SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vergi Haftası Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2020-03-03 01:46:20
Vergi Haftası Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Vergi Haftası dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği’nin faaliyet programı kapsamında 24 Şubat -1 Mart tarihleri arasında kutlanan 31. Vergi Haftası nedeniyle Vergi Haftası Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvada, TSF Milli Takım havuzunda yer alan 11 yaş sporcusu Eymen Akbayır kendinden yaşça büyüklerin yer aldığı Açık Kategoride oynadı. 

İdlib şehitleri anısına gerçekleştirilen saygı duruşuyla başlayan turnuva, iki gün sürerken, ödül töreniyle birlikte tamamlandı. Ödül törenine sporcular, hakemler ve veliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulmasını amaçlayan Vergi Haftası kutlamalarına bizde satranç turnuvası isle destek verdik. Bugünün öğrencileri olan çocuklarımız, sporcularımız yarının yöneticileri, üreticileri, tüketicileri, vergi mükellefleri olacaklar. Sporcularımızda öneminden bahsettiğimiz vergi bilincinin oluşmasına katkımız olduysa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

İki kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

10 Yaş Altı kategorisi: 1-Kayra Kızıltaş 2-Furkan Alper Ersoy, 3-Özüm Miray Öz.

Açık Kategori: 1-Eymen Akbayır, 2-Alican Balkaş, 3-Ağdar Alak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız