SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Ekibi Çığla Kapanan Yolda Mahsur Kaldı

0
Güncellendi - 2020-02-27 18:57:24
Yardım Ekibi Çığla Kapanan Yolda Mahsur Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, çığ düşmesi sonucu kapanan yolda mahsur kalan yardım görevlilerini, belediye ekipleri kurtardı.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Pütürge ilçesine bağlı mahallelere yardım malzemesi götüren Pütürge Kaymakamlığı personellerini taşıyan araç, yoğun kar ve çığ nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı.

İhbar üzerine Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, bölgede çalışma başlattı.

Ekipler, yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bölgede yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu aracı bulunduğu yerden çıkardı, yolu da ulaşıma açtı.

AA

Fotoğraf : Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    niçin yetkililer kontrollü bir şekilde çığları kendileri düşürmüyorlar. DMAX kanalını biraz izleseler Alaskada yolları ve demir yolları nasıl açık tuttuklarını oğrenirler. Çığ düşebilecek yerlere top atışları ile çığlari kendileri kontrollü bir şekilde düşürüyorlar ve kimsenin veya bir aracın, trenin üzerine düşmüyor. Tabi biz o kadar gelişene kadar ohhhhoooo
    0
    0
    Yanıtla