SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Takım Kurulacak, Dikkatli Davranıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-26 04:24:47
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin çiçeği burnunda takımı Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de kalıcı olabilmek için 12-13 transfer yapacak. Sarı siyahlılar, her bölge için alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adil Gevrek başkanlığında 3 yılda önce TFF 1. Lig, bir sezon aradan sonrada Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları dikkatli ve titiz bir şekilde yürütülüyor. Doğru transferler yapmak adına transfer komitesi gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcarken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği rapor doğrultusunda oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Kulübün ilk sivil yönetimi olarak 3 yılda büyük bir başarıya imza atan başkan Adil Gevrek, beIN Transfer’e açıklamalarda bulundu.

Gevrek, imzaya yakın birkaç futbolcu olduğu müjdesini vererek, “Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce imza attırdığımız oyuncularımız var. İmza aşamasına geldiğimiz oyuncular var. Issiar Dia ile her konuda anlaştık, artık iş imzaya kaldı. Görüşmeler iyi bir aşamaya geldi, inşallah o da kısa süre içerisinde imzayı atmış olacak. Medipol Başakşehir’de forma giyen defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile de ilgileniyoruz. Ama bu transfer netlik kazanmadı. Tam net bir şey olmadan da bir şey söylemek doğru olmaz” dedi.

Transfer çalışmalarında sabırlı davrandıklarını dile getiren Gevrek, “Dikkatli ve titiz davranıyoruz. Önemli olan burada doğru transferler yapmak. Çünkü 12-13 oyuncu alacağız. Yeni bir takım kurulacak. Mevcut takımdan 12 futbolcumuz kalacak ama 12-13’de transfer yapacağız. Hepsinin birbirine uyum sağlaması gerekiyor. Bu kadar transfer yaparak, uyum içinde tutmak kolay değil. Onun için biraz daha dikkatli davranıyoruz. Belki biraz zaman alacak ama önemli olan doğru transfer yapmak” şeklinde konuştu.

Gevrek, Süper Lig’deki hedeflerine ilişkin ise “Süper Lig’de ilk senemiz olacak. Burası kolay bir lig değil. Önce burada kalıcı olmak istiyoruz. Ekonomisi, tesis, altyapısıyla ligde kalıcı olmak istiyoruz. Uzun vadeli bir planlama yapıyoruz. Uzun planlamayı da hocamızla birlikte yapacağız. İlk yıl kolay olmayacak ama ilk yıl bizim için önemli, bu kapsamda iyi bir takım kuracağız” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Harun (6 yıl önce)
    Trabzon bir Lüzumsuz malatya taraftarı bir kesim iki. Çok bilir çok elstirir uzman hepsi. Yav bir bekleyin.yeter yav.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Malatyadaki futbol prof.inat arkandayız ağzı olan konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER ALTUĞ (6 yıl önce)
    Başkan tamam 3 yılda 2 şanpiyonluk kazandırdın ama ligde kalıcı olacağız diyorsun güzel Ertuğrul sağlamı aldınız o da güzel isabetli karar ama bir bina yaparken önce temel atılır ve kolonlar çıkar siz temeli ve kolonları yanlış attınız 4 tane bu takımın iskeletini oluuşturacak güzel transfer yapmalısınız gerisi kolonlar arsını her şekilde duvar örülür kolon olmayan bir bina cöker kalıcı takım oluşturmak 30 yaş üsründe sporcuları almakal olmaz ben olacakalrı şimdiden sösylüyorum ligin 5 ci haftasında bırakıp gitmek zorunda kalırsınız o zmanda kulüp te para kalmaz bu kulüp eğer 3 cü kaleci vedatla tekrar anlaşıyor sedat ağca ile tekrar anlaşıyorsa kusura bakma sayın başkan ben bunda asla iyiniyet aramam lüğtfen ince eleyip sık dokuyacağı diyordunuz önceden ama elek artık sökülüyor dokuma sık olmaz sonunuza üzülüyorum at alan üsküdarı geccek iş işten gecek bu şehre yine yazık olacak perşenbenin gelişi çarşanbadan belli olur sizin transfer politakanız bunu gösteriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Başkan iki yıldır bu takıma sahip çıktın. Biz malatyaspor taraftarı adam satmayız. Senin ssmimi ve çabanın biliyoruz. Daha gücün olsa neler yapacağını da biliyoruz. Adamsın. Arkandayiz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Samimiyetinden en ufak bir şüphemiz yok başkan. Malatya sevdalısı olarak iyi niyetli bir şekilde bu memlekete, bu kulübe hizmet ettiğini, biz gerçek taraftarlar biliyoruz ve sonuna kadar da arkandayız. Hakkında olumsuz yorum yapanlarda muhakkak olacaktır ama bu seni hedefinden alıkoymasın. Bir kasanın içinde 3-5 çürük domates elbette olacaktır ama sakın bu çürük domatesler yüzünden kasanın geri kalanından vazgeçme. Allah yardımcın olsun.
    0
    0
    Yanıtla