SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Düzenleme Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Engelliler Merkezi'ni ziyaret ederek, buradaki bayramlaşma törenine katıldılar.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu'nun geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni Engelliler Merkezi'nde yapıldı.

Törene katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Her günün böyle bayramlar gibi güzel geçmesini temenni ediyorum. Belediye bünyesinde engelliler birimi oluşturacağız. Burada engellilere yönelik ulaşım hizmeti verilecek. Engelliler durumlarına göre puanlandırma sistemine göre ulaşım hizmetlerinden yararlandırılacak. Halka açık alanlar engellilerinde kullanımına uygun olacak" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise; "Ben size engelli hemşerilerim demiyorum. Çünkü bütün insanlar engelli olmaya namzettir. 1 saat sonra nasıl olacağımızı bilemeyiz. Bizler düşen engelli insanlarımız için iyi bir ortam ve iyi bir sağlık hizmeti sunmaktır. AK Parti hükümeti ve Başbakanımız hep engellilerin yanında oldu" şeklinde konuştu.

Engelli vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar hakkında Öz ve Çakır'a bilgi verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız