SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Penaltı Kaçırdığı Maçtan Mağlup Çıktı:0-1

YMS, Penaltı Kaçırdığı Maçtan Mağlup Çıktı:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcadığı karşılaşmada Göztepe'ye üstün oynadığı ilk yarıdaki uzatmanın son saniyelerinde yediği golle 1-0 yenildi. Karşılaşmada, Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını,  ‘duran topu etkili kullanma özürlüsü’ olmasına, birçok takım için gol ortası olarak sonuç alınan korner atışlarını Göztepe maçında da bol bol harcamasına rağmen penaltı topunun başına geçen Rahman Buğra Çağıran yan direğe nişanlayarak değerlendiremedi.

STAT:  Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER:  Ramazan Keleş, Nurettin Dinçer Demir, Özcan Sultanoğlu, 4.Hakem-Alim Kandemir, Özgüç Türkalp (VAR),  Oğuzhan Çakır(AVAR)

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Arda Hilmi Şengül (Dk.78 20. Cengizhan Akgün), 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Doğukan Emeksiz, 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle, 19. Haqı Osman, 22. Barış Başdaş, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.70 77. Mert Miraç Altıntaş), 99. Burak Kavlak
YEDEKLER:14. Ahmet Eyüp Türkaslan, 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 4. Alperen Arslan, 17. Hüseyin Ekici, 18. Enes Savucu, 20. Cengizhan Akgün, 27. Erşan Yaşa, 55. Emircan Bayrakdar, 77. Mert Miraç Altıntaş, 88. Berat Yaman
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

GÖZTEPE A.Ş.:17. Ekrem Kılıçarslan, 19. Yunus Emre Gedik, 15. Dıno Hugo Arslanagıc, 4. Emir Ortakaya, 12. İsmail Köybaşı, 3. Marko Mıhojevıc, 46. Tuğbey Akgün (Dk.59 30. Yalçın Kayan), 23. Kenneth Obınna Mamah (Dk.86 9. Hüsamettin Yener), 7. Yasin Öztekin, 43. Davıd Tıjanıc, 99. Ali Akman (Dk.70 27. Marko Kvasına)
YEDEKLER: 13. Arda Özçimen, 9. Hüsamettin Yener, 27. Marko Kvasına, 30. Yalçın Kayan, 11. Isaac Atanga, 52. Uğur Kaan Yıldız, 33. Atınç Nukan, 20. Osman Tarık Çamdal, 21. Emirhan Delibaş, 14. Ajdın Hasıc
TEKNİK SORUMLU: Şakir Özkayımoğlu

GOL: Dk.45+3 Yasin Öztekin (Göztepe)

SARI KARTLAR: Dk. 61 Yalçın Kayan, Dk. 72 Yunus Emre Gedik, Dk. 73 Ekrem Kılıçarslan, Dk. 83 Emir Ortakaya, Dk. 90+1 Kvasina (Göztepe), Dk. 70 Burak Kavlak, Dk. 72 Awuku (Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Yeni Malatyaspor santra ile atak geliştirdi. Ortalanan topu Mihojevic kornere gönderdi. Gelen topu defans çıkardı. Topa yeniden sahip olan Doğukan Emeksiz'in soldan ortaladığı top yine kornere çıktı. Rahman Buğra'nın kullandığı korner atışını Mihojevic uzaklaştırdı.

Dakika 6: Yeni Malatya kontraatağında, Rahman Buğra'nın gönderdiği topla Aly Malle ortadan ceza sahasına girdi, karşı karşıya kaldığı kaleci Ekrem'e takıldı. Aly Malle'nin açısını kapatan kaleci, topu ayak müdahalesiyle uzaklaştırarak  mutlak golü engelledi.

Dakika 14: Yeni Malatya atağında önce Haqi Osman, sonra Aly Malle'nin  vuruşları etkili olmadı.

Dakika 17: Yeni Malatyaspor'un atağa kalkarken kaptırdığı topu alan Tıjanic, uzaktan sert vurdu, üstten aut.

Dakika 18: Aly Malle'nin sağdan kullandığı kornerden gelen topu Rahman Buğra ceza sahasına ortaladı. Haqi Osman'ın kafa vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 23: Rahman Buğra'nın kullandığı korner atışı, ikinci kez Göztepe defansına pas oldu. Bu topla kontraatak geliştiren Göztepe'nin yarattığı tehlike, ofsaytın belirlenmesiyle son buldu.

Dakika 29: Rahman Buğra'nın soldan kullandığı korner atışından gelen topa yükselen kaleci elinde kaçırdı, geriye düşen top için orada Malatyalı oyuncu olmayınca, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 31: Soldan atak geliştiren Göztepe'li Yunus Emre'nin ortaladığı top, Barış Başdaş'a çarparak kaleciyi kontrpiyede bırakırken, üstten kornere gitti. Kornerden sonuç yok.

Dakika 33 GOL-OFSAYT: Malatya atağında, Aly Malle'nin çıkardığı topu Doğukan Emeksiz filelere gönderdi. Hakem, bu pozisyonda  VAR uyarısıyla gelen ofsayt tespitiyle golü geçersiz saydı.

Dakika 43: Yeni Malatya atağında defans tehlikeyi kornerle önledi. Bu pozisyonda Haqi Osman kısa süre sakatlık geçirdi. Korner atışından gelen topa Jospin dokunda, defans uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Yeni Malatya defansının uzaklaştıramadığı topa, ceza sahası önünde sahip olan Tijanic'in yerden sert vuruşunu kaleci Abdulsamed yatarak aldı.

Dakika 45+3 GOL: Göztepe kontraatağında Yeni Malatyaspor defansının uzaklaştıramadığı topu Tuğbey Obinna ile buluşturdu. Bu futbolcunun vuruşunda top Abdulsamed'den döndü. Obinna tekrar önünde bulduğu topu 6 pastaki  Yasin Öztekin'e çıkardı, o da kaleye gönderdi ve golü kaydetti:0-1

Hakem, gol santrasıyla birlikte ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

Dakika 48 PENALTI: Yeni Malatya atağında ceza sahasına giren Haqi Osman, Tuğbey'in müdahalesiyle yere düşürüldü. Hakem, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesiyle hakem penaltı kararını kesinleştirdi.

Dakika 50 PENALTI KAÇTI: Penaltı atışını Rahman Buğra Çağıran kullandı ve topu kalecinin de kendini attığı yan direğe nişanladı. Dönen topa Haqi Osman yetişemedi. Yeni Malatya, bu çok önemli gol fırsatından yararlanamadı.

Dakika 54: Aly Malle'nin atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Rahman Buğra kullandı, gelen topa Haqi Osman kafayı vurdu, sonuç yok.

Dakika 69: Göztepe atağında Obinna ceza sahasına girdi, topu sürdü ve karşı karşıya olduğu kaleci Abdulsamed, bu futbolcunun ayağından topu aldı ve gole izin vermedi.

Dakika 71: Yeni Malatyaspor mutlak gol fırsatından yararlanamadı. Haqi Osman'ın pasından gelen topla kaleciyle karşı karşıya kalan Doğukan Emeksiz'in vuruşu, kaleciden döndü.

Dakika 75: Kornerden gelen topa Mert Miraç yükseldi, kafayı vurdu, Göztepe kalesinin yanından auta gönderdi.

Dakika 77: Sağdan topla ceza sahasına giren Haqi Osman, pas çıkarmak yerine rakibini geçmeyi tercih edince, defans topa sahip oldu ve uzaklaştırdı.

Dakika 78: Rahman Buğra'nın defans arkasına gönderdiği topa soldan Doğukan Emeksiz hamle yaptı, çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleciden kornere çıktı. Sonuç yok.

Dakika 88: Yasin Öztekin'in pasını alan Tijanic'in çaprazdan sert şutunu Abdulsamed yatarak engelledi.

4. Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı  gösterdi.

Karşılaşma 1-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • vehbi (1 yıl önce)
    Sayın hocam mazeret üretmeye gerek yok Takımın başına gelirken takımın futbolcularının durumunu biliyordun bile bile geldin. Rahman Buğra efendi korner kullanıyor korneri doğru dürüst kullanılamıyor,birinde yere düştü,her serbest atışlarının başına geçiyor şahsi oynuyor top kaptırıyor.bunları göre göre ikinci yarı bunu niye oynatıyorsun penaltıyı kaçıracağı belli başkasına niye attırmıyor sun Kupada güzel penaltılar atıldı bunu görmedin mi her hafta daha iyi olacak diyorsun hala sahanda galibiyetin yok Malatyalıları futboldan soğuttunuz selam ve sevgiler sunarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)
    6 şar puanlik iki maç gitti erzurum ve göztepe senin rakibin olan takımlar bunları yenmen lazım ama öz güvenini kaybetmiş,kendine oynayan oynayamayıp da seyirciye hareket yapan futbolcularla bu olmuyor madem yenemiyorsan yenilme yazık çok yazık Buğradan ne futbolcu nede kaptan olmaz defolsun................
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memet (1 yıl önce)
    Rahman Buğra'nın gereksiz özgüven ve yavaşlığından kaynaklı kaptırdığı üç top az kalsın gol oluyordu. Takımın enerjisini düşüren bir tarzı var. Takım iyiydi. Talihsizlik desemmi acaba...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Kaptan Buğra bu kaçıncı defa gemiyi batırdı yine.daha önceki maçlardada takımı sabote ettiğini yazmıştım.bu şahıs değil onbire artık tesislere bile girmemelidir.onca insanın emeğini heba etmeye hakkı yoktur.devrearası beklenmeden derhal sözleşmesi feshedilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    Geçen sene Sadıkı transfer ettikten sonra takımın ayarını bozup küme düşmesine neden oldular.Sadıkın sonra rezaletleri malum.Şimdi de bu Rahman Buğra onun yolunda. İşine gelmediyse beğenmiyorsan çek git. Şurta 10 hafta maç oynanmış ikisinde kırmızı kartla takımı eksik bırakmış.Bir tane doğru düzgün firikik korner atışı yoktur.Penaltıda topun başına geldiğinde eyvah dedim oda beni şaşırtmadı.Bunun olmadığı maçlarda takım daha iyiydi.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yıkamacı (1 yıl önce)
    Bu takımı adil gevrek 1.lige düşürdü rahman buğrada 2.lige düşürecek
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Berlin (1 yıl önce)
    10 dakika da icinde 6 tane Korner Rahman Kullaniyor hic biri isabetli degil , yine ayni oyucu orta saha top kayip ediyor ve Penalti kaciriyor.Hoca hic Reaktion göstermiyor tabi yenilirsin yazk Cok Yazik
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Atamayanı yenerler. Yazık oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Y m s futbolcular asla iyiniyetlideyil herkes kendina oynuyor bir gol atarsam başka kuluplarin dikkatini çekerim bir transfer teklifi alırım ozelikla ceza hahasinda kımsa kisaya pas vermiyor bukadar disiplisiz başka birtakim yok bunlar biliyor transfer tahtası kapalı bizada ceza verrlarsa sahaya suracak futbolcu kalmayacak bunlarda biraz yediklari ekmeye saygıları olsa bunu yapmazlar neyazikki MS buduruma düşmüş bunlara acimayin MS iki lige dışarda düşün bularki Malatya sporu sabote ediyorlar kutu adam kutuluktan anlar
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Rahman Buğra hem penaltıyı atama sonrada oyun çıkarken Malatya taraftarına hareket yap... Ah Malatyam ah bir zamanlar en korkulu deplasmandın... Şimdi ise kendi topçun olacak adamlar Malatya taraftarına hareket yapıyor...(Sadık efendiyi bilen bilir. Bir diğer konu ise sayın hocam bizim topçular herhalde messiyi çok fazla izliyorlar topu alan çalım atmaya çalışıyor. Son söz Adil efendi eserinle gurur duyuyormusun izlerken. Bu takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeplerinden birisin...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Penaltı atamazsan Karşı karşıya atamazsan tabiki yenilirsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Penaltı atmayacak tek oyuncu vardı maalesef ona penaltı attirildi bu kadar gol kaçıran beceriksiz forveti olan bir takımın başka yapacağı bir şey yoktur.Rahman Buğra ve yakubun maalesef bu takımda işi olamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suleyman (1 yıl önce)
    Rahman buğrayida oynatmayin
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Suleyman (1 yıl önce)
    Kaleciyi gönderin. Maç oynatmayin.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Kaleci ne yaptı?
    %84
    %16
    Yanıtla