SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Volkan Tuncel Pütürge Belediye'de

0
Güncellendi - 2018-08-29 00:33:33
Volkan Tuncel Pütürge Belediye'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı kaleci Volkan Tuncel, Spor Toto BAL Ligi'ne yeni yükselen Pütürge Belediyespor ile anlaştı.

Spor Toto BAL Ligi'nde ilk sezonunu geçirecek olan Pütürge Belediyespor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil beyazlılar, transfer çalışmaları kapsamında Malatyalı kaleci Volkan Tuncel'i kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Ligde daha önce İskilip Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İnönü Üniversitesi Spor,Araban Belediyespor, Çubukspor formalarını giyen 27 yaşındaki Tuncel, 41 karşılaşmaya çıktı.

Futbola 2009 yılında Malatya Sanayispor'un altyapısında başlayan Volkan Tuncel, 2013 yılında İskilip Belediyespor'a transfer oldu. 2014 yılında Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un formasını giyen Tuncel, 2 dönem turuncu yeşillilerin formasını giydikten sonra 2016 sezonunda İnönü Üniversitesispor'a transfer oldu. 2017 yılında BAL Ligi ekibi Araban Belediyespor'da forma giyen Malatyalı kaleci, son olarak Çubukspor'da oynadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nevzat yigit (5 yıl önce)
    Okuduğum görev yaptığım ekmeğini yediğim Pütürge ve Pütürge spora başarılar....hekimhanli nevzat yigit
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Pütürgesporumuza hayırlı olsun, inşallah başarılı olur,
    0
    0
    Yanıtla