SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

0
Güncellendi - 2017-11-08 22:02:52
Yazıhan'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Liseler arası futbol turnuvası, ortaokullar arası voleybol ve tenis turnuvasından sonra Kurumlar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası gerçekleştirildi.

8 takımın katıldığı turnuvada Yazıhan Kaymakamlığı birinci olurken, Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci ve Hamidiye Ortaokulu Müdürlüğü üçüncü oldular. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve orijinal Malatyaspor forması hediye edildi.

Yazıhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dağ yaptığı açıklamada göreve geldiği günden bu yana ilçede birçok turnuva organize ettiklerini ve bu turnuvaların gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Başta Yazıhan Kaymakamı Sayın İdris Akça’ya, turnuvada emeği geçenlere ve katılan tüm takımlara teşekkür eden Ali Dağ gençlere yönelik spor faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Turnuvayla ilgili düşüncelerini paylaşan Yazıhan Kaymakamı İdris Akça, sporun dostluk, kardeşlik, komşuluk, centilmenlik ve sağlık gibi değerleri beslediğini, bu sebeple İlçede yapılacak en küçük sportif faaliyeti bile önemsediklerini ifade etti. Turnuva boyunca kurumların birbirleriyle daha fazla iletişime geçtiğini, güzel maçlar neticesinde katılımcıların hem spor yaptıklarını, hem de bu sayede sağlıklarını koruduklarını söyleyen Yazıhan Kaymakamı Akça, özellikle gençlerin spora teşvik edilmesi noktasında bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız