SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Turnuvası Başladı

0
Güncellendi - 2017-05-04 02:50:33
Voleybol Turnuvası Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Malatya 1 Nolu Şubesi'nce, Memur-Sen'in Kurucu Genel Başkanı merhum Akif İnan anısına düzenlenen turnuva başladı.

Eğitim Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şubesi'nce tertiplenen Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvası, Galip Demirel Ortaokulu Spor Salonu'nda başladı.

Turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Eğitim Bir-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, turnuvayı merhum İnan anısına düzenlediklerini kaydederek, sendika olarak eğitimin yanında sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi.

Turnuva ile eğitim çalışanlarını bir araya getirmeyi amaçladıklarını aktaran Yıldırım, "Turnuva ile eğitimcilerin kaynaşmasına katkıda bulunmayı amaçladık. Eğitim camiasını, sorun ve stresten, sosyal faaliyetlerle uzaklaştırmayı düşündük." ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın konuşmasının ardından Recai Kutan Ortaokulu ile Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi turnuvada ilk karşılaşmayı oynadı.

22 takımın mücadele ettiği turnuva, 16 Mayıs'ta sona erecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız