SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kayısı Ticaret Merkezi Faaliyete Geçiyor

Yeni Kayısı Ticaret Merkezi Faaliyete Geçiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nin 26 Şubat 2024 tarihi itibariyle faaliyete başlayacağı bildirildi.

Malatya Ticaret Borsası, Yaka Mahallesi Yolu üzerinde Malatya Şehir Mezarlığı’nın karşısında yapımı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nin faaliyete başlayacağını duyurdu.

Malatya Ticaret Borsası tarafından üyelere gönderilen mesajda şu ifadeler kaydedildi: 

”Değerli Üyelerimiz; Uzun yıllardır Sarıcaoğlu Mahallesi'nde hizmet verdiğimiz Büyük Şire Pazarı fiziki yapısının yetersizliğinden dolayı Yaka Mahallesi Şehir Mezarlığı karşısında inşa edilen Dünya kayısı başkenti Malatya'mızda üreticilerimizi, esnaflarımızı ve ihracatçılarımızı tek çatı altında toplayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi 26 Şubat 2024 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Üreticilerimize, esnaflarımıza, ihracatçılarımıza ve Malatya'mıza hayırlı olsun.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nİhat (2 ay önce)
    2 milyar tl devlet buraya yatırım yaptı kapalı otopark dahil var. İçerisi çok geniş ferah malatya kaysısı çok değerli bişey şu anki yerde bu gıdanın bir değeride yok. Yeni yer de müze bile var ofisler büyük düzenli ve güzel. Emeği geçenlerden allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 ay önce)
    Şu an kullanılan şire pazarı kadar berbat pis kokan insanların kötü olduğu bir yer yok. Yeni yapılan yer çok güzel büyük geniş park sıkıntısı yok 20 tane güvenlik çalışıyor. Emeği geçen en başta Selahattin başkan ve tabiki ticaret borsası başkanı Ramazan Özcana teşekkür ederiz. Malatya için de bir yatırım oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Nuri (2 ay önce)
    Kaliteye bakar mısın aday olan üyelerin yarısından fazlası Serbest Meslek Bu nasıl boş beleş bir iştir ki tanımı yok.... Serbest meslek bir vergilendirme biçimidir Meslek değildir. Bunu meslek olarak yazmak ise cehalettir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hacı (2 ay önce)
    Bu yapılan yerin adı AKP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir belediye başkanı tarafından adaylık için yaranmak gayesi ile meclis kararı olmadan açıklanmıştır. Bu nedenle geçerli değildir. Sümerpark isminde Abdullah Gül parkı ile yaşanan kargaşa burada yaşanmasın Buranın isme Malatya ile Özleşmiş ve kayısıya en çok destek veren Turgut ÖZAL ismi olmalıdır.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    emeği geçenlerden allah razı olsun malatyanın ihtiyacı vardı çünkü
    %78
    %22
    Yanıtla