SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Neler Oluyor?

0
Güncellendi - 2020-03-03 01:06:36
Yeni Malatyaspor’da Neler Oluyor?
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından iki oyuncunun kadro dışı bırakıldığı haberleri sonrası kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan bir duyuru kafaları karıştırdı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile kanat oyuncusu Gökhan Töre’nin kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

2019-2020 sezonunun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve bir türlü kötü gidişatı durduramayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da yönetim, üst üste radikal kararlar almaya başladı. Sarı kırmızılı yönetim ilk olarak takımın başında çıktığı 5 karşılaşmayı da kaybeden teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.

Ligin 23.haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmada Fraport-TAV Antalyaspor’a 2-1’lik skorla mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da eknik direktör Kemal Özdeş, mücadele sonrası istifa edebileceğini söylemiş ancak yönetimle yapılan toplantı sonrası yola devam etmişti.

Bu hafta deplasmanda Denizlispor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından Özdeş ile yollar ayrıldı.

Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten “Yönetim kurulumuzca yapılan toplantı sonucunda Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” açıklaması yapıldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Kemal Özdeş, takımının başında galibiyetle birlikte hiç puanda alamadı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Özdeş yönetiminde çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: 2-1

Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 1-0

Yeni Malatyaspor-Antalyaspor: 1-2

Denizlispor-Yeni Malatyaspor: 2-0

Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırmasının ardından yönetimin disiplinsiz davranışları olduğu gerekçesiyle Mustafa Akbaş ve Gökhan Töre'yi kadro dışı bıraktığı ileri sürüldü.

Gökhan Töre ile Mustafa Akbaş’ın kadro dışı bırakıldıkları haberinin yayılmasının ardından kulübün resmi sosyal medya hesabında bir duyuru yayınlandı. Duyuruda, “Kulüp resmi yayın organlarımız haricinde duyurulan hiçbir haberin camiamız tarafından dikkate alınmamasını rica ederiz” açıklamasına yer verildi.

Töre ve Akbaş’ın kadro dışı bırakıldığı haberlerinin ardından her iki oyuncunun antrenmanda yer aldıkları öğrenildi.

Ligin 24.haftasında Pazar günü deplasmanda Yukatel Denizlispor’a mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, karşılaşma sonrası Malatya’ya dönerek, 25.haftada sahasında Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlar işine nasıl geliyorsa ona göre yorum yapıyorlar.Taraftar olarak,belediye başkanları olarak,millet vekillerimizle birlikte bizim ne yapmamız gerekiyor.Biz bunu sorgulamıyoruz.50 yoldur Malatya markalı her spor kulübüne gönül vermiş kişi olarak takımın durumu beni fevkalede üzüyor.Ben seyircinin bizzat çok maç aldığına şahit oldum.Acaba bu yol seyirci olarak yeteli desteği. verebildik mi?Gün birlik olma günü çatlak sesten ziyade kenetlenip bir an önce kötü günleri atlatmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Mustafa akbaş....sen ne kadar fesat adamsın....eyyamcisin....hangi yakında tutundun....ama suç yönetimde....nerde bos beles topcu var aldi....sonuc....balon sonuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Gökhan töre,mustafa akbaş,donald,chabeke,erkan kaş ve umut bulut un bu takımda yeri yoktur.Fofana zaten fos çıktı.takımda radikal bir karar alıp büyük bir temizlik yapılması farz olmuştur.düşeceksek böyle düşelim.hiç olmazsa bir irademiz olduğunu gösterelim.bu kadar kişiliksiz ve lakayt bir yönetim anlayışı felaketi getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirza (4 yıl önce)
    Futbolcuda ruh olmalı karakter olmalı aldığı parayı hak etmeli sonuna kadar savaşmalı malatyasporlu futbolcuların çoğunda bu yok Kayserispor Göztepe maçını izledim kayserisporlu futbolcular sanki hepsi doğma büyüme Kayserili canla başla mücadele ediyorlar Yeni Malatyaspor da kaç tane böyle futbolcu sayabilirsiniz takım yenilebilir puan kaybedebilir ama asla ruhsuz olmamalı Gökhan töre ve Mustafa Akbaş bu takım için birer talihsizlik yönetimde yaptığı yanlışların farkındadır ama malatyalılara yakışan bu saatten sonra takımına sahip çıkmak ve birlik beraberlik içinde olmaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kadro dışı bırakıldığı iddia edilmiş! Bu şehrin medyasının bile takımından haberi yok.bizzat kulüpten öğrenme izahmetine bile girmiyor.yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (4 yıl önce)
    sergen yalçın gönderildi takım dibe vurdu, defansta sorunlar vardı en çok gol atan bayağı penaltı kazanan takım şimdi gol atmayı bırak gol pozisyonuna dahi giremiyor, bu işte bir acayiplik yokmu? adil başkan bu durumu farkedip olaya el koyamadı, takımı motive edemedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci (4 yıl önce)
    Ne kadar dökündü oyuncu varsa aldılar bundan sonra yapacak bir şey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yördem (4 yıl önce)
    Ali ravcı ,yı gönderin takım düzelir.Gelen hocaların kuyusunu kazıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtbey.... (4 yıl önce)
    Kim Doğru Söylüyor.Yeni Malatyaspor yönetimimi yoksa Gökhan Töremi..........Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Mustafa Akbaş ve Gökhan Töre'nin kadro dışı kaldığı iddia edilmişti.Gökhan Töre bu haberlere karşılık sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Twitter'dan bugünkü idman fotoğrafını paylaşan Gökhan Töre ayrıca "Bugünkü antrenmandan" notunu düştü.Yeni Malatyaspor ise konuyla alakalı resmi bir açıklama henüz yapmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Menejeri mi var başkanımı 2 side birer kendini beğenmiş egolari tavan olmuş zavallilarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne desin caniniza okudum mu desin Neyi açiklasin her şey berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Senin egon da tabana vurmuş zavallı neco...
    0
    0
    Yanıtla
  • şazi (4 yıl önce)
    sen nasıl bi adamsın basının karşısına cıkıp bir acıklama yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Çok geç kalmışsınız ama isabetli bir kara .Gökhan Töre iyi durumda olsa'idi BJK ondan vazgeçermiydi.Mustafanin durumuda ondan farksız. Ya adam gibi oynarlar yada defolup giderler.Bize karakterli oyuncu lazım.??
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Diğer futbolculara güzel bir mesaj olmuştur umarım :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Şükür yani.Sonunda sert kararlar alınmaya başlandı.Devamını bekliyoruz.Yarın herbiri bir kulüple anlaşır gider,olan yine bu şehre olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bizim bir abimiz vardı bir kilo ? alacak pazarı üç sefer gezeriz en ucuzunu alır tabi ucuz etten tirit olurmu olmaz domatesin yarısını çürük olduğu için atardık bizim baskanada yeterki bonservisi yok deyin bizim köylü çoban Hasan'ı bile transfer eder.ozur dilemek erdemdir sayın başkan bir özeleştiri yap özür dile ayrıl bir süre dinlen belki bir gün deneyimlerinden yararlanırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Yigithan denenmeli defansta sakatlamadan önce çok iyi oyuncu deniyordu gökhan in 11 de başlayıp yendiğimiz mac yok her maç aynı tek başına topu alıp dönüp duruyor idi lakin işin kötüsü bifouma da sakat kim oynayacak diye kalıyor aklımız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Gökhan i anladikda mustafa yi anlamadim hadebe ondan daha beter ama yabancilarin dokunmazligimi var donalt hadebe bence son donemlerin en formsuz u dakimsenin goremedigi kaleci farnol
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Yazik birakin gençleri ne de güzel spor yapip para aliyorlar arkadaş oyuncu alirken bir kiriter yokmu Yaşli sakat sadakatsiz ruhsuz oyuncu alirsin Sonuç böyle olur Iyi bir oyuncu aldimida bonservisini veya anlaşma yaparken sonunu düşünmede imza atanlar nerde Erol hoca sergen hoca şunu bunu aldi ortaya çoban Salatasi çikti şimdi bu yükün altinda kalirsiniz Erol hoca gönderilirken böyle olacaği beli olmuştu Adil bey çirpindikca batti ve batiyor O da MALATYAMIZA en büyük kötülük Halki sokaklara çikarmayin adil bey ŞEHITLERIMIZ olmasaydi biz bu kadar sakin olmazdik
    0
    0
    Yanıtla
  • M calgan (4 yıl önce)
    Nihayet futbolun f sini bilen biri çıktı gökan denen adam layladan bulduğu fırsatta malatyaya geliyordu gitmesi malatyanin en büyük transferi oldu bence mustafa bu takımın en hesapçı topçusu idi on maça çıkıp altısında kart gören dengesiz burası malatya kim seni çiftliği degil inşallah gelen hocada daniltı kurtarıcı olarak almaz hayirlisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu sen tam bir futbol beçaresisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Gökhan takimin El freni idi her Topu öldürüyordu katkisi sifir gec alinmis bir karar futbol takim oyunudur.Giderken bir top verin oynasin Bundan sonra hali saha maclarina cikar.bu yönetim daha öncede kadro disi birakti aciklama yapmadan sonra affetmedimi ?? Yönetimede güvenemiyoruz . Ya kadro disi yapma Yada affetme
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Ya Aleksic ve guilherme 'yi göndermede nedir ya. Bi oynayan iki topcuydu. E madem gönderdin alsana onların ayarında bi kaç tane topcu. Karim Hafez diye bi mahalle pazarcisini almışlar koymuşlar ortaya. Başkan sende bi an önce kendini toparla sahip çık takıma. Bıçak kemiğe dayandi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (4 yıl önce)
    Bakalım bu ne işe yarayacak? sorun bunlarda mı? Bunların disiplinsizliklerine bugüne kadar göz yumanda mı? Bence futbolculardan daha fazla payı olanlar bu karara imza atanlardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Çok isabetli bir karar alınmış tebrikler! Mustafa Akbaş denen futbol fukarası her maçta gördüğü kartlarla sürekli takımı sabote eden patlamaya hazır bomba gibiydi! Gökhan efendi ise geldiği günden beri bir numarasını göremedik sadece adı kalmış! Oyunculara kötü òrnek oluyorlardı iyi olmuş diğerleri de kendilerini toparlasınlar bıçak kemiğe dayandı artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu ne oldu herşeye başkanın bir bildiği vardır diyip durdun ne oldu takımın hali ortada bunun da sorumlusu senin gibi başkan şakşakçılarıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • vaizin babası (4 yıl önce)Spartacus isimli kullanıcı yorumuna
    oğlum ne diyorsa doğrudur
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Mina Hadebe kart cezalısı.Mustafa Akbaş kadro dışı Konya maçında kim stoper oynayacak..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Zamanında söylemiştim nerde takımında sıkıntı yaşamış sıkıntılı oyuncu varsa ucuz diye bonservisi yok diye yönetim aldı bunun yalniş olduğunu söyledik işte bu tip oyuncular şimdide sana zarar verir takimiza verdi bize verdi ne gerek vardı buna neye yaradı biz taraftar olarak modelimiz bozuk
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kardeşim belki paranızı almamisda olabilirsiniz şu anda federasyona gidersin kuruşuna kadar alırsın ama sen önce bir futbolunu oyna 14 maç bir galibiyet haftalar önce ligin ilk beş sırasında olan takım bu durumda olurmu ayıp yahu ekmek yediğin tekneye ihanet edilirmi biz taraftarın suçu nedir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Keşke yönetim istifa etsede,biz ne şampiyonluğa,nede küme düşmeye oynuyoruz düşüncesi Malatya ya küçük geliyor düşüncesinden kurtulsak,devre arası futbol kalpazanlarından kurtulsak,bunlar kimler Mesut Bakkal,Hikmet Karaman,Mustafa Kaplan VB. Ara transfer de Ankaragücünün,Antalyanın yaptığı transferi yapamayıp en iyi futbolcularını elde tutamayan,beceriksiz,teknik heyet diye geçinen Malatyayı yemeye çalışanlar gidin ....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (4 yıl önce)
    Yönetim neşteri iyi vuramamış. Hala çıban başları var. Takımı satan sabote edenler onursuzlar durmasın kovun gitsinler. Takım düşüşün ama hainler defolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (4 yıl önce)
    adil; yönetimi çaycı çorbacı çiğköfteci izollu köylerinin muhtarlık azalarından oluşturmuş olmakla beraber, kendisinde hocalık, scout ekibi liderliği, futbol duayenliği gazetecilik, hocaların hocası gibi sıfatları barındırmakta. Siz kimsiniz ey cahil malatyalılar.Adam almış sazı eline dalga geçiyor bizlerle.işin ilginç yanı takımın gerçek sahibi büyükşehir belediye ve vekiller sus pus.
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes yolunda baksana kimse hesap sormuyor vali napıyor neden yms un defterleri incelenmiyor kulüp 2 yılda kasası boşaltildı herkes sus pus pes dogrusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Gökhan a çok sevindim inşallah kontratı bir yıllıktır formasina ihanet eden ve bu kadar bencil oynayan takımı sabote eden oyuncu görmedim Mustafa ise zaten bu takımın oyuncusu değil sporcu kim olursa olsun öncelikle ahlâklı zeki ve çevik olmalıdır.aman yanlış anlaşılmasın ben onlara ahlaksız demiyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru takımın en kötüsü Gökhan ve danolt bir şutları bile yok ilk yarı şampiyonluk hesabı yapan sivas ve malatya ama şimdi malatya ile kim düşecek hesapları yazık,yazık,yazık
    0
    0
    Yanıtla