SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadı Perişanlığın Sahnesi! 0-2

Yeni Malatya Stadı Perişanlığın Sahnesi! 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olarak, mucizelere bağlı olan ligde kalma ümidini de tüketti. Kasımpaşa'nın 2, Yeni Malatyaspor'un 1 topunun direkten döndüğü karşılaşmanın 76. dakikasında, taraftardan tepki gören kaptan Sadık Çiftpınar sahayı terketmeye kalktı ve iki takımın futbolcuları tarafından engellenirken daha sonra oyundan alındı. 

STAT:   Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Ali Şansalan, Ekrem Kan, Mehmet Salih Mazlum, 4.Hakem-Tarık Güldal, Erkan Engin (VAR), Kemal Yılmaz (AVAR), Ömer Tolga Güldibi (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 4. Gaston Matıas Campı, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.35 66. Jospın Nshımırımana), 7. Mustafa Eskihellaç, 16. Sadık Çiftpınar (Dk.79 3. Phılıp Gamelı Awuku), 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 30. Benjamın Tetteh (Dk.65 9. Kenan Özer), 34. Godfred Donsah, 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 9. Kenan Özer, 19. Haqı Osman, 28. Barış Başdaş, 54. Atakan Müjde, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

KASIMPAŞA A.Ş.: 1. Mahmut Ertuğrul Taşkıran, 4. Ryan Henk Donk, 10. Harıs Hajradınovıc, 12. Ahmed Mortadha Ben Ouanes, 13. Valentın Eysserıc, 19. Umut Dilan Bozok, 34. Doğucan Haspolat, 40. Jackson Kyanvubu Muleka (Dk.88 9. Aabıd Rayane), 45. Mabıl Awer Bul (Dk.58 17. Ahmet Emin Engin), 93. Uros Spajıc (Dk. 80 25. Tomas Brecka), 94. Florent Hadergjonaj (Dk.88  28. Tunay Torun)
YEDEKLER: 22. Erdem Canpolat, 23. Harun Tekin, 7. Mıchal Travnık, 9. Aabıd Rayane, 17. Ahmet Emin Engin, 25. Tomas Brecka, 26. Mehmet Feyzi Yıldırım, 28. Tunay Torun
TEKNİK SORUMLU: Ümit Şengül

GOLLER: Dk.71 Jackson Muleka, Dk.74 Ahmet Emin Engin (Kasımpaşa),

SARI KART: Jospin Nshımırımana (Yeni Malatya),

Dakika 5: Tetteh'e yapılan faul nedeniyle Yeni Malatya, Sadık Çiftpınar'la serbest atış kazandı. Ceza sahasına gelen topu Spajic uzaklaştırdı.

Dakika 7: Kasımpaşa atağında topa ceza sahasında Haddadi müdahale etti, tehlikeyi önledi.

Dakika 15: Hadergjonaj ile sağdan başlayan Kasımpaşa atağı, defansın müdahalesiyle sonlandı.

Dakika 16: Rahman Buğra'nın pasını alan Tetteh faulle durduruldu. Campi'nin kullandığı serbest atıştan sonuç yok.

Dakika 19: Hadergjonaj ceza sahasına yaklaştı, ortaladığı topa Muleka'dan önce müdahale eden defans kornere attı. Kornerden gelen topa Muleka kafayı vurdu, aut.

Dakika 21: Yeni Malatya atağında, sağdan ortalanan topa Dicko hareketlendi, ancak sonuçsuz.

Dakika 23: Haddadi soldan topu sürdü, Kasımpaşa ceza sahasına girdi. Araya giren Donk tehlikeyi önledi.

Dakika 25: Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atışı Zeffane kullandı. Topu alan Tetteh, Dicko'ya pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda, Kaleci Ertuğrul tehlikeyi kornerle önledi. Mustafa Eskihellaç'ın kullandığı korner atışından gelen topu Donk uzaklaştırdı. 

Dakika 29 DİREKTEN DÖNDÜ: Kasımpaşa atağında Eysseri'in pasına Ben Ouanes vurdu, top direkten döndü.

Dakika 31: Yeni Malatya kontraatağında, Benjamin Tetteh topu aldı ve çaprazdan attığı şutta topa Kaleci Ertuğrul ayağıyla müdahale müdahale etti, gole izin vermedi.

Dakika 34: Haddadi'nin ceza sahasındaki Dicko'ya ortaladığı topu, araya giren Kaleci Ertuğrul aldı.

Dakika 35: Yeni Malatya'da sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen Rahman Buğra Çağıran'ın yerine Jospin Nshımırımana oyuna dahil oldu.

Dakika 39 DİREKTEN DÖNDÜ: Kasımpaşa atağında Umut Bozok'un pasını alan Eysseric vurdu, top direkten döndü.

Dakika 41: Malatya atağında, Jospin Nshımırımana ceza sahasına girdi, Tetteh'e vermek istediği topa Doğucan müdahale etti, kornere gönderdi. Mustafa Eskihellaç kullandı, Tetteh'in indirdiği topa Sadık Çiftpınar vurdu. Sonuçsuz.

Dakika 44: Yeni Malatya Kasımpaşa ceza sahasında tehlike yarattı. Zeffane ortaladı, Dicko Mustafa Eskihellaç'a verdi. Bu futbolcunun vuruşunda top yandan auta çıktı. Penaltı itirazlarından sonuç çıkmadı.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Yeni Malatya'nın kazandığı korner atışını Mustafa Eskihellaç kullandı, gelen topa Jospin kafayı vurdu. Sonuç yok.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 48 DİREKTEN DÖNDÜ: Yeni Malatya atağında, Jospin Nshımırımana'nın ortaladığı topa çaprazdan Tetteh vurdu. Top üst direkten döndü, Donk uzaklaştırdı.

Dakika 55: Mustafa Eskihellaç, Jospin Nshımırımana'yı gördü. Ceza sahasına girmek isterken Donk tarafından yere indirildi. Hakem tehlikeli noktadan serbest vuruş kararı verdi. Haddadi'nin kullandığı atışta top barajdan döndü.

Dakika 58 GOL-OFSAYT: Donk'la başlayan Kasımpaşa atağında Hadergjonaj'ın aktardığı topa Umut Bozok dokundu. Top filelerle buluşurken, hakem ofsaytı tespit etti.

Dakika 61: Kasımpaşa atağında Ben Quanes ortaladı, Umut Bozok'u aşan topa Muleka vurdu. Sonuç yok.

Dakika 63: Donk'un gerilerden çıkardığı topa  Hajradınovıc hamle yaptı, ancak ceza sahasının dışına kadar açılan Kaleci Ertaç kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 67: Kasımpaşa atağında Hadergjonaj, ortaladı gelen topu Muleka kafayla yerden sektirdi, Ertaç'ın son anda müdahalesi gole izin vermedi.

Dakika 69 Umut Bozok'un ortaladığı topa Eysseric uygun durumda vuramadı.

Dakika 71 GOL: Kasımpaşa Muleka ile öne geçti. Savunma arkasına Eysserıc tarafından atılan topa hamle yapan Jackson Muleka, golü kaydetti:0-1

Dakika 74 GOL: Kasımpaşa, Yeni Malatya defasındaki boşlukları iyi değerlendirdi. Umut Bozok'un ortaladığı topa, Sadık Çiftpınar'dan sıyrılan Ahmet Engin dokundu ve golü kaydetti:0-2

Dakika 76: Taraftarların tepkisi üzerine Sadık Çiftpınar kaptanlık pazubandını çıkararak oyun alanını terketmek istedi. Topu dışarı vurarak saha kenarına yürüyen Sadık Çiftpınar'ı iki takım futbolcuları sakinleştirmek istedi. Oyundan alınmak istenen Sadık Çiftpınar, engellendi, oyuna devam etti.

Dakika 79: Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar oyundan alındı ve yerine 3. Phılıp Gamelı Awuku oyuna girdi, kaptanlık pazubandını Kaleci Ertaç taktı.

Dakika 85: Kasımpaşa atağında önce Umut Bozok, sonra Ahmet Engin'in şutlarını Ertaç engelledi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma Kasımpaşa'nın 2-0'lık galibiyetiyle son buldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Iki nokta birde soru işareti yeterli Daha yazacak ne kaldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Âdil efendi Malatyasporun mezarına son toprağında atsın öyle gitsin. Her yerde mangalda kül bırakmayan dolaşan vekiller ve belediye başkanları da seyretsinler.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Çok haklısın seçimde siyasiler gelirler her şey malatya için güller yüzlü olurlar Adil gevrekte tv istediği gibi bir kaç sihirli kelime söyler biter Olan bizlere olur her zaman ki gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sadık bir daha bu takımın formasını giymesin.Mümkünse Tetteh,mustafa ve haddadi yide yanına alıp bu şehiri terketsinler.Para alamadığınız içinse eğer lütfen sahayada çıkmayın.çıkıyorsanızda formanın hakkını vermek zorundasınız.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • 1647795706 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Şu para meselesine çok duygusal yaklaşmaktan artık vazgeçin.Parasız aylarca bir futbolcu oynarmı?Nerede görülmüş?Bu nasıl bir mantıktır?Futbolcular a.gevreğin babasının oğlu değil.Bedava peynir sadece fare kapanında olur.Futbolcuları suçlamadan önce sıfır borçla süper lige çıkan, süper ligde her sezon en ucuz kadroyu kuran bu klüb yönetiminin ,bu takımı 400 milyon lira borca nasıl soktuğunu bi zahmet sorun!Ondan sonra bedava oynayan futbolcuları suçlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Anadolu Kulüpleri başkan seçiyorlar gelen başkan hemen kendi adamlarini kulübe üye yapıyor kafasına göre yönetim oluşturuyor kulübün paralarını har vurup harman savuruyor sonra kendi yazdığı üyelerden oluşan genel kurulu topluyor eller insin kalksın kendi kendini akliyor borç batağında bir kulüp bırakıyor dikkat edin başkanların çoğu o il dışında oturduğu için çantasını alıp ilk uçakla şehri terk ediyorlar,bu döngü böyle devam edip gidiyor, örnek yıl 89 düşüren başkan,yıl 2005 düşüren başkan neredeler o günden sonra Malatya'da gören varmı yok yarın bu başkanda gider ,ah bir geçmişten ders çıkarabilsek.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Sosyal medyadan yönetimi destekleyen her yapılan her şeye iyi diyen yanlışları görmeyen görmek istemeyen sosyal medya uzmanı eni boyu bir asalaklar tayfası bugünlerin sebebi sizsiniz.Sadik ne yapsın paramı ödediniz adama maaş alamayan futbolcular var sezon başında 1 maaş falan ödenmiş ama halen para falan ödenmemiş iye duyduk.sadigin yaptığını tasvip etmiyorum ama bugüne kadar susan yönetimin her yaptığını beğenen elestiremeyen yüreksiz insanların yüzünden bu hale düştük.Sosyal medyadan Malatyaspor yönetimine destek çıkan ama artık maçlara gelemeyecek cesareti ve yüreği olamayan eni boyu bir tipler bu hale dusmemizdeki en büyük sebep sizsiniz rezil olanda sizsiniz.Bana göre yönetimin bile suçu yok çünkü bu kadar yalaka tiplerin olduğu yerde yanlışlarını söyleyemeyenlerin klubun etrafını sarmış olduğu bir yerde yönetimde ne yapsın gerçekleri göremeyecek kadar etrafı ve çevresi makyajlastirilmis bir ortamda bilende bilmeyende yanılır ve yanlışları sıralar.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ahmet Sancak (2 yıl önce)
    adil efendi bundan sonra Malatya da nasıl gezeceksin? hiç utanmayacakmısın? Bu ayıbın sana bir ömür boyu yeter . malatya tarihinin gelmiş geçmiş en kötü başkanı sensin vasat değilsin hayal edilemeyecek kadar kötü bir başkandın. Sonunda malatyaspor u bilerek isteyerek düşürdün ya Allah sana bunu inanki koymaz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Başkanın malatyada bir işi yokki gelsin.Evi istanbulda işi istanbulda.Diğerleri gibi klübü yedi,kullandı,gider.Diğer takım gibi bu a.gevreğin takımı amatöre gider.Sonra herşey unutulur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca444 (2 yıl önce)
    Futbol bir sevdadır...futbol sadece futbol değildir..bir plotonik aşktır..ne yaparsak yapalım futbolun tanrıları bizi ilk Trabzonspor maçında düşürdü. Üzülmüyorum sadece bir süpriz sonuç varmı diye baktım..dün Rizespor maçında üç penaltı bakalım düşecek mi biz Malatyalılar biz kendimze yetiyoruz hasitlikte eminim sevinenler olabilir biz bu maçı aksak ne olacaktı sonunculuktan bile kurtulamayacaktık hayırlısı olsun bu şehirde futbol geçmişini bitirmek için herşey yapılıyor stadın yeri bile bir sorun.maca gitmek bir eziyet yapaydin stadı hastanenin yerine hastaneyi de gotureydin tıp fakültesinin araştırma bin yanına velhasıl yeni düşünüyoruz yine çıkarız inşallah sadık kaptan bu sene bizim küme düşme müze yetti el kol kontrolsüz topa girişler siminca diye bir hoca geldi ilk günden turbune çıktı shov yaptı irfan buzun bıraktığı takım iki galibiyet aldı önceden de iki gilbiyeti vardı takımın irfan buz hocamın gitmesi bir hataydı kalsaydı düşmez miydik... düşerdik on tane hakemin hakemliği bitti neden boşyere değil aciklarsalar ligler yeniden oynanır on maç kala sanmam durduk yere hakemlerin hakemliklerine son versinler bence çok ciddi bir durum varmı ligden el çektirdiler adanademirspor u iki maçta yenen takım her takımı yener ama futbol sahada oynanmıyor ne yaparsan yap adil gevrek sekiz seneden sonra sahaya indi superligde büyük paralar dönüyor galibiyet pirimleri yayın hakları kola kolay yedirmezler doğunun kaplanina yazık oldu doğuda takım yok inşallah yine çıkarız diyeceğim ama ben bile inanmıyorum çünkü o stadı oraya yapmakla Malatya halkının futbolla olan bağını kopardılar yanlış oldu eskiden kanalboyu da maça gitmek ekmek arası ciğer yemek o kalabalığın neşe içinde Hüseyin bey köprüsünden marş söyleyerek inmesi kapalı çarşının üzerinde çıkması o eskide kaldı geçmiş olsun malatyam.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Berbat takım, berbat oyun.Birinci golde Kenan offside'ı bozuyor Haddadi topa müdahele edemiyor.İkinci golde atletik Kasımpaşa forvetine yetişemiyor bizim iki topçu adam fark atıyor.Protesto edilmesi gereken başkan.Hedef saptırtmak için topçu protesto ediliyor tribünden.Bu topçuyu bu takıma tekrar getiren bu başkan değil mi?Bu dağınık,yetersiz,döküntü takımı kuran bu başkan değil mi?Bonservissiz diye tekavüt oyuncuları alan bu başkan değil mi?Takımın disiplinsiz hale gelmesinin sebebi bu başkan değil mi?Topçuların parasını ödemeyen,hakeme koşan,takımı sahadan çekmeye çalışan,eleştirilere kulak tıkayan,bildiğini okuyan bu başkan değil mi?Şanlı Malatyaspor'u ele güne rezil eden bu başkan bu yönetim değil mi?Ben çıkarttım süper lige , posasını da ben çıkartırım diyen bu anlayış değil mi?Netice halaycı memleketim de hak ediyor.Selamlar,saygılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Malamat olasıca tüm Türkiye ye bizi malamat etti. Şimdiye kadar susan seyirci kalanlar da malamat olurar inşallah.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Efsane kardeşim onlar seyirci değil onlar yancı ve troller.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Kişisel egolar yüzünden takım küme düştü başkan halen neyin peşindesin başarı sıfır bırak git tamam bı dönem iyiydin ama geride kaldı olmuyor inatlasmanin bı faydası yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bütün bu yaşananlara rağmen hala bir grup yancı ve trolleri Adil Gevrege toz kondurmuyorlar, işte bu sözün bittiği yerdir.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    İstifa yokmu? 9.mactan bu tarihe kadar bu takim düşecek dedik bırak git dedik yeterince kendini kurtardın dedik bize veryansın etti GEVREK yandaşları. Geçmiş olsun MALATYA
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Sadık derhal elazığa yada yeşilyurt belediyeye bedava gönderilsin bu takımı bu gış günü izlemeye gelen yüce taraftara kimse el gol yapamaz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 1647709305 (2 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    İki kardeş şehir Elazığ Malatya muhabbetini bitirelim bakın onlarda amatöre gidiyor biz ise ikinci defa amatöre gidiyoruz ,ikincisi niye Yeşilyurt belediye olsun derhal şehrimizi terk edip gitse olmazmi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • melita (2 yıl önce)
    Halay çek MALATYA
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Stadyuma bu takımın oynadığı futbolu izlemeye giden taraftara Devlet nişanı verilmesi lazım. Biz TV den bile izlemeye tahammül edemezken , bu havada bunları izlemeye gitmek mantıkla izah edilemez çünkü.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bundan sonra u 19 takımından ve gelecek sezon takımda kalabilecek oyuncularla devam ediniz hiç olmazsa gençlerin durumunu görmüş oluruz tabiki altyapı varsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Ben takımın hocası olsam, kalan maçlara Paf takımla çıkarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    Haftalardır Sadık'a seyirci ve taraftar tepkisi vardı.Hocanın birkaç maç bu futbolcuyu dinlendirmesi gerekirdi.Hem Sadık,hem Malatya'mız açısından üzücü bir durum.Keşke olmasaydı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Selim (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun koskoca bir sezon rezil oyun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet a. (2 yıl önce)
    Her açıdan küme düşmüş şehrin takımı da ayak uydurdu ve o da ne yazık ki küme düştü. Hem de daha 8 hafta öncesinden düşmeyi garantileyen tek takım olarak... Biz de kahroluyoruz. Ne kadar kolay kabullenen ve kaderci insanlarız. Evet resmen olup bitene seyirci kalıyoruz. Keşke bu şehir Karadenizde olsaydı da bir sahip çıkan olsaydı. Sahipsiz Malatyam...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Kadro yapısı bu ligin çok altında kapasitesi belli,üstelik parasız oynayan bir takımdan başarı bekleyenler gördünüzmü gerçeği?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    Adil gevrek takımı ne hale getirdin. Hep ilkleri gördük futbolda. Ödenmeyen maaş protestosu. Az önce Sadık sahayı terk etti. Malatyalı cebini dolduran Türkiye nin en zenginlerinden iş insanları şu takıma sahip çıkın
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 1647693071 (2 yıl önce)Taha isimli kullanıcı yorumuna
    a.gevrek olduğu sürece haklı olarak 1 kuruş vermezler.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kimse adilin başında olduğu bir yapıya 5 kuruş vermez. Kimse parayı ağaçtan toplamiyor. Takima verilen paraların nereye gittiği belli değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyali ünal (2 yıl önce)
    Artik 100% yüz bügünden itibaren kumeye düstu, umut falan kalmadi artik. bu takimi bu hellere düsürenler Allahindan bulsun artik. koca malatya halkini ne hale düsürdüler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Takım top oynamak istemiyor. Düşmeyi kabullenmişler. Yapılacak en güzel hareket: değeri olan oyuncuları satıp, altyapı ve maaşı uygun kaliteli topçular karışımı bir takımla devam edip onları birbiri ile kaynaştırmak ve bunun neticesinde 1. lige uyumlu takım olarak hazır olmak bence yapılabilecek olan budur. Hem gelen paradan borçları azaltmak hem de takım oyununu ve uyumunu sağlamak yoksa amatöre gideriz
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Açık ara ligin en komik takımı...Yani mumla arasan bu kadar futbol fukarasını bir arada bulamazsın. 4 kişinin arasında vurdu ve gol oldu...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yazacak yorum yok yorumsuzdur çünkü her şey ayan beyan ortadadır.
    %94
    %6
    Yanıtla