SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılan İşlere Nankörlük Edersek Bedelini Düşünmemiz Lazım"!.

A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat tarihinde yaşanan ve Malatya’da büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrasında MATİM İş Merkezinde tadilat çalışmaları başlatan Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrasında hasar alan MATİM İş Merkezindeki tadilat çalışmalarını tamamlanmasının akabinde Telefoncu ve Elektronikçi esnaflara düzenlenen törenle dükkânları teslim etti. 

MATİM İş Merkezinde gerçekleştirilen programa, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Malatya MHP İl Başkanı Gökhan Gök, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Pütürge Arınlı Mahallesi Muhtarı ve MATİM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayaydın, Malatya Cep Telefoncular Dernek Başkanı Alpay Sezen, Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, STK temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

BİRBİRİMİZİ ÜZMEDEN, İNCİTMEDEN DESTEK OLMALIYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Cep Telefoncular Dernek Başkanı Alpay Sezen, “Bu süreçte bize destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, Milletvekillerimize ve İbrahim abimize çok teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihinde meydana gelen büyük kaosta önemli olan şehirlerin binaların yapılması değil insanların birbirine merhamet etmesi, yakın durması ve yardım etmesi daha önemli olacaktır. Binaların yapımı belli bir süreç alabilir. Bu süreçte birbirimizi ezmeden, üzmeden, incitmeden birbirimize destek olmalıyız. Esnafın evine ekmek götürmesi için bizlere yol gösteren değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a tekrar teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihinde ışıkları sönen şehrimizin ayağa kalkması için çalışmalar yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ediyorum Malatya şehrine göstermiş olduğu ilgi alaka ve yakınlıktan dolayı” şeklinde konuştu. 

Kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, “Büyük bir deprem yaşadık bu deprem sürecinde bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.      

 250 ESNAFIMIZ EKMEĞİNİN PEŞİNDE KOŞACAK

MATİM İş Merkezi’nin yeni yüzüyle yaklaşık 250 esnafa açıldığını ifade eden Pütürge Arınlı Mahallesi Muhtarı ve MATİM İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayaydın, “Geçirdiğimiz deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza, hemşehrilerimize, canlarımıza, Cenabı Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Depremden etkilenen yaklaşık 250 esnafımıza çatı olacak Selahattin Başkanımızın önderliğinde, liderliğinde ve bu çatının tüm giderlerini, masraflarını, yepyeni yüzüyle hizmetimize açan Büyükşehir Belediye’sine çok teşekkür ediyorum. Pütürge Arınlı Mahallesi Muhtarı olarak mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyoruz. Arınlı Mahallemiz, Pütürge’nin en kırsal Mahallelerinden biridir. Hizmetler iltifata tabidir. Başkanım hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ediyor.1980’li yıllarda rahmetli Turgut Özal döneminde yollarımız, elektriğimiz, suyumuz gelmişti. Ancak inanın o günden bu güne ne altyapı, ne üst yapı hiçbiri yoktu. Selahattin Başkanımla birlikte asfaltla, altyapıyla, üstyapıyla buluştuk. Selahattin Başkanımıza ve yol arkadaşlarına hepinizin huzurunda gönülden teşekkür ediyoruz. Bu çatı altında 250 esnafımız ekmeğinin peşinde koşacak. Bunu, Selahattin Başkana borçluyuz” diye konuştu. 

MATİM İş Merkezi’nin atıl durumdan, işlevsel hale geldiğini belirten AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Öncelikle hassaten bu işin başından beri en yakın şahitlerinden biriyim. Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. MATİM İş Merkezi’ne gelmemizin 4.yılındayız. İlçe Başkanlığımızı taşıdığımızda Malatya’nın en gözde yeri MATİM İş Merkezi atıl durumdaydı. İşlevsel halde değildi. 6 Şubat depremleri bize birçok şeyi gösterdi ki bu atıl durumda olan, kullanılması gereken yerlerin bir an önce ticarete kazandırılması için birtakım işlerin yapılması lazımdı. Dönemin Valisi Hulusi Şahin’in ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla burası işlevsel bir hale geldi. Burada 250’ye yakın elektronik işlerle uğraşan değerli esnafımıza da inşallah bir can suyu olacak. Değerli Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. El birliğiyle depremin yaralarını sarma gayreti ve çabası içindeler. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu. 

DEPREM SÜRECİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINA ŞAHİDİZ

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın. 6 Şubat depremlerinin olduğu günden itibaren vatandaşlarımızın barınma ve beslenme noktasında, esnaflarımızın ticari anlamda faaliyetlerini devam ettirme noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Başkanımızın çalışmalarına şahidiz. Sayın Başkanımızın sonuna kadar destekçisiyiz ve yanındayız. Hiçbir zaman bakar kör olmadık geldiğiniz süreç içerisinde bulunduğunuz tüm olumsuzluklara rağmen pandemi devamında ekonomik kriz ve akabinde 6 Şubat depremi. Bu süreç içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalara şahidiz. Gerek Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Buğday Pazarı ile alt yapı ve üst yapı olsun sayamayacağımız birçok çalışmaya şahidiz. Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz sefer sizin olsun zafer Allah’ın olsun” ifadelerini kullandı. 

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BAŞKANINI MALATYA’YA BIRAKIN

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MATİM İş Merkezi’ni yeniden canlandıran ve sorunlar karşısında elini taşın altına koyan kişinin Başkan Gürkan olduğunu vurgulayarak, Başkan Gürkan’ı her zaman destekleyeceklerini söyledi. Keskin yaptığı açıklamada, “Bu güzel iş merkezini ayağa kaldıran Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına ben huzurlarınızda çok teşekkür ederim. Burada elini taşın altına koyacak bir babayiğit gerekiyordu. Selahattin Başkan’a gittiğimiz zaman, Belediye Başkanımız şehrin emini olarak esnafımız için elimizden gelen her şeyi yapacağız, dedi. Çok güzel bir mekân yaptılar. Yapanlara bütün esnafım adına, şahsım adına Selahattin Başkanıma çok teşekkür ederim. Gerçekleri söylemek herkesin hakkıdır. Malatya yıkılmış bir şehir değil, çökmüş bir şehir. Selahattin Başkanımla depremin beşinci, altıncı günü ilçeleri, köyleri dolaştığımız zaman insanların nasıl bir ızdırap çektiğini, nasıl bir el uzatmayı beklediklerini ben yerinde gördüm. Sayın Cumhurbaşkanımızdan tek isteğim, Malatya Büyükşehir Belediyesinin Başkanını Malatya’ya bırakın. Malatya’ya hizmet edeceklere bırakın. Malatya’yı tanımayanı bizim başımıza getirmeyin. Malatya çökmüş, yıkılmış bir şehir. Ekibi olan, şehri bilen, gezen, bütün sorunları dile getiren kişi Malatya’yı ayağa kaldırır. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Sonuna kadar da destekleyeceğiz” dedi. 

SÖYLENEN VE YAPILAMAYAN HİZMETLERİN HEPSİ YAPILDI

Malatya’nın el birliğiyle ayağa kaldırılması için devlet-millet işbirliğinin sağlanmasının önemine dikkat çeken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “6 Şubat Tarihinde vuku bulan depremle birlikte vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanması azim ve kararlılığında olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak binlerce kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın ve Cumhurbaşkanı Yardımcımızın Malatya ziyaretlerinde Ankara, İstanbul, İzmir ağlamadan hizmetler nasıl yapılıyor gelin Malatya’da görün, dediğini hiçbir zaman unutmamamız lazım. Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız; bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir taraftan altyapı ve üstyapı hizmetleri yapılırken bir yandan da Malatya’nın yıllardır söylenen ve bir türlü yapılamayan hizmetlerin hepsi yapıldı. Esnaflarımız için kalıcı olacakları ve rahat bir şekilde çalışacakları ortamı sunma gayreti içerisindeyiz. Gerekli görüşmeleri yapıp bu iş merkezindeki dükkânları esnaflarımıza tahsis ediyoruz” diye konuştu. 

Başkan Gürkan: “Yapılan işlere nankörlük edersek bedelini düşünmemiz lazım. Şevket Başkanım başta olmak üzere, oda başkanlarımız kendi oda üyelerinin faaliyetlerinin yürütülmesi noktasında çok büyük çaba gösterdiler. Her zaman ‘yapıldı’ ifadesini kullandım. Malatya tarihinde yapılan hizmetlerin kat kat üzerinde hizmetlerimiz oldu. Türkiye’nin en ucuz suyu, ekmeği, taşımacılığı Malatya’da. Bu tesadüf değildir. Bu şehrin dengesini bozmaya kalkışanlara müsaade etmeyelim. Birliğimizi, beraberliğimizi daima muhafaza edelim. Malatya’yı tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle, tüm paydaşlarıyla; devlet-millet iş bilirliği içerisinde hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yeter ki düşüncemiz sağlam olsun. 20 yıllık Belediye Başkanlığı hayatımda kimseyi yanıltmadım. Esnaflarımıza iş yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Helal ve bol kazançlı günler diliyorum.” 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • Tatar Ramazan (5 ay önce)
    Bı bırak Allah aşkına yeter
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ah malatya Vah malatya (5 ay önce)
    Çınar Yeşilyurt A seladdin büyükşehire Osman battalgaziye belediye başkanı olduysa hemde yüzde 70 oyla varın siz düşünün malayanın halini vekilleri de söylemiyorum bu bile çok malatyaya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökmen (5 ay önce)
    Malatya belediyeleri depremde yetersiz kaldılar, depremde bostanbaşında yapılan hatalı imar için herhangi bir cezai işlemler yapılmadı, Elazığ belediyesi bizden iyi işler yapmıştır, Malatya bir çevre yolunu açamamıştır, Elazığ da 3 tane çevre yolu yapıldı, bizler hala mevcut belediye başkanlarını istiyoruz, çok iyi bir inşaat mühendisi veya mimar gelmelidir, takım tutar gibi parti tutmayalım, Malatya için adaya ve liyakata önem verelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • selim (5 ay önce)
    sayın başkan her konuşmanda milleti tehdit ediyorsun bu gücü nerden alıyorsun milletin oyuyla o koltukta oturup milleti tehdit etmek senin ne haddine nankör olan asıl devletten aldığı maaş karşılığında işini dürüstçe yapmayan hak yiyen hukuk tanımayanlardır işini düzgün yapan zaten vicdanen rahattır gocunmasına gerek yok sayın şevket keskin inanın esnafın derdiyle dertleşsen sorun kalmaz selehattin başkanın reklamını yapman yetti artık kendi işini görevini yapsan
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Murat (5 ay önce)
    Antep de yaşayan ve sürekli Malatya ya gelen bir Malatyalı olarak söylüyorum deprem bölgesinin en kötü durum da olan şehri Malatya sebebi de tabiki kibir ve reklam abidesi Gürkan ve ekibi gidin Maraş’ı hatayı görün çok daha hızlı toparlanıyorlar biz de hâlâ konteyner çarşı ile övünülüyorlar yazık bu şehre daha fazla yazık olmasın lütfen körü körüne oy verip daha da geriye gitmesin Malatya mız Cumhurbaşkanı gelip Allah ı na kurban Malatya diyip gidiyor ama biz o beceriksiz Malatya yı sürekli geriye götüren Başkan ve vekillerle baş başa kalıp bir 5 sene daha bunların memleketi batırmalarını seyrediyoruz lütfen yazık etmeyin doğal tertemiz suyu halkına aylardır dağıtmayı bile beceremeyip milleti toza çamura layık görenleri kendinize layık görmeyin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Selçuk Güler (5 ay önce)
    Malatya nın en eski cep telefon işiyle uğraşan biri olarak yıkılan dükkanıma karşın bırakın matimde dükkanı ne bir yardım aldım ne de konteyner. Sizin kadar adamcılık yapan başka bir yönetim var mı acaba depremde bile gördük bunu.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (5 ay önce)
    1 Matim iş merkezine ne kadar para harcandı? 2 çarşıda 3 tane iş yeri olan adama nasıl matimde iş yeri veriliyor? 3 deprem öncesinde dükkanı olmayanlar matimde nasıl dükkan aldı ? Ne belediye de nede maliye hiç denetim yoktur yoktur. Matim de haksızlık var baştan aşağı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Zafer Demir (5 ay önce)
    Millet Çerçiyi görmek istiyor seni değil. Vizyonsuz insan. Bırak artık.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Konuralp (5 ay önce)
    Yapılan işlere nankörlük yapanlar bedelini 31 mart yerel seçimlerinde hesabını verecek Yeşilyurt belediyesi insan kaçakçılığı eş ve dostunu işe alacak sen deprem ilk günlerinde yaptığını kimse unutmadı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Dursun (5 ay önce)
    Her şey bir yana ne olacak bu trafiğin hâli. Şehir içinde deprem hasarı dolayısıyla trafik sıkışık diyelim. Çevre yolunda aynı ışıkta 3 defa dur kalk yapılır mı? Üstelik en az Malatya halkının üçte biri şehir dışındadır. Buna rağmen bu trafik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (5 ay önce)
    cambaz;Su faturasını, dogalgaz ve elektirik faturası ile yarıştırandir.malatyanin anladığı..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Alp (5 ay önce)
    Selahaddin Gürkan'in kendine has bir dünyası var biz o dünyaya giremiyoruz muhtemelen gece başını yastığa koyduğunda Biden ile Netanyahuya kızıyor. 100. Yıl parkında putinle çay içiyor. Gözünü açtığında bakıyor ki muhataplar yine çınar ile güder
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Sahipsiz şehir (5 ay önce)
    Ha ha anlatılanlar bir kurmaca şehrin hali ortada bir suyu bile çözemediler.herkes protokol avcısı olmuş.Bunlar bu işin erbabı değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kâmil (5 ay önce)
    Bu nasıl bir üslup, bu nasıl bir cesaret bu nasıl bir cehalet sen nasıl insanları tehdit edersin kimsin,sen olmazsan bedelmi öderiz ya 5 yıl ödettin zaten cenazeleri süper harika bi şekilde defnediyoruz demekle olmuyor eğer ben olmazsam kimse sizi benim yıkadığım gibi yıkayamaz benim gibi defnedemez diye tehdit ediyorsan bizim cenazemiz ortada kalsın gereği yok...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Başkan zannediyor ki bu malatyalilar malatyadan başka bir yere gitmiyor hiçbir yer görmüyor depremi yaşayan illere bir bak başkan bizden daha kötü durumda olan var mı bizden daha sahipsizi varmi bizi aptal zannediyorsun ama değiliz biz neyin ne olduğunu görüyoruz . Sen şimdilik olmaz olmaz deme olmaz olmaz diye gez az kaldı kim kime nankörlük etmiş secimde görürüz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kenan (5 ay önce)
    Depremin yaralarını öyle sardık ki dışarıdan Malatyaya gelenler bu şehirde deprem olduğunu farketmiyor diyen zatı muhterem artık ne derse millet inanıyor zannediyor.Bakalım nereye kadar...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Dış güçler (5 ay önce)
    Dik dur başkan eğilme tüm malatyalılar seninle... Başkanımızı yedirmeyiz... Tüm bunlar dış güçlerin oyunları... Dış güçler başkanı hedef almış...
    %37
    %63
    Yanıtla
  • hkb (5 ay önce)
    Hayirdir daha hangi bedeli odeteceksiniz bu vatandasa? afetler problemler yetmezmis gibi birde tehdit ediyorlar... ama hic sasirmiyorum demek bunu hakediyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (5 ay önce)
    Nankoruz, azgıniz, abdestsiz gomulmedik.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sami (5 ay önce)
    Ey zavallılar Malatya sadece Matim mi? Şov yapmayı bırakın da memleketimize el atın. Atamaz sınız çünkü Malatyalı değilsiniz. Bunun içinde elin kedisi ele fare tutmaz. Yazık ki sizleri adam sandık da seçtik.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Tunç (5 ay önce)
    Asıl sana verilen oylara nankörlük etme diyeceğim ama ettin, bu söylemlerini seçimde oy verirken düşüneceğimizden emin ol , insanlara hakaret etmekten vazgeç bence.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Münir Erkal geldi malatya ya otogar birakti yaşar cerci geldi belediye binasini birakti... Ahmet Çakır geldi rayli sistem yerine telli otobus hezimeti yaşattı.. Peki sen ne yaptın?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • abdestsiz gömdürtmedi. daha ne yapsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • davut (5 ay önce)
    acaba bedelini düşünmek lazım derken ne ile tehdit ediyor bu milletei
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kernekli (5 ay önce)
    Keşke kazasız belasız bi hayırlısıylan öleydik heç değil biz de dini vecibelere uygun gömülürdük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (5 ay önce)
    Bize Bedel olarak Selahattin Gürkan ve Osman Güder yeter.On ay ödedik o bedeli inşallah bi beş yıl daha ödetmezler.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ramazan (5 ay önce)
    aba altından sopa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cebbar (5 ay önce)
    Açılış yaptığınız yer madem sağlamdı kamu kurumlarını neden oradan çıkardılar!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Abdulvahap (5 ay önce)
    Malatya halkı olarak gördük kimin nankör olduğunu...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deli (5 ay önce)
    Tamirat,onarımda açılış yapan dünyada tek ülkeyiz.Şehri bir gezin bakalım 10 aydır birtane çivi çakılmış mı? Polisevi yapmak belediyenin asıl işleri arasında mı? çok mu acil di? şehir de gece yanan birtane lamba yok, yolar viran halk perişan ama üzülmeyin bu halkı yine kandıracaksınız ve bizlerde sizleri tekrar başımıza getireceğiz. Ne yazık ki; bu şehrin kaderi bu ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Talha (5 ay önce)
    Bizi yarattı ya hesap soruyor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • vatandaş (5 ay önce)
    seçime yakın bu çalışmalar artar. akıllı olan halk ise zor zamanda bu çalışmalar neredeydi diye düşünür. reklam müdürü mü seçeceğiz yoksa belediye başkanı mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ünsal (5 ay önce)
    Cumhurbaşkanımızın ve Cumhurbaşkanı Yardımcımızın Malatya ziyaretlerinde Ankara, İstanbul, İzmir ağlamadan hizmetler nasıl yapılıyor gelin Malatya’da görün, dediğini hiçbir zaman unutmamamız lazım. Buna inanmak beyinsizliktir, siz inanıyorsanız seçim öncesi bir doktora görünmenizde fayda var, Malatya'da olan pis işlerinde Türkiye'de gündem olduğundan bahseder misiniz , Yeşilyurt belediyesi organize insan kaçakçılığı, Eşine memurluk , Belediye arsalarının yapay zeka ile satılması :) gibi olağanüstü faaliyetlerden de bahsedin bizi aydınlatın Hangi belediye başkanı temiz Malatya'da biri birinden rezalet
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ünsal (5 ay önce)
    Malatya ters düz olmuş koca şehir bir tarla köy olmuş , yanmayan sokak lambaları ,çamur pislik , trafik sorunundan geçilmiyor bir tane iş merkezini tamir ettirmiş sanki Malatya'yı ayağa kaldırmış , Şevket Keskin bu kadar övdüğüne göre hangi akrabanı işe aldırdın yada nasıl bir menfaat çıkar ilişkin var, esnaf kefaletin başkanı olabilirsin insanların özgür iradesinin önüne geçemezsin. Deprem zamanı ortada olamayan Malatya yöneticileri AKP aşireti bugün nankörlükten bahsetmek sizin kalitesizliğinizdir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • mert van (5 ay önce)
    Diyor ki Başkan ben adayım kimse aday olmasın kimse narkörlek etmesin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet KUTLU (5 ay önce)
    Kendisini dev aynasında gören adam Büyükşehir'e kesin bakıyor ki, Kuklası Emir eri Latif Beyini de Battalgazi'ye düşünüyor ne güzel bir dünya
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Murat Samil (5 ay önce)
    Kesene bereket !milletin parasiyla devletin belediyenin olmayan mali tamir ettirmissin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kazım (5 ay önce)
    Şehirde yanmayan elektrik lambaları hiçbir yetkilinin dikkatini çekmiyor mu? Ana caddelerdeki trafik sorunu, yıkımlardaki başıbozukluk, basitçe tamir edilebilecek yol ve kaldırımlar vs sorunlar dururken bir işhanını tamir etmişler. Gidip birbirlerini övüp dağılmışlar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet keten (5 ay önce)
    Deprem zamanı bize yardım eden İstanbuldan gelmiş bir abiydi. Dişlerini çektirmiş tedavisi yarım kalmış 6 aylık çocuğunu eşiyle tek bırakmış biriydi.odun kömür ve gıda yardımı yapmışlardı. O zaman muhabbet etmiştik. Yanında da başka bir arkadaşı vardı. Allah onlardan razı olsun. Biz Nankör değiliz. Doğruyu söyleyeyim ne senden bir yardım aldık ne de Şevket keskinden. Çadır istedik yok dediniz. Mahalle muhtarlarına verdiniz eşlerine dostlarına verdiler. Allah milletimizden razı olsun. Unutmadık zor günde yapılanı.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 ay önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar diye bir söz var. Gururlanma padişahım senden büyük Allah var diye de bir söz var. Şu sözleri ve sorularda ben söyleyeyim; Bu göz dağı temayül sonrası bir hazımsızlık mı ? Sosyal medya hesaplardan yorum silerek mi nankör olunuyor ? Halk ve teşkilat seni istemek zorunda mı ? Daha düne kadar ekonomik kriz yok diyenler şimdi ekonomik kriz vardı pandemi vardı millet azdı depremler ondan oldu demek mi aklar sizi ? Vallahi siyaset bu değil billahi bu değil. Deprem olur şehirde olmazsın. Gelirsin hakaret gideceksin hakaret. Park açmakla belediye başkanı olunmaz. Yapılanı onarmakla olunmaz. Özlü sözlerle hele hiç olunmaz. Halka hizmette mecbursunuz. Benim vergimle yapmakla mükellefsin. Millete cebinden bir lira vermezsiniz. Milletin parasıyla devletin makamıyla ahkam kesersiniz… Nankör kim acaba ?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Serkan (5 ay önce)
    Deprem zamanı biz gördük görecegimizi ..... Niyazi mahallesine depremin ilk bir haftasında Allah için ugradimi bir sorun hem Selahattin beye hem Osman güder beyfendiye
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (5 ay önce)
    Önü gelene nankör, hain demeye başladı bu da. Madem yaptığın işten eminsin sakin ol o zaman. Istiyorlar ki kimse bir şey sormasın, eleştirmesin. Ayrıca Türkiye’nin en ucuz suyu, ekmeği, taşımacılığı Malatya’da değil, Tunceli'de.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Furkan (5 ay önce)
    gurkanin dediği tehditttir ve hitaba bak depremden 2 ay sonra toggg aldı yanında yandaşlariyla nişan eğlencesi gibi eğlendiler dönüp söylediğine bak yaw
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bynedim (5 ay önce)
    Sanki cebinden çıkardı parayı kibir abidesi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (5 ay önce)
    Matim iş merkezi yöneticisi dediklerin dört gözle bekliyor larki esnaf gele aylık aidatı ala hemde yüksek zamla ,önceki aidat dükkan başı 50 tldepremden önce bakın bakalım kaç lira aidat isteyecekler ,madem belediye yapdı aidatında belediye karşılasın inanalım
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Huzur (5 ay önce)
    Bir malatyalı daha ne bedel ödeyebilir...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Malatya halkının parasıyla belediye ye ait olmayan işyerlerinin tadilatını yapıyorsun. Kalkıp bununla övünüp malatya halkına hakaret ediyorsunuz. Vatandaşın parasını nasıl belediye ye ait olmayan işyerlerine harcama yaparsınız.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (5 ay önce)
    Burada ki konuşma bence güzel olmamış resmen bir belediye başkanı sözlerinde beni secmezseniz veya secilmezsem partisi tarafından başta Malatya halkını nankorlukle ve bedel ödemeyle suçluyor . Bizler sizlere guvenmekle zaten büyük bedel ödedik depremde yapıların denetimsizliği canlarımız dan olduk , verdiğiniz imar izinleri ile evlerimizden olduk isimizden olduk en önemlisi memleketimizde olduk daha ne bedelinden bahsediyorsunuz sizlere güvenen bizler ne bedeller ödedik anlattık ama hala halkimiza bizlere tehditvari konuşmalar yapan bir kişi belediyeyi yonetmemeli
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Erhan (5 ay önce)
    Cambaza bak cambaza!...hikayesi ile milleti aldatmaya hakarete devam....
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakim (5 ay önce)
    Tam bir fiyasko.ne inşa edildi ki nerenin açılışını yapıyorlar.ne garip bir ülke ve toplumuz.şimdi ne oldu ki bu açılış yapılıyor.iflah olmaz bir halde sonumuzun ne olacağı belli olmayan bir vaziyette...Yüce Allah in merhametine muhtacız.bu çapsızlığın karşısında
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ömer (5 ay önce)
    Sizi o makama getirenlere nankörlük etmeyin bedeli olur demek bence en büyük nankörlük...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Demokrasi hesabın sorulduğu ve hesabın verildiği bir yönetim şeklidir. Bu işlemiyor; hesap verilmiyor, hesap sorulmuyor. Böyle olduğu için de yöneticiler hoyrat, hadsis, haksız, hukuksuz davranıyorlar. Bugün yaşadığımız deprem felaketi de bunun bir sonucudur. Bu kader değil, Allah'ın biz insanlara verdiği akıl ve vicdanımızı kullanmamız gerekir. Bugün seçime gidiyoruz. Hesap vermeyen bu yöneticileri temsil ettikleri partiye oy vermeyerek değiştirebiliriz. Bugün bakıyoruz özellikle mevcut Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanının değişmesinin önüne geçerek geçmişte yapılan yanlışların hesabını vermekten kaçmak için bazı STK'lar da dahil bir kampanya sürdürülmektedir. Bu oyunu bozalım. Muhalefet birleşsin. Bir parti desteklensin. Hesap sormak için Büyük Şehir Belediyesinin mutlaka bugün muhalefette olan bir adayla değişmesi gerekir. Eskiler gitmeli Malatya yeni bir yönetimle yoluna devam etmeli.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatyada nerde muhalefet nerde kaliteli, malatyaya hitap eden bir aday.malatyada AKP kazaniyorsa bunda muhalefetin etkisi az degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiremit (5 ay önce)
    Malatya da vergisini ödeyen,çalışma ruhsatı olan hiçbir esnaf ortada kalmadı. Selahattin Başkan ve AFAD herkesin yerini ayarladı. Bu isyan edenler depremden sonra ki kaosdan yararlanıp hiç ortada yasal hakları yokken iş yeri açanlar. Hizmetler bitmez kıskançlık yapacağınıza destek olun derdiniz Malatya ise tabi. Yaparsa Selahattin Başkan yapar
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Tayfun (5 ay önce)
    Konuştukça battın,battıkça konuştun en sonunda insanları tehdite kadar getirdin. Nasıl başladıysan öyle bitiriyorsun. İnsanlara parmak sallayan Keskin sirke,seni de esnaf inşallah emekliye ayıracak. Bu şehri yeteri kadar vizyon ve ufuktan bihaber oyaladınız. Milletin ve devletin imkanları ile babanızın malı gibi sarıldığınız o makamlarda emanetçi olduğunuzu hatırlatacak bir seçim geliyor . Sizlerden gerçekten utanıyoruz artık.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyalı (5 ay önce)
    Hayırdır Selahattin Efendi şimdide milleti mi tehdit ediyorsun?
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Otoban faresi (5 ay önce)
    Allah aşkına bu neyin açılışı kurdele kesilmiş yetmez kurban keseydiniz oldu olacak bu nasıl bir zihniyet tadilatı bile şova ceviriyorsunuz şov yapmayın icraat yapın ama nerde reklam kokan hareketler
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Malatyanın düzelebilecegine ilișkin bir nebze umudum vardı oda bitti gitti....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Berk (5 ay önce)
    Siyasetçiler, başkanlar, vekiller, odacılar, sendikacılar. Hiçbirinizin vatandaşı tehdit etme hakkı yok. Bize hizmet için seçiliyorsunuz, vergilerimizle aidatlarımızla maaş alıyorsunuz. Vergilerimizle hizmet ediyorsunuz. Vatandaşa nankör diyen kendisi nankörlük yapıyordur. Lütfen haddinizi bilin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • aynen öyle, asıl nankörlüğü kendileri yapıyor. sanki ceplerinden birşeyler yaptırmış gibi konuşuyorlar. altlarında gezdikleri arabaya kadar, 3 öğün yedikleri lüks yemeklere kadar, ömürlerinde görmedikleri lüks şatafat hürmet hepsi bu millet sayesinde. şimdide kalkıp nankör diye itham ediyorlar. eksikliklerimizi affedin diyeceklerine, nankör oluyoruz. bilinçli bir toplum yokki seçimlerde sağlam bir tokat atıp nankörü göstere.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yatsıya az kaldı (5 ay önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Hatta seçilmek için her şeyi mübah görüyorsunuz , her kapıyı çalıyorsunuz,yalvarıp yakariyorsunuz aday adayı olmayı bile onur sayıyorsunuz.kendinizden eminseniz bırakın sizi istemeyen halk kaybetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 ay önce)
    Sayın Gürkan aylar önce hiç kimseye kabul ettiremediğin MATİM'i kime söz verdin? Sonra üç beş telefon satıcısı için nasıl geri vites yaptın birde onu açıklasana! Kim nankör kim sözünden denen vatandaş bilsin. Yeter artık millete rol yapma
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hacı (5 ay önce)
    Sen millete hizmet için başkan oldun hakaret etmek için değil...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Seçime doğru (5 ay önce)
    Selahattin bey "Yapılan işlere nankörlük edersek bedelini düşünmemiz lazım" derken ne demek istiyor, AK Parti sayesinde başkanlık koltuğunda oturuyor ama hala yaptigini zannettikleri ile kendisini Partiden üstün görüyor.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • AKP secmezse bırakın onlar kaybetsin.mevcut başkanlardan kim kendini halkin karsisinda başarılı buluyorsa ismini partinin önünde görüyorsa hadi bağımsız aday olsunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Latif hangi sıfatla açılış yapıyor? Aday adayı olunca istifa etmedi mi bu arkadaş ?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Volkan (5 ay önce)
    Gururlanma padişahım senden büyük Allah var. Akıl vereceğine az aynaya bak.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Battalgazili (5 ay önce)
    Maşallah birbirinizi iyi yağlıyorsunuz.Sağa sola hesapsız koyduğunuz geçici işyeri konteynerlara bir bakınız .Yağmur yağıyor olduğu gibi aşağıya akıyor.Halen tuvalet ve lavabo koymadınız.Herhalde biz de bu memlekette yaşıyoruz.Allaha şükür kör ve nankörde değiliz.
    %86
    %14
    Yanıtla