SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıcıoğlu ve Arkadaşları İçin

A- A+ PAYLAŞ

Hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için BBP Malatya'nın Darende İlçe Başkanlığı tarafından Kuran-ı Kerim okutuldu.

İlçe BBP Seçim bürosu önünde okutulan Kuran-ı Kerim programına BBP Darende Belediye Başkan Adayı Seydi Güşen, AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, MHP Darende Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman, SP Darende Belediye Başkan Adayı Memduh Önal, bu siyasi partinin mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından yapılan dualarda, vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.

MESAJLAR..
MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Elim bir helikopter kazasının ardından büyük dava adamı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının, hakkın rahmetine kavuştuğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Hayatınının son anına kadar yüreği, ülkesi ve milleti için çarpan, inançlı ilkeli mücadelesini hiç yılmadan kararlılıkla sürdüren büyük şahsiyeti Türk Milleti ve Türk Milliyetçileri ne acıdır ki kaybetmiştir.

Milletimizin beka sorunu yaşadığı dönemlerde aldığı yüksek sorumluluk, insiyatif, ülkü ve kader birliği yaptığı Dava arkadaşları ile beraber verdiği eşsiz mücadele ile meşakat, çile ve şerefle dolu aziz hatıraları gönlümüzde ve yüreğimizde ilelebet yaşayacaktır.

Kazada hayatını kaybeden büyük dava adamı, büyük şahsiyet, Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’ na ve hakkın rahmetine kavuşan diğer arkadaşlarına Cenabı-ı Allah’tan rahmet dilerken Büyük Türk Milletinin ve Büyük Birlik Partisi camiasının acılarını yürekten paylaşıyorum.

Türk Milletinin başı sağ olsun."dedi.

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ise şu mesajı yayınladı:

"Türkiye, hayatı boyunca ülkemizin asli ve milli değerlerini daima ön planda tutarak, demokrasiden, özgürlükten, hak ve hürriyetlerden yana duruşundan asla taviz vermeyen ve bu uğurda büyük badireler atlatmış çok değerli bir siyasetçisini elim bir kaza sonucu kaybetmiştir.

Türk siyasetinin gelişmesinde önemli katkıları olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu, siyasi hayatını ve vizyonunu sadece ülkemizle sınırlı tutmamış tüm Türk ve İslam dünyasını da kuşatan bir milli birliğin varlığına adamıştır. Bu uğurda, önüne çıkan bütün badirelere rağmen “Büyük Birlik” ülküsünden vazgeçmemiş büyük bir dava adamıdır. Arzuladığı “Büyük Birlik” ancak vefatıyla gerçekleşebilmiştir. Aynı zamanda Türk ekonomisinin gelişmesi için başta MÜSİAD olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ile yakın işbirliği yapan Yazıcıoğlu’nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. MÜSİAD olarak kendisini yıllar sonra da rahmet ve hayırla yad edeceğiz. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, İHA Muhabiri İsmail Güneş ve Kaptan Pilot Kaya İstektepe’ye Allah`tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı dileriz."

Malatya Gazeteciler Derneği yönetim kurulunun mesajında ise ""Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve kazada hayatını kaybeden arkadaşlarına Yüce Allah dan rahmet, başta yakınları olmak üzere BBP camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız