SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve Teknik Direktör İrfan Buz Gitti..

0
Güncellendi - 2021-10-03 19:08:12
..Ve Teknik Direktör İrfan Buz Gitti..
A- A+ PAYLAŞ

Süper ligde ilk 8 haftada 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonrasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da irfan Buz dönemi sona erdi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılanı açıklamada, “Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz İrfan Buz hocamızla sözleşmemizi karşılıklı sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve kıymetli ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz.” denildi.

Yeni Malatyaspor’da geçtiğimiz sezon Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından 10 Mart 2021’de  İrfan Buz ile sezon sonuna kadar süre için anlaşma yapmış, bu sezon ise 1 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Buz, TFF 1.Lig’de 2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkartmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bizim memleketin adami siyasetciden daha iyi siyaset bilir futbolu futbolun icindekilerden daha iyi bilir evimizdeki 3 tane insanı idare etmeyi bilmeyiz ama lafta herseyi en iyi biz yapıyoruz tamam haklısınız hoca başarısız bunu hepimiz biliyoruz peki bugün Türkiye süper liginin en genç takımı neden oynamıyor bunu sorguluyormuyuz yok çünkü irfan hocanın istediği futbolcuların yüzde 70 i değil yönetimin istediği topçular alındı peki diyeceksinizki yönetimde gitsin evet bu adam ve ekibi gidiyordu hani bugün konusuyoruzda takıma sahip çıkan kimse olmadı sunumu yapalım adil bıraksın da kim olursa olsun bu zihniyette yanlış bugün bu memleketin takımının başarılı olması için saygıdeğer iş insanlarının elini taşın altına sormaları şarttır nerde bizim gururla malatyali dediğimiz insanlar ve bunun yanında Allah razısi için siyasiler buna başkan Gürkan dahil ne olur siz sadece siyaset yapın malatyasporu oy için harcamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Diyorlarki Bu getirisi hiç olmayan Götürüsü çok olan yönetim gitmedikten sonra irfan Hoca yerine Kralını getirsen BOŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Acilen unal karaman gelmelidir. Malatya da unal hoca bir seyler yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Yönetimin Suçu 6 Haftadır yeniliyor Sebep Futbolcumu Teknik heyettemi Şabkayı önünüze koyun yönetim Teknik heyet Bohçanızı alın Takımı bırakın .
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (2 yıl önce)
    çağdaş atan tek tercih olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Arkadaşım,Bir şehrin futbol takımını düşününki,varlıkları ile yoklukları belli olmuyan,şehirden kopuk bir yönetimi olan,klübü istediği gibi yöneten,başarısızlığı asla kabul etmeyen,şehrin siyasetçilerinden bile tepki alan aşağı yukarı her kesimi ile arası bozuk olan ,istifa mekanizması denen bir işten asla haberi olmuyan takımın yönetimi yüzünden insanların takımından uzak durmasına neden olup takımının maçlarına bile gitmek istemiyorsa ,klüp başkanıda inatla bu takımın başından ayrılmıyorsa olaylara artık başka pencereden bakmak gerektiğini görmemiz gerekir..Bir takıma getirilenT.direkdör ve futbolcularda o klübün bu işlere verilen önemin,samimiyetin göstergesidir.Son 2.5 yıla bakarsanız anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Ne yani şimdi her şey düzelecek mi ? hoca gitti tamam bütün suçlu hoca o da kabul,ama yeni gelen hoca ne yapacak .Takıma ne katkı sağlıyacak bakıp,görücez ama burada tartışılması gereken hocanın sisteminde çok takım kalitesinin düşüklüğünden söz etmemiz gerekmez mi ? Bu takımın oyun kalitesi,oyuncuların kalitesi ile de biraz alakalı değil mi sizce ? Takımın yedek kulubesine bakın 2.lig, 3.lig'den kurulu bir yedek kulübesi var.Bir defa adama sormazlar mı ya başkan neye güvenerek,neye inanarak,ne bekleyerek bu kadar alt lig topçusu doldurdun diye ? Değerli malatyalılar halen anlamadınız dimi sorun takımı yönetemeyen ve bu lige en az 5 numara fazla gelen adil gevrek ve yönetimidir diye! Sorunun dik alası yönetimdir ve yönetim gitmedikçe,yeni biri,iş bilen,maddi açıdan güçlü söz geçerliliği olan biri gelmedikce bu takımın zaten yeri buralar değil.Neyse ki bu sene bu rezillikten kurtulucaz gibi duruyor.Seneye 1 .lig'de kısmen daha az stres,kısmen de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir takım görürüz artık ! Malum düşen çıkamadı mı kaybolup giden bir katagori alt taraflar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mutlaka irfan hoca ile beraber sportif direktör izzet erdoğanda gönderilmeli.yaptığı transferler içler acısı.daha önce çalıştığı kulüpleri ne hale getirdiyse bizide o son bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Adil Gevrek gitmeden Malatyaspor kendini düzeltemez. Malatya düşmeden de Adil Gevrek gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan Naci Günata (2 yıl önce)
    Takım yeteneksiz futbolcularla dolu takımda huzursuzluk var bu durumda kimi getirirseniz getirin bu iş olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Sportif direktor ciksin artik takimin basinda.kariyerindeki basarilara yenilerini ekler.cok yarari oldu sagolsn
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Bir sonraki maç Adanademirspor (Şimşekler) ilkyarı 1.0 önde bitirecez ikinci yarı ne olur bilmiyorum sadece ilk yarıyı seyrettim.?⚽️???
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Taraftar olarak eğer futbol dan anlıyorsanız yazıklar olsun diğer takımlara bakın da örnek alın yada gerekte yok zaten herşey orta da çıkar için transfer yapılıyor. Birileri birşeyleri koparma peşinde olduğu için yönetim de futbolcu adamına göre oynuyor. Bu takımda söylüyorum herkes duysun ve adil Efendi'nin dediği gibi biz yönetim olarak çok şeffafız kimin neyi varsa gelsin gösterelim izah edelim bu takım borç batağında bu takımda gruplaşma var bu takımda taht kavgası var. Oyuncular arasında problem var türk afrikali yabancı ayrımı var fotolarda mutlu gösteriliyor ama yok bu kulüp ne bir takım ne bir yönetim nede futbolcu var Onun için eğer kendin şehrinse yarından itibaren taraftar olarak gidip herşeyi şeffaf olarak öğrenmek hakkınız bir zamanlar bir tribün lideri tesisler de oyuncularla konuştuğu gibi yapacaksınız yada kim bu takımın kaptanı git ağzını yoklayın ki takım da ne oluyor ne bitiyor öğrenin saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok dogru..Adem bilir işin aslını. Ya adam gibi oynayın.. ya da.....
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    vira bismillah hoca ile başladık.devamı gelsin inşallah.gitmesi gerekenleri gönderin.hocaya göre top oynayan varsa onlarda gitsin.oyuncu değişikliğinde hocaya tavır koyarak çıkan saygısızlar da gitsin.otoriter bir hoca gelsin yeter.takımdaki topçularımız çok iyi.haydi yeniden başlasın lig...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Hoca gitti. Ama takıma piyasada ki boşta aklı başında hiçbir hoca gelmek istemezki. Çünkü futbolcu larını kalitesi ortada. Çoğu toplama 2.3.lig topçusu 2_3 tane de var onlarda bitmişler, canlarından bezmişler. Yani bu ligin en kalitesiz futbolcular ına sahip bir takıma hangi hoca gelir ki. Durum berbat. En alttaki Rize bile Y. Malatyaspor dan 10 gömlek üstün. Bu gün Gs. Karşında gördük. Bizim işimiz tamamen Allah a kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Evet İrfan hoca gitti. Gitmesini isteyen futbolcu ve taraftarın gözü aydın. Eeee. Bundan sonra nolacak. Hiçbişey. Bu takım başına Şenol Güneş dahi gelse hiçbir şey yapamaz. Bu takım düştü. Yine idda ediyorum lig sonuna kadar 10 puanı aşamaz. Hiçbir galibiyet dahi alamaz. Bundan sonraki A. Demirspor maçında enaz 5 yer. Bu takım takım değil toplama ruhsuzlar grubu. Bi tane aslan gibi oyuncu yok yav takımda. Gol atmayı dahi bilmiyor lar. Ama kendi kalesine kolay olduğu için atabiliyor lar. Alırsan 2.ve 3.lig topçularını sonuç bu. Sadık geldi defans iyice çöktü. Adem piyasada yok. Yani yazık Malatya şehrine.
    0
    0
    Yanıtla
  • niye böyle kötümser iddialarda bulunuyorsun.yok 2.lig yok 3. lig inşallah yanılırım diyerek cümleni bağlayabilirdin kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Al....perrrr (2 yıl önce)
    Hocanın gidişi doğru karar çünkü oyun sistemi hatalı idi ve ısrar ediyordu 3-5-2 olmaz bu oyuncularla ki zaten bek yok stoper semihten bek yaptı gerçi yönetimde sene başında gitmeli idi yanlış transfer yanlış sistem 8 maç 6 puan işimiz gerçekten zor gelecek hocaya başarılar milli ara iyi değerlendirilebilir erken bir hoca transferi ile taraftara sabır dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Gitmesi gereken gitmedi ,takım tabana demir atsın o zaman taraftar onu gönderecek ama işte o zamanda takım düşmüş olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Adil Gevrek sen ne zaman istifa edecen? Malatyaspor bu saaten sonra toparlanması maaalesef çok zor oyunucu kalitesi zayıf maçı çevirecek kaliteli oyunucu yok kenardan oyuna giren oyuncu ikinci sınıf oyuncu böyle oluncada T.D.rü yolla herşey yoluna girecek sanki sen ve bütün ekibinde al git. ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Sorun sadece hocada mi? Bu takim eninde sonunda düşer yanliş yönetimler yanliş politikalar yanliş transferler sonucu bu maalesef sivasspora bakin mütevazi kadroyla neler yapiliyor. Futbolu futboldan anlayanlar yönetmeli. Alanyaspor keza öyle başkanlari transferleri bizzat kendi izliyor sonuç ortada. bizde alt yapidan a takimda olan kaç oyuncumuz var kaç milyon dolar borcumuz var. İçimiz yaniyor ama geçek bu inşallah herşey tersine döner takim düzelir ama sadece temenni bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Artık ptt 1.lig sonra 2.lig bunu ilk hafta yazdım Adil gevrek Malatya halkından intikam alacak bu takımı düşürecek dedim vay vay neler yazıldı eee Haklıymışmıyım....!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Acilen okan buruk ve yilmaz vural gelsin hoca olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Werty (2 yıl önce)
    Yine kabak hocaya patladı.Siz yönetici olsanız başarısız olduğunuzu 3 yıldır görürsünüz.Hele o İzzet Erdoğan var yazıklar olsun ona güvenip takım kurmuşsun.adamin kapasitesi belli superligde görev yapacak bir bilgi birikimi yok.Hatayi gör yönetim bırakıp gitmeyecektin belli oldu.Hocayi gönderdin izetide gönder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevlit (2 yıl önce)
    Yonetim istifa Yonetim istifa yonetim istifa adil bas git adil istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Zamanında erol bulut ve sergen yalçın örneklerindeki gibi genç başarıya aç kendini ispatlamak isteyen bir teknik direktöre ihtiyaç var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Hocam teşekkür ederiz, ama asıl gitmesi gereken yine aynı yerde bu başkan gitmeden bu takım dü zel mez. Bu saatten sonra Morinho bile gelse oooo laaaa maaazzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Adil Gevrek gitmeden kim gelirse gelsin bu takım düzelmez.Bir sevinçli haberde inşallah ondan alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Takım bir daha düzelemeyecek kadar perişan halde.Karim Hafez oyuna girdikten sonra ayağına gelen her pozisyonu sabote etti.Wolace ile Ertaçdan başka oynayan kimse yoktu.İrfan hocayı göndermekte çok geç kalındı.bununda bedeli ağır olacak gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • faruk (2 yıl önce)
    çağdaş atan gelmeli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Bu hoca ile olamayacağını taraftarlar ilk hafta gördü yönetim ancak 6 yenilgi sonrasında gördü. Gelecek hoca bakalım 2. Sınıf bir yönetim, 2 sınıf sportif direktör ve ikinci, üçüncü lig oyuncularla ne yapabilecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Şimdi herşey düzeldi mi?Maalesef takım zayıf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu 3..sene.Geçmiş iki yılda bu takım bir kere küme düştü.Geçen yılda son anda ligde kaldı.2.5 yıldır bu takım her hafta aynı şeyleri yaşıyor.Bir sürü T.direktör gelip geçti.O zaman biraz düşünün bakalım problemin kaynağı nerede?yada kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (2 yıl önce)
    Sorun gerçekten irfan hocamıydı.Yapılan yanlış transferler,alınmayan sağ bek.vs. Yönetim yine kolayı seçti.Bir de seçim zamanları oy uğruna takım kaşkolunu boynuna takıp,destek sözü veren siyasiler.Hani neredeler.Malatya bunları haketmiyor.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Değişim şart (2 yıl önce)POLAT isimli kullanıcı yorumuna
    Siyasilerden ne desteği bekliyorsun, ne amaçla koltuğu yapıştığı belli olmayan bu başkan gitmedikten sonra kimse destek vermez, davul siyasilerin omzunda tokmak a.gevrekte olsun keyfine göre sallasın tokmağı öylemi, takım düşmeden değişim şart bıraksın malatyada malatyalılarda siyasilerde gerekeni yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıklarımda dikkat ettiyseniz yönetimi eleştiriyorum.Siyasilerden destek derken,Malatyalı işadamları ve şehrin diğer ileri gelenleriyle görüşülüp Bir yol haritası belirlenerek güçlü bir yönetimin temelleri atılabilir.İşte o zaman kim olursa olsun hukuk çerçevesinde yapıştığı koltuktan kalkar ve tokmakta elinden alınır.Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Geç kalındı yabancı hoca iyi olur Fransız olabilir çünkü futbol cularun çoğu orda yetişme .
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Sportif direktörün istediği kişi gelir ise birşey değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malumun ilanı süper ligde bu sezon giden 9.teknik adam ,bir şey değişir mi kesinlikle değişmez .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Bu oyuncular bundan sonra adam olmazlar kaç tane hoca gönderdiler hic bir şey değişmedi Böyle oynayan oyuncuyada bir yaptırım olmalı mahale takımı sanki iki guruba ayrılmışlar bizim gibi hayatında hiç top oynamamış gibiler böyle hic bir takım yok adamlar top gelmesin diye rakibin gölgesine saklanıyorlar aldıkları para haram olsun elinde sopalı bir hoca gerek bunlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu haliyle bu takımın futbolcularına hiç bir şey yapamazlar.Yedeklerin hepsi 3 seviye oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun.Geç kalındı.Sivas maçı sonunda gönderilmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (2 yıl önce)
    Yılmaz Vural gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)Selçuk isimli kullanıcı yorumuna
    Acımasız sert biri gerekirse tokat atacak bir hoca olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tam benden bahsediyorsun
    0
    0
    Yanıtla