SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yatırımlar Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:56:21
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi bünyesindeki Esenlik Süpermarketlerin 27. şubesi Tevfik Temelli Caddesi'nde açıldı. Esenlik Şirketi'nin Genel Müdürü Hulusi Boyraz'ın ilk alış verişi yaptığı süpermarket açılışına, şirketin genel müdür yardımcıları ile birim müdürleri de katıldı. 
 
Boyraz, açılış sırasında yaptığı konuşmada, “Müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet anlayışı ile bölgesel bir güç olma yolunda hızla ilerlemektedir. Gıda perakende sektörünün lokomotifi olan şirketimizin 27. süpermarket şubesi hizmete başladı. Esenlik Malatya’nın yanı sıra Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinde de hizmet vermektedir. Süpermarketlerde uygun bulduğumuz noktalarda yatırımlarımız devam edecektir. Esenlik kaliteli, hesaplı ve bol çeşit seçeneğiyle, mükemmel hizmet anlayışını halkımıza sunmayı ilke edinmiştir. Bugün Esenlik büyümeye devam ediyorsa, bu halkımızın takdiri ile olmuştur. Oluşturulan bu
güvene layık olmak için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlık ve özveri ile bütün ekip arkadaşlarımız çalışmaktadır” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız