SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS UEFA'daki İlk Maçında Olimpija İle Berabere:2-2

0
Güncellendi - 2019-07-27 03:33:57
YMS UEFA'daki İlk Maçında Olimpija İle Berabere:2-2
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda ilk maçta Yeni Malatyaspor, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı konuk etti. Maçın başlarında geriye düşen, ancak kısa sürede beraberliği sağlayan Yeni Malatyaspor, 2-1 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve karşılaşma 2-2 sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Olimpija Ljubljana arasındaki rövanş karşılaşması 1 Ağustos'ta Slovenya'da oynanacak. Sarı kırmızılılar rakibini elemesi durumunda diğer turda UEFA’ya yeni liste sunabilecek ve bu listede, 19 Temmuz'dan sonra transfer edilen Tunuslu Chaaleli de yeralacak.

Temsilcimiz turu geçmesi durumunda ise, 3. ön elemede Connah's Quay Nomads-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Joao Pedro Silva Pinheiro (Portekiz), Rui Licinio Barbosa Tavares (Portekiz), Bruno Rodrigues (Portekiz), dördüncü hakem Vitor Fernandes Ferreira (Portekiz)

YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 5.Nuri Fatih Aydın (Dk. 62 14.Ahmed Ildız) , 8.Murat Yıldırım, 10.Thievy Bifouma Koulossa Guivena, 16. Teenage Hadebe, 18.Adis Jahovic, 20.Mitchell Donald (Dk64 66.Guilherme Costa Marguez), 21.Moryke Fofana (Dk.75 17.Berk Yıldız), 29.İssam Chebake, 39.Erkan Kaş, 44.Arturo Mina Meza

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 11.Eren Tozlu, 14.Ahmed Ildız, 15.Mustafa Akbaş, 17.Berk Yıldız, 66.Guilherme Costa Marguez, 77.Rahman Buğra Çağıran,

TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

OLİMPİJA LJUBLJANA: 41.Nejc Vidmar, 3.Frank Bagnack, 8.Endri Çekiçi, 9.Ante Vukusic (Dk.90+2 22.Haris Kadric), 10.Goran Brkic Dk.70 70.Marko Putincanin), 14.Mario Jurcevic, 19. Miral Samardzic, 20.Eric Boakye, 77.Stefan Savic, 90.Tomislav Tomic, 99.Asmir Suljic Dk.73 7.Luka Menalo)

YEDEKLER: 31.Matija Orbani, 2.Vitalijs Maksimenko, 4.Denis Sme, 6.Vitja Valencic, 70.Marko Putincanin, 7.Luka Menalo, 22.Haris Kadric

TEKNİK DİREKTÖR: Safet Hadžić

GOLLER: Dk.20 Mina, Dk.66 penaltıdan Jahovic (Yeni Malatyaspor), Dk.13 Vukusic, Dk.74 Savic (Olimpija)

SARI KARTLAR: Mina, Guilherme (Yeni Malatyaspor), Çekiçi, Bagnack (Olimpija)

Dakika 2: Yeni Malatya, sağdan atak geliştirdi. Jahovic'in cezaalanına ortaladığı topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 3: Bifoma'nın sağdan ortaladığı topa hamle yapan Jahovic topu kaleye gönderdi. Ancak top kale çizgisine paralel geçti ve defans atağı uzaklaştırdı.

Dakika 6: Yeni Malatya atağında Bifoma kornerle durduruldu. Ancak, bu atıştan sonuç alınamadı.

Dakika 12: Olimpija atağında, Savic YMS cezaalanı önüne kadar taşıdığı topu, çizgi önünden kaleye şutladı, üstten aut.

Dakika 13: Konuk takım öne geçti. Orta sahadan defans arkasına atılan topu Çekiçi kontrol etti cezaalanına girdi, ortaladı. Vukusiç, 6 pas önünde buluştuğu topla fileleri havalandırdı:0-1

Dakika 16: Yeni Malatya atağında Bifoma sağdan topla daldı, cezaalanına girdi ve çaprazdan vurdu. Kaleci yatarak aldı.

Dakika 20: Yeni Malatyaspor, hazırlık paslarıyla rakip yarı alanda top gezdirirken, cezaalanı dışında topla buluşan Mina, uzaktan kaleye şut atmayı denedi. Bifoma'ya çarpan top, kaleciyi kontrpiyede bırakan top ağlarla buluştu:1-1

Dakika 22: Bu dakikada konuk takım tehlike yarattı. Defansın arkasına atılan topla soldan cezaalanına giren Savic, kaleciyle karşı karşıya vurdu, topa Farnolle engelledi.

Dakika 32: Yeni Malatyaspor atağında sağdan rakip cezaalanına giren Bifoma kornerle durduruldu. Atışı Nuri Fatih kullandı. Gelen topa Chabek kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 35: Nuri Fatih topu rakipten kurtardı, cezaalanı önünde topa hamle yapan Bifoma istediği gibi vuramadı ve ayağına çarpan top, kaleciye gitti.

Dakika 41: Yeni Malatya atağında cezaalanı önünde topla buluşan Donald, istediği gibi vuramadı. Çok yavaş giden top kalecide kaldı.

Dakika 43: Fofana'nın geliştirdiği atakta, bu oyuncu topu ortaladı. Bifoma vurdu, kaleci rahatlıkla aldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı gösterdi.

Dakika 45+1: Yeni Malatyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Fofana'nın sağdan geliştirdiği atakta topu ortaladı. Jahovic hamle yaptı ve kaleciyle birlikte müdahale etti. Kaleciye çarpan top kornere çıktı. Nuri Fatih'in kullandığı atışta sonuç çıkmadı.

İlk yarı 1-1 bitti.

Dakika 49: Fofana'nın soldan ortaladığı top direkt kaleciye doğru gitti. Kaleci yükselerek topu aldı.

Dakika 54: Olimpija atağında, Vukusic cezaalanı yayı üzerinde sert vurdu, kaleye giden top Hadebe'ye çarpıp döndü.

Dakika 61: Yeni Malatyaspor, soldan tehlikeli geldi. Soldan cezaalanına giren Bifoma, 6 pasa indi ve vurdu. Kaleci müdahale etti ve gole engel oldu.

Dakika 66: Oyuna Donald'ın yerine giren Guilherme, cezaalanına atak yapan Jahovic'e şahane bir pas çıkardı. Bu oyuncu, cezaalanına girdiği an Bagnack tarafından yere indirildi. Atışı Jahovic kullandı ve golü kaydetti:2-1

Dakika 71: Ev sahibi takımı 3. gole çok yaklaştı. Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atışı Guilherme kullandı. Havalandırdığı topa Jahovic hamle yaptı, çaprazdan kaleye vurdu, defans çıkardı.

Dakika 74: Bu dakikada rakip takımın cezaalanı çevresindeki oyununu bozamayan Yeni Malatyaspor, golü yedi. Sağdan Boakye tarafından ortalanan topu, Farnolle de yumruklayamayınca, arkaya sekti. Savic, önüne gelen topu kaleye gönderdi:2-2

Dakika 77: Guilherme'nin cezaalanına gönderdiği topa Jahovic hamle yapmasına rağmen dokunamadı ve mutlak bir gol pozisyonu kaçtı.

Dakika 82: Yeni Malatyaspor'un defansının aksayan sol yanından bir atak daha gelişti. Buradan ortalanan topa Savic vurdu. Farnolle uçarak topu kornere çeldi.

Dakika 85: Defansın uzaklaştırmakta güçlük çektiği topa cezaalanı önünde Vukusic sert vurdu. Farnolle parmaklarının ucuyla üstten kornere attı. Sonuç yok.

Dakika 87: Guilherme'nin cezasahasına ortaladığı topa Jahovic dokundu, top auta gitti.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+4: Yeni Malatyaspor atağında, Guilherme'nin, cezaalanı önündeki Ahmet Ildız'a çıkardığı topa bu futbolcunun vuruşu, autla sonuçlandı.

Karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

53 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bir sene boyunca Erkanı ve A.ildizi dalga geçercesine elestiren(fırıncı çocuğu,tombul şişman çocuk, saça bak neye benziyor ..gibi) yerel tv yorumcuları olduktan sonra bu oyuncular ağzı ile kuş tutsa misali yuhlanırlar.Ne kadar acı verici. Perdeyi bu yorumcu zat açmıştır.Oyuncuyu oyunuyla eleştir.Sözüm yok. Ancak dalga geçercesine tombul,fırıncı çocuğu, hippi....lakap takma.Takimi zarar verirsin .Taraftar kisvesiyle stada giden çekirdekciler bu yorumcularin bu söylemleriyle YUH lamayı kendilerine hak görmüslerdir.HEM AYIP HEM GUNAH. Yuhlamak ne demek....Tüm spor kamu oyu sizlerle eğlendi....
    0
    0
    Yanıtla
  • sanayi (4 yıl önce)
    bu takımın daha cok birlikteliğe ihtiyacı var mina bıraz daha dıkkatlı olmalı defansta oynayan oyle topla cok oynamaz.sol bek cok kotu acıl bır transfer. seyirci de mac oynanırken kendı takımının oyuncusu yuhalanmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (4 yıl önce)
    Ben olaya farklı bi gözle bakıyorum diyelimki elendik ne kaybedeceğiz ne kazanacağız ? kaybedeceğimiz maç partizan kazanacağımız ise süper ligin ilk 6 haftasındaki puanlar sebebi ise malatyasporumuz lige pomba gibi girecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Takımımızı sinirli ve öfkeli ruh haliyle değil,objektif eleştireceğim. 1-Maçı stat da seyreden biri olarak söylüyorum.Bir takımın oyuncusu daha sezonun ilk maçında yuhalama cahilliğini yapmamalıydık.Bu maçı tv den milyonlarca insan seyretti.Iyi mi oldu sizce? 2-Klübün sol kenardaki Erkan kaş ısrarını anlamak mümkün değil.Kardeşim zorla değil.Oynuyamıyor.Buraya çok ama çok acil oyuncu alınması gerekir. 3-Forvet hattında yahoviç,çok ağır.Şut atamıyor.Hep dikkat ettim.Kaleci armasına geçip kaçak güreşiyor.Inşallah ileride beni yanıltır.Bize bu mevkiyede futbolcu lazım. 3-Takım belki yeni olduğu için Kondisyon çok yetersiz. 4-Farnol geçen yıldan çok ama çok uzak.Yediğimiz ilk gol,tam önümde net seyrettim.Farnol müsait,rahat topa çıkabilecekken,kalede beklemeyi tercih etti.Göz göre göre golü attılar.Farnol biraz dinlendirilmeli. 5-Uefa kupasını alacak değiliz.Sergen Hocadan da bilgili değiliz.Lakin böyle maçlarda gereksiz fantaziye girmemek gerekir diye düşünüyorum.Defansda mustafa akbaş,ortada guilherme,sol da cevahirle başlansaydı.İnanın bu maçı belki gol yemeden rahat geçer,uefa paralarını cebimize indirirdik. 6-Gerçekçi olursak takımımız bu şekilde üç kulvarda mücadele edemez. 7-Henüz lig başlamadı.Eksikler biran önce giderilmeli.Yoksa ligde oynayacağımız Başakşehir maçını düşünmek bile istemiyorum.Zaygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yahu allah aşkına isliklama ney ayıp yav hata oluşur ama rakibe güven veriyorsun topcun öz güveni gidiyor takım yeni alisana kadar normaldir rakibin güçlü oturmuş takım ben malatyama güvenim sonsuz bu takım iyi şeyler yapacak kanainteyim 2 3 transfer daha olursa güzel olur saylilar..
    0
    0
    Yanıtla
  • öfkeli (4 yıl önce)
    90 dakika otur sesin çıkmasın ama futbolcunu ıslıklamaya gelince marifetmiş gibi ıslıkla keşke top rakibin ayağındayken o ıslığı yapabilme kabiliyetini becerisini gösterebilseydinizde bi faydanız olsaydı,takım ve taraftar hazır değil eksik çok heyecan çok oyun yok,erkan kaş hata evet bifuma adam kafasını kaldırmıyor arkadaş birtane orta birtane asist yapamadı gilermenin her pası tehlike yaratıyor çünkü adam bakıyor görüyor,berk yıldız çok süper çok beğendim geleceği var,hadebeyi beğendim,cahabeke çok hırslı ama çok panik çok,murat yıldırım süper,diğerleri tam hazır değil,ikinci maçtan umutluyuz daha sakin daha rahat oynayacağız yensekte olur üç veya daha fazla beraberede kalsakda olur.Stadda çekirdek yasaklanmalı bende katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ben takımı beğendim.. kişisel hatalar vardı..ama takım ofansif futbol oynamaya çalıştı ve bundan keyif aldım
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Sezon başı normal ,rakip 5.ci resmi maçını oynuyor. Orta saha - defans beraberliği yok, her iki bekimizde aksadı. Sol bek öyle kolay bulunan bir şey değil. Her takımın derdi. Çok kaliteli yorumlar yapılmış. Konuşmak için erken. Halen takımlar yayıncı kuruluştan hiç para alamadı. Transfer yapmak her açıdan riskli. Donald çok kötü, Hadebe, Berk ve Ahmet süresi içinde iyiydi. Evet beleş goller yedik ama iki tane de beleş gol attık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Burdaki herkeste biliyor Erkan'la birşey olmaz yedeği kim rahman Buğra onunla hiç olmaz peki başkanımız kim Adil Gevrek transfer yaparmi benim hiç umudum yok onun için malzeme bu arkadaşlar alkışlamaya destek vermeye devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (4 yıl önce)
    Yaz ayının tam ortası. Hava çok sıcak. Yakası kapalı siyah üniforma! ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (4 yıl önce)
    Takım henüz oturmamış. Acil sol bek, orta saha, forvet ve kaleci lazım. Taraftara da yazıklar olsun. Destek olmadıkları gibi bir de köstek oldular. Ekran karşısı tribüne bir tane Türk bayrağı asılmaz mı, o alan süslenmez mi hiç? Pütürge yazısından başka bir şey göremedik. O alanın bayraklarla bandolarla süslenmesi gerekirdi. Kusura bakmayın da bizimkiler taraftar değil seyirci. Gidin Eskişehir'e de taraftar görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Burada olumsuz yorum yapanların çoğu gakgoş olduğu için fazla kasmayın kendinizi. Takımdaki her futbolcu bizim. Erkan Kaş da dahil. Takımın henüz hazır olmadığı belli. Kendi topçusunu yuhalayandan taraftar olmaz. Adam sosyal hayatta yaşadığı sıkıntıdan bir nebze olsun kurtulmak için Erkan’ı yuhalıyor. Git stresini başka yerde at canım kardeşim. Senin gibi seyirciye bu takım da bu statta lüks.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamacı (4 yıl önce)
    Yeni Malatyasporun futbol sistemi, oyun anlayışı, taktiksel kurgusu henüz tam oturmamış. Futbolcular hem birbirine hem de bu yeni oyun anlayışına uzak ve yabancı. Bu çok net belli oluyor. Bunun yanı sıra defansif anlamda ciddi anlamda hataların yapıldığı aşikar. Geçen sene Erol hoca yönetiminde defansif yönü güçlü ve az hata yapan Malatyasporun bu sene böyle bir zaafla karşımıza çıkması manidar. Ayrıca yine Yeni Malatyasporun transfer ihtiyacı olduğu aşikar, muhakkak eksik olan bölgelere gerekli takviyeler yapılmalı lakin bu transferlerin gecikmesi, şu aşamada teknik heyetin elini kolunu bağladığından ; Erkan Kaş gibi yetenek yoksunu adamlara tahammül etmek durumunda kalıyor. Seyirci değişiklik yapılmadığı için tepkili lakin işin aslı yerine oynayacak kimse yok. Olimpija takımı ise organize, ne oynayacağını bilen, neyi başarıp neyi başaramayacağının farkında, futbolcuları birbirlerini iyi tanıyan, Yeni Malatyasporun tam aksine savunma yönü kuvvetli, az hata yapan bir takım görünümündeydi. Bu görüntü ile hak ettikleri avantajlı sonucu da elde ettiler. Ekonomik değeri daha yüksek olan Yeni Malatyaspor bu sebeplere istinaden favori olduğu turu geçmekte zorlanıyor. Yine de hiç birşey bitmiş sayılmaz. Şans Malatyanın yanında olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Bu maçın böyle olmasının tek nedeni Sergen Yalçın yanlış ilk on bir ile başladı ve doksan dakika ERKAN kaş ı saha kenarından izledi taraftarın tepkisine aslında bu yüzdendi doğru bir tepki değildi ama haksız bir tepki de değildi ERKAN kaş bizden gider ise kesin PTT ye gider ki orada bile zor oynar. Geçen yılın en iyisi chebake dökülüyordu resmen Mustafa Akbaş neden oynamaz NURİ nedir ??? bifoma aynı bencillikte ve artistlikte... kısacası bu takım bu şekilde turu geçemez takım atağa çıkamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçemezse geçemez, çok mu önemli, bu işler aşama aşama olur, ayrıca sol ben oynayacak kaç oyuncun var da sergeni elestiriyorsun, yeni kurulan bir takım, yeni bir sistem, haliyle oturması zaman alacak,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sergen boşuna mı geldi, geçmesi gerekir. En azından bir tur atlamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • takımı bilmiyorsun ezbere konuşuyorsun bülent cevahir var rahman buğra var iyi oyuncumu bunlar dersen genel olarak değil ama erkandan iyi... geçemezse geçemez değil ekonomik olarak elin güçleniyor eufa da başarılı oldun mu futbolcular geliyor gerçi sana anlat anlat bitiremeyiz bu koonuları hasan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    E. Kaşın önünde oynayan siyahi oyuncu bifuoma defansa pek yardim etmeyince erkan ne yapsin. Ileride iki siyahi oyuncu fofana ve bifuoma boyna depar atiyor bunlarla bi cacik olmaz. Forvet oyuncuJahović ilede lig bitmez. bu oyunu ustune ekleyelim ligi 10uncu bitiririz. Bu sene bu transferlerle zor. Guveniyordum ama guven bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Diyelim elendik ne oluyor . Lig başlamamış takım oturmamış ,kondisyon eksik lig başı ne mantıksız akilalmaz yorumlar var . Dünyada böyle bir bakış açısı varmı var nerde Malatya'da .iki maçla ligden dusuyoruz,iki macla mahvoluyoruz siz yaralıyı ölü yapıp gomersiniz be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (4 yıl önce)
    TAKIM TAM HAZIR DEĞIL.TARAFTAR HAZİR DEĞİL... TARAFTAR YOK...STADA GELENLERİN YARIDAN FAZLASI SEYİRCİ... ÇEKİRDEK SATİŞI YASAKLANMALI.. FUTBOLCU HATA YAPABİLİR ANCAK 'YUH' LANMAZ... FUTBOLCU YUHLAYAN TARAFTAR DEĞİLDİR. SOSYAL MEDYADA TENKİT ETMEYİ BIRAKİN STADA DESTEKLEMEK İÇİN GİDİN. SOSYAL MEDYADA SALLAYAN İRLANDALILAR GİDİN ESKİŞEHİR,SAKARYA,GÖZTEPE,ANKARAGUCÜ TARAFTARINI GÖRÜN... STADA CEKİRDEK CITLEMEYE GELENLER LÜTFEN GELMESINLER..DURUM BU..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum, ağzına sağlık. Avrupa maçında kendi adamını yuhlamak kadar çiğ bir davranış olamaz. Takım turu geçer, herkes yine eleştirmeye devam eder. Kusura bakmayın herkese göre adam bulamayız bu şekilde. Gerçek taraftar olmayı öğrenin, iyi günde kötü günde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş yüzde,yüz doğru demiş ağzına sağlık. Çekirdek yiyenler evinde yesin.stada gelmesin. GELENLER hep tezaruat yapsın hepsi bi buçuk saat. Oyuncu olaki kendi kalesinede atar boş kaleyede atamaz. Yuhalayıp moreliini niye bozuyusunuz. Bilerek yaparmı . Sergen hoca dogru demis ikinci macta kazanir insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Hersey bir tarafa sahanin zeminini görünce sok oldum. Anlasilan gecen sezon nasil biraktilarsa öylede kalmis. Yazik cok yazik. Bu kafayla gidersek isimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle zemin berbat artı çim boyu uzundu bakım şart idman sahası yine öyle bu kafayla zor
    0
    0
    Yanıtla
  • aşağışeherli (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum milleti sahaya maça çağıyorsun tuvaletlerin lambası yanmıyor elektrikler yok.Girişte su şişesi geçirmiyorsun ancak içerde parayla alacak su yok su bitmiş.hangi devirde yaşıyoruz gardaş.resmen varlık içinde millete yokluk çektiriyorlar.otopark desen o başka bir rezalet.sonra tabiki millete maça gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Takim.hazir.degil.elestirim.yorumum.ikinci. Mactan.sonra.olacak.bekliyelim.gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Henüz kaybedilmiş birşey yok. Takım henüz hazır değil. Ama herşeye rağmen geçen seneki gibi ruhsuz ve kişiliksiz bir oyun sergilemedi. Erkan Kaş, aksadı, ağır kaldı doğru. Allahaşkına yuhalamakta nedir? Futbolcu iyiniyetli olarak sahada mücadele ediyor ve seyirci yuhalıyor. Stadta tribünler boş, gelen bir kısım seyircide futbolcusunu yuhalayıp maçtan koparıyor. Bu ancak bizde olur. Takımımız bu sloven takımdan daha iyi. Biz turu geçeriz. Yeter ki biraz sabretmesini bilelim. Zaten Sergen hoca takımın tam hazır olmadığını ve bir-kac iki transferinde yapılması gerektiğini açıkladı. Sabır, Sabır, sabır.
    0
    0
    Yanıtla
  • sığma küfte (4 yıl önce)
    avrupa neyimize
    0
    0
    Yanıtla
  • süperlig senin neyini git elazığı izle 3. ligde mutlu ol o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Erkan bu takimin yedeginin yedegi olamaz, Ben besiktas da oynadim Malatyaspor da banko oynarim havasinda unutuyor besiktas dan oynayamadigi icin yolladilar.kesinlikle iyi bir solbek kaleci ve forvet gerek Rakipten Vukusic ve Savic iyi oyuncular özelliklede Savic orta sahaya Töre ve cezayirli yeni transferi düsünürsek transfere gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Maçın bitimine daha yirmi dk varken kendi oyuncunu yuhlayip takımı demorilize ediyorsan bu taraftar boş taraftardir . Köy maçı gibi . Az profosyenel düşünün maç berabere takımı oyundan düşürüyor taraftar . İlk resmi maç lig başlamamış hazır değiliz ancak bu . Malatya'da taraftar profili olmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Iki gol 'ün de o oyuncunun hatasından yemişsen taraftar alkislasamiydi bu maçı 90 dk erkan kaş denen futbol fakiri ile oynarsan olum hareketi yok aynı zamanda cahabakke sürekli hatalar yaptılar takım düzelirse çok kopuk bir oyun oynuyoruz donald dan hiçbirşey olmaz onun da sahada varlığı yokluğu belli değildi bu futbol la boş hayaller kurmayın avrupa macerası artık çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yav sen nasıl bir adamsın hayatında birseferde iyi günde kötü günde şu takımın yanında ol....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş git barça maçı izle, bayern münihi alkışla, messiyi sev, neymari yücelt ama bizden irak ol, senin gibi taraftar olsa nolur, olmasa nolur, yazıklar olsun, maçı bön bön izle, futbolcunu yuhala, kendinizi, çocuğunuzu Erkanın yerine koyun, bir daha düşünün,
    0
    0
    Yanıtla
  • Size gülmemek elde değil penaltı olmasa mina nin vurduğu top bifouma ya çarpmada bu takıma gol mü atabilirsin takım sınıfta kaldı en başta da yönetim bir forvet alamamışsın aldigin jahovic o da saha da geziyor sol bek 'in süper lig de değil Ben da oynatmam siz benim.dediklerimi doğru söyleyenler suçlu bu takımı yöneten yönetim sadece suçsuz ve siz haklisiniz eleştiriyi bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bir üç beş ay sonra burda yorum yapınca grsrz.takimin durumu belli olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Takım hazır değil.Golcü diye alnanJahovice gelince Göztepe'den gitmiş tıpkı Konya'daki Jahoviç gelmiş.Bu oyun tarzıyla turu zor görüyorum.İnşallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (4 yıl önce)
    Burada geçende yazmıştım acil sol bek orta saha ve kaleci lazım! Yedek kulübeside çok zayıf birkaç takviyede oraya lazım özellikle iyi bir yedek forvet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Takım hazır değil en az 2 fafta 3 hafta lazım sol bek orta saha ikinci bir golcü ' Lazım Sergen hocaya ve takıma başarılar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Takım hazır değil bifuma ve fofona aynı özelliklere sahip oyuncular şu an sezon başı yetkililer gerekli önlemleri alırlar diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Bu takımı erkan yakar sergen seninde adını lekeler bu ne olduğu belli olmayan top oynayan erkan.Allah aşkına 2 goldede hatalı hele 2.golde resmen bilerek kaleye top att.Ne oynadığı belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Sahadaki her oyuncu elinden geleni yaptı. Belki sezon başıydı belki formsuzduk. boş gollerde kaçırdık. Ancak erkan kaş yine yaptı yapacağını gol pasları ve atakların nerdeyse tamamı o tarafdan geldi. erkan bir tanesini doğru dürüst kesemedi. Erkan Kaş denen arkadaş geçen sene oyun içinde rakibi 3 tane gol pası vermiş arkadaştır. Bu adam bu takımla nasıl sözleşme imzaladı anlamadım. Adam fofanayada bifumayada hiç bir atakta yardımcı olmadı tüm ataklarda sürekli geri pası attı. Sol bek alımı elzem oldu artık. Bifumada ilk yarı hariç ikinci yarıda atakların çoğunda bencilce ve yine kendine oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Dünyada bir tane sol bek yokmu allah aşkına iki senedir bizi Erkan kaşa mahkum ettiler ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (4 yıl önce)
    Transferler fofana hariç hepsi çöp gerçekten çok yazık bu kadroyla düşmeye adayiz bu sene işimiz çok zor acilen adamakıllı futbolcu alınması lazim görünen köy klavuz istemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav ilk macimiz bu yorumları normal kafa ilemi yapıyorsunuz . Böyle bir yorum olurmu . Gökhan dusmeyecegimize ligi ilk onda birirecegimize senlen her iddiasına varım. Boş yorum yapıyorsunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilk 10 û kendine başarı mı sayıyorsun arkadaşım sen jahovicten bu takıma forvet olmaz Ahmet ildizdan orta saha olmaz mina olmasa sut çeken oyuncu yok Allah aşkına nasıl mac izliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Başarı saymiyorum senin gibi küme düşecez diyene ilk on diyorum . İlk maç Avrupa Lig başlamamış neye göre konuşuyorsun. Boş konuşuyorsunuz üç ay sonra burada yorum yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi bitmediniz gitti... 3 senedir takımın geldiği noktaya hiç bakmıyorsunuz.. Akıl verilmiş ama kullanamıyorsunuz herhalde.. Teknik direktörü değişmiş, transferler oldu olacak yani takım oturmamış, takımın bazı daimi oynayanları girmiş, gelmemiş vs.. yaz kamp zamanı vs... Takım Elbet kötü olacak.. Daha çok şey var yazılacak ama anlar mısın bilmem... Allah aşkına biraz aklınızı kullanın.. Her maç sonrası sonuç kötü olunca tamam bu takım düşecek, düşmeye oynuyor falan filan diyorsunuz ... Ne hikmetse 3 senedir hep seviye atladı takım.. Neyse vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    A spor yorumcusunu dinlesin başkan. Başka bişeye gerek yok. Kesinlikle sol bek transferi yaıplmasi lazn diyo. Yoksa sergenide takimda başkanıda yakar bu yeteneksiz erkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bu takıma Jahoviç'i transfer eden yönetim ve onu önerenler kimlerse futbolun f'sini bilmiyorlar demek oluyor bu oyuncuyu Göztepe'de. Konya'da gördük bir başarısı'mı vardı'da aldınız. YineTakım içerisinde Murat Yıldırımdan ne buldunuzda takımda tutuyorsunuz anlamış değilim Donalt dâhil bu oyuncular'ın bu takıma bir faydası olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan karaman (4 yıl önce)
    Mina bu takimi yakar. Gecen seneden beri arkasina atilan çoğu top pozisyon oldu. Bunu Anerika kupasında kendi milli takimindada yapiyordu. Cok kolay calim yiyor ve ayagindaki topu zamaninda ayaginda çıkarmadığında topu ya rakibe veriyor ya da rakibe kaptırıyor. Allah yardımcımız olsun. Birde takimda şu an hic uyum yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutlu (4 yıl önce)
    ERKAN kaş kimin emri ile oynuyor allah askina malatya ile dalga geçmeyin 2 yıldır sol bek almadınız allah sizi bildiği gibi yapsın C
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Erkan kaş hem yeteneksiz hem iyice kilo almş. Sanki sokakta gezyo. Koridor ettiler sol tarafmzi. Digerlerinin emegne yazk. Danılt gecen yil kalďıği yerden düsüşe devam ediyo...
    0
    0
    Yanıtla