SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

0
Güncellendi - 2018-06-23 04:24:47
Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İl Spor Merkezi (Yaz Spor Okulları) kayıtları başladı.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen İl Spor Merkezleri kayıtları başladı. Her yıl rekor bir katılımla gerçekleştirilen İl Spor Merkezi’nde 5-18 yaş grubu çocuk ve gençler, 12’si engelli olmak üzere 38 branşta eğitim alacak.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2018 yılı İl spor merkezine kayıtlar, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu üzerinde ve Spor Salonu bitişiğindeki ek hizmet binasında bulunan il spor merkezleri kayıt bürosunda yapılacak. İl Spor Merkezleri kapsamında 38 branşta eğitim verilecek. Bu branşların 12’si engelli çocuk ve gençler için eğitim verecek.

  Tüm branşlara 5-18 yaş grubu çocuk ve gençler kabul edilecek. Yüzme branşının aylık ücreti 60 TL olarak açıklanırken, diğer branşlar ücretsiz gerçekleşecek. Ayrıca 12 branşta engelli çocuk ve gençlere de ayrı gruplar oluşturmak üzere branşlar açılacak. İl Spor Merkezlerinin açılış töreni ise 29 Haziran Cuma günü Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

  Yaz Spor Okullarında açılacak branşlar şöyle: "Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Jimnastik, Futbol , Güreş, Halter, Hentbol, Herkes İçin Spor, Hokey, İzcilik, Judo, Karate, Masa Tenisi, Modern Pentatlon, Okçuluk, Satranç, Su Topu, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Yüzme, Bedensel Engelliler  Atletizm, Bedensel Engelliler Badminton, Bedensel Engelliler Yüzme, İşitme Engelliler Atıcılık, İşitme Engelliler Taekwondo, İşitme Engelliler Güreş, İşitme Engelliler  Badminton, İşitme Engelliler Masa Tenisi, Görme Engelliler Yüzme, Özel Sporcular Masa Tenisi, Özel Sporcular Atletizm, Özel Sporcular Voleybol."

  Kayıtlar için İl Spor Merkezi Kayıt Formu indirilip doldurularak öğrenciler velileri ile birlikte kayıt bürosuna Nüfus Cüzdan Fotokopileri ile birlikte gelerek kayıtlarını yapabilecekler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız