SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YDS Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:16
YDS Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

2013 Yabancı Dil Sınavı  gerçekleştirildi. Ülke genelinde 330 bin 796 adayın girdiği sınavda, öğrencilerden kimileri soruları kolay bulurken kimileri oldukça zorlandıklarını söyledi. 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemeye yönelik düzenlediği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (YDS) Pazar günü yapıldı. Ülke genelinde sınava 330 bin 796 aday girdi. 41 ayrı il merkezinde gerçekleştirilen YDS’de adaylara 80 soru yöneltildi. Saat 09.30'da başlayan sınav, 150 dakika sürdü ve 12.00’de sona erdi.

Sınava giren adaylardan bir kısmı soruları kolay bulurken bazıları da zorlandıklarını söyledi. Süre konusunda fazla sıkıntı yaşamadıklarını belirten adaylar, "Süre yetti. Sorular arasında kolay olan da vardı zor olan da" dediler. Adayların genel olarak beklentileri ise baraj puanının üzerine çıkmak oldu.

YDS ilk dönem sınavı Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca, Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca'dan yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız