SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yayaya ve 2 Araca Çarptı, Kaçtı

0
Güncellendi - 2019-05-18 03:59:41
Yayaya ve 2 Araca Çarptı, Kaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da motosikletin çarptığı bir kişi yaralanırken, motosikletli kayıplara karıştı.

Kaza, İnönü Caddesi üzeri eski belediye binası karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Serdar U.'ya sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle Serdar U. yaralanırken motosiklet sürücüsü yol kenarında park halinde olan 2 araca da çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza anına ilişkin görüntüleri MOBESE kameralarından izleyen polis ekipleri kaçan sürücüyü tespit ederek, yakalanması için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Yaz geldi ve yine plakasız hızlı motorsikletliler , egzozcular piyasaya çıktılar. Kendilerince terör estirmeye başladılar. Tabi onlar da meydanı boş buldular.Denetim yok asayiş yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (4 yıl önce)
    PLAKASIZ MOTORSİKLETLER VE MODİFİYE GÖRMÜŞ ARAÇLARIN SIKI DENETİME TABİİ OLMALIDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Vatandaş tepkisini koymadığı sürece bunlar her yerden çıkmaya devam eder.lambası yanmayan,tets yönden giden ,ışık tanımayan vs..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (4 yıl önce)
    Plakasiz motorlar en büyük sorun....tüm arabalara ve yayalara çarpıp kaçıyorlar ....geçen çarptı mobesede görüntü var ama kimlik tespit edilemedi.....
    0
    0
    Yanıtla