SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş İle 10'uncu Randevuda

0
Güncellendi - 2022-01-23 03:09:56
Yeni Malatyaspor, Beşiktaş İle 10'uncu Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü Yeni Malatya Stadı'nda Beşiktaş ile 10. kez karşı karşıya geliyor.

Cuma akşam oynanması gerekiyorken, Yeni Malatyaspor'un 22. haftada geçtiğimiz Salı günü Gaziantep FK ile deplasmanda ilk yarısını oynadığı, yoğun kar yağışı nedeniyle ikinci yarısı bir gün sonraya ertelenen, ancak olumsuz hava koşullarının devam etmesi üzerine ikinci yarısının ileri bir tarihte oynanması kararlaşırılan maç yüzünden 1 günlük gecikme üzerine, Cumartesi gününe alınan Beşiktaş maçı için, Yeni Malatyaspor son çalışmasını Cuma günü yaptı. Antrenman Teknik Direktör Sumudica yönetiminde gerçekleştirildi.

Gaziantep'te yarıda kalan maçta kırmızı kart gören Sumudica, maçta kulübede olmayacak.

Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Zorbay Küçük, Ekrem Kan, İbrahim Bozbey ve 4. hakem Yiğit Arslan'dan oluşan hakem kadrosu yönetecek.

Bu arada, Afrika Kupası maçı nedeniyle bir süredir takımda yeralamayan Tetteh'in Malatya'ya dönmesi halinde, kadroda yer alabileceği belirtiliyor.

10'UNCU RANDEVU..

Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş Süper Ligde bugüne kadar 9 maç oynadılar. Bu maçların 1'ini Yeni Malatya, 7'sini Beşiktaş kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı. Yeni Malatyaspor rakibine 5 gol atarken, 13 gol yedi.

Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçları ve sonuçları şöyle:

25.11.2017 Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 0 – Beşiktaş: 0

24.4.2018 Süper Lig

Beşiktaş: 3 – Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dk. 13 Alvaro Negredo Sanchez, Dk. 81 Anderson Souza Conceiçao, Dk. 88 Ricardo Andrade Quaresma Bernardo (Beşiktaş) Dk. 33 Khalid Boutaib (Yeni Malatyaspor)

15.9.2018 Süper Lig

Beşiktaş: 2 – Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dk. 52 Kepler Laveran de Lima Ferraira (Pepe) Dk. 81 Ryan Guno Babel (Beşiktaş) Dk. 89 Guilherme Costa Marques (Yeni Malatyaspor)

15.2.2019 Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 1 – Beşiktaş: 2

Gol: Dk.65 Ömer Şişmanoğlu (Yeni Malatyaspor) Dk.49 Atiba Hutchinson, Dk. 70 Adem Ljajic (Beşiktaş)

15.12.2019 Süper Lig

Beşiktaş: 0 – Yeni Malatyaspor: 2

Gol: Dk. 85 Thievy Guivane Bifouma Koulossa, Dk. 90+9 Adis Jahovic (Yeni Malatyaspor)

13.7.2020 Süper Lig

Yeni Malatyaspor 0 – Beşiktaş: 1

Gol: Dk. 52 Caner Erkin (Beşiktaş)

01.11.2020 Süper Lig

Beşiktaş: 1 – Yeni Malatyaspor: 0

Gol: Dk. 55 Cyle Larin (Beşiktaş)

02.3.2021 Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 0 – Beşiktaş: 1

Gol: Dk. 59 Atiba Hutchinson (Beşiktaş)

11.09.2021 Süper Lig

Beşiktaş: 3 – Yeni Malatyaspor: 0

Gol: Dk.7 ve 52 Mıchy Batshuayi Tunga, Dk.10 Georges-Kevin N’Koudou Mbid (Beşiktaş).

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un son antrenmanından (YMSkulubu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abdullah (2 yıl önce)
    Maşallah savunmamız yürüyen bomba yine eliyle balıklamasına uçmazlar, ceza sahası içinde rakibe bodoslama dalmazlar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Donmuş zeminde BJK nin teknik oyuncuları bi cacık yapamaz, paldır küldür, ite kaka bi maçı olur. Haydi Malatyam haydi artık ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Bu maçı da kaybederse Sumudica'yı şutlayıp Türkiye'de ilk teknik direktörlüğü Malatya'da yapan deli hocamız Yılmaz Vural getirilmelidir. Geçen sene düşmesine rağmen Erzurum'a oynattığı futbol, hırs ve azmi gördük. Bu takıma Yılmaz Hoca lazım. Ya seve seve ya döve döve takımı adam edecektir. Düşersek de yüreğimiz soğuyarak düşelim bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kubilay dan sonra semihte rizeye gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumuna ilk beğeni atan benim Hemşehrim fakat Semih idir, Kubilay ıdır, Malatya taraftarının bi türlü sempatisini kazanamayan oyuncular... Acaba sıkıntı sadece onlardamıydı? Bakış açısını değiştirmek lazım bazen.. Biz küllerinden doğan ne futbolculara şahit olduk, özellikle Alanya da küllerinden doğanlar. Ozan Tufan ı, Emre Akbaba sı vs... Hep deriz ya balık baştan kokar. Ben Alanya yönetimi ile Karagümrük yönetimi ile hep iftihar ediyorum. Helal olsun diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugün de BJK maçı gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Kubilayın kapasitesi bu kadar.Ancak Semih geldiği sene bu takımı ayakta tutmuştu. ,Son 1 yıldır kasıtlı kötü oynuyor.Giderse iyi olur.Geriye iki çok kötü oyuncu kaldı. 1-Sadık 2-Hafez
    0
    0
    Yanıtla