SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yamaç Paraşütü Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Beydağı (Mamurek) beldesinde 3. Geleneksel Beydağı Yamaç Paraşütü Şenliği'nin 7-9 Ağustos tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

Beydağı Belediyesi Başkanı Abuzer Sarıtaş, Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasında, "3. Geleneksel Beydağı Yamaç Paraşütü Şenliği'nin ilk günü yamaç paraşütü 10,00-16,00 saatleri arasında düzenlenecek. İkinci gün de aynı saatler arasında paraşüt gösterisi yapılacak. İkinci gün olan 8 Ağustos cumartesi günü saat 17,00'de açılış töreni ve konuşmalar yapılacak. Halk oyunları gösterisi sunulacak. Aynı gün akşam Kahtalı Mıçı, Grup Arguvan, Mehmet Balaman ve Abdullah Bakış konser verecek. Şenliğin son günü olan 9 Ağustos'ta 10,00-15,00 saatleri arasında paraşüt gösterisi yapılıp, şenlik sona erecek" dedi.

Belediye Başkanı Sarıtaş, şenliğe bugüne kadar 43 paraşütçünün müracaat ettiğini kaydetti.

Bu arada, basın mensuplarının belediye çalışmalarıyla ilgili sorularını de cevaplandıran Sarıtaş, "Bilindiği gibi 3.dönem belediye başkanlığı yapıyorum. 16 kilometre kanalizasyon, 5 kilometre asfalt yaptık. Çevre düzenlemeleri de yaptık. İki mezramızda şebeke suyu yok. Bu suyu de getirmeye çalıyoruz"ifadelerini kullandı. Sarıtaş, belediye olarak 60 bin TL, SSK ve vergi borçları olduğunu, onu da taksitlendirme yaptıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız