SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolun Şampiyonları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Liselerarası Gençler Voleybol İl Şampiyonası sona erdi. Kız ve erkeklerde Fatih Lisesi takımları Malatya şampiyonu oldular.

Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından ortaklaşa organize edilen Gençler Voleybol İl Şampiyonası karşılaşmaları Türkiyem İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda oynandı.

Kızlar finalinde Fatih Lisesi ile Atatürk Sağlık Meslek Lisesi salonunda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı baştan sona üstünlükle götüren Fatih Lisesi, setlerini 25-17, 25-20 ve 25-23 olarak aldığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Erkekler finalinde ise Fatih Lisesi- Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi ekipleri karşılaştılar. Fatih Lisesi takımı, 25-21, 25-22 ve 25-12’lik setlerle maçı 3-0 kazanmayı başardı ve şampiyon oldu.

Kızlarda ve erkeklerde sıralama şöyle gerçekleşti:

KIZLAR:
1. Fatih Lisesi
2. Atatürk Sağlık Meslek Lisesi
3. Atatürk Kız Lisesi
4. 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi

ERKEKLER:
1. Fatih Lisesi
2. Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi
3. Turgut Özal Anadolu Lisesi
4. Malatya Lisesi.

Derece alan okullara düzenlenen törenle başarı belgesi ve kupaları verildi. Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Şube Müdürü Ömer Dağdelen ile Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan katılarak, ödülleri verdiler.

Malatya şampiyonu olan Fatih Lisesi kız ve erkek takımları, 1-5 Mart tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak olan grup şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekler.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız