SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın Ayhan Gidecek mi Kalacak mı?

0
Güncellendi - 2017-12-21 15:45:14
Yalçın Ayhan Gidecek mi Kalacak mı?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da Yalçın Ayhan bilmecesi sürüyor. Beşiktaş maçı sonrası ‘disiplinsiz hareketleri’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli stoper ile ilgili net karar, Kayserispor maçı sonrası verilecek.

  Ligin 13.haftasında Malatya’da Beşiktaş ile oynanan karşılaşmadan bir gün sonra süresiz kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan ile ilgili karar Kayserispor maçı sonrası verilecek. Affedilmesi gündeme gelen tecrübeli futbolcuyla ilgili yönetim ve teknik heyet bir araya gelecek. Tecrübeli oyuncunun son durumu masaya yatırıldıktan sonra kalıp kalmayacağı yönünde karar alınacak.

BAŞKAN GEVREK’İN AÇIKLAMALARI KAFALARI KARIŞTIRDI

  Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 17 Aralık’ta oynanan Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarıyla yaptığı istişarede ilk kez Yalçın Ayhan konusuyla ilgili detaylı bir açıklama yaptı ancak tecrübeli oyuncunun takımda kalıp, kalmayacağı konusunda net bir ifade kullanmadı.

  ‘Yalçın Ayhan bizim oyuncumuz’ diyen Gevrek, “Yalçın Ayhan bizim futbolcumuz. Bizim için kıymetli, değerli ve bu takıma katkı sağlayan bir oyuncumuz. İnşallah bundan sonrada sağlayacaktır. O gün öyle olması gerekiyordu. Kulüplerin bazı kriterleri, kuralları vardır ve bunların bazen işlenmesi gerekir. Yalçın Ayhan ile bir görüşme yaptık. İlk yarının son iki maçında olmayacak. Kendisini toparlaması için 10 gün izin verdik. Devre arasında konuşup, o işi kesinlikle bir çözüme kavuşturacağız” dedi.

BULUT İSTEMİYOR MU?

  Yalçın Ayhan’ın affedilip affedilmeyeceği gündemde sıcaklığını korurken, teknik direktör Erol Bulut’un açıklamaları, tecrübeli futbolcuyu istemediği ileri sürüldü.

  Bulut’un, “Benim takımın başında olmadığım dönemde Yeni Malatyaspor kalesinde 13 gol görmüştü. O haftalarda da goller yenilmişti. O zamanda yine defansta Yalçın görev alıyordu. Peki, o zaman yenilen gollerin biletini kime kesmek gerekiyor. Yalçın’a mı? Sadık’a mı veya Mina’ya mı? Yalçın Ayhan yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı diye şuan ki futbolculara faturayı kesmek çok büyük bir yanlıştır. Mina Akhisar maçında iki tane gol atabilirdi. Atsaydı ne konuşacaktık şuan? O maçta gol atsaydı takımı kurtardı, Mina artık takımın kahramanı mı diyecektik. Biz takım oyunu oynuyoruz. Tek bir futbolcunun üzerinden yorum yapmamız yanlıştır” açıklamasıyla, Yalçın Ayhan defterini kapattığı iddia ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhan bulunmaz hint kumaşımı sanki?Kendini şehirden ve kulüpten üstün göremez.yaptığı hizmetin karşılığında fazlasıyla bedelini almaktadır.Bu tip futbolcular her zamaman sıkıntı yaratır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bu saatten sonra yalçından zerre kadar hayır gelmez.zaten 5 ay sonra emekli oluyor.onun yerine gelecek vaad eden genç yetenekli isimler bulmak zorundayız.Yoksa her sezon başı 35 yaşında stoper mi arayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Çektiği ceza yeter,futbolcu için en büyük ceza oynamamak,yetmediyse para cezası ver,adamı kazanmaya bakın,yoksa devre arası ttransfer,ya sorunlu,yada müzmin sakat oyuncu olabilir,bundan iyi stoper bulabilirsenizki az ihtimal...............yinede yönetim bilir...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (6 yıl önce)
    Bu saatten sonra ,anlaşsalar bile her iki taraf içinde faydalı olacağını zannetmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Eğer yerine adam alacaksanız gönderin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    En doğrusu yalçın ayhan gitmeli yerine iyi bir stoper alinmali
    0
    0
    Yanıtla