgat belediye başkanları, Sivas ilçe kaymakamları, çok sayıda bükorat, daire müdürleri, Malatya'nın Darende İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Son fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız