SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşar'ın Babası Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2017-05-20 16:46:20
Yaşar'ın Babası Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar’ın vefat eden babası 83 yaşındaki Hasan Yaşar defnedildi. Cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağabeyi Mustafa Erdoğan da katıldı.

Tedavi gördüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Hasan Yaşar için bugün öğle namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındı. 9 çocuk babası Hasan Yaşar için kılınan cenaze namazını Vali Mustafa Toprak, TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Malatya Milletvekili Taha Özhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ağabeyi Mustafa Erdoğan, İçişleri eski bakanı Efkan Ala ile ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Hasan Yaşar, Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

TAZİYE YERİ: TURGUT ÖZAL MH. OSMANLI CAD. NO:4/3/19 YEŞİLYURT/MALATYA

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Malatya Akpınar Meydanındaki dükkanını ilerlemiş yaşına rağmen hergün erken saatte açarak rızkının peşinde olan değerli insan Hasan Amca (Namı diğer ĞIDO )mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla