SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Vidar Kjartansson’u Renklerine Kattı

0
Güncellendi - 2020-01-28 07:08:34
BYMS Vidar Kjartansson’u Renklerine Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekici BtcTurk Yeni Malatyaspor, İzlandalı forvet Vidar Örn Kjartansson’u renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor, aradığı forveti İzlanda'da buldu.

Sarı kırmızılar, İzlandalı forvet Vidar Örn Kjartansson ile anlaştı. Malatya ekibi, Rostov’dan transfer ettiği milli futbolcu Vidar Örn Kjartansson ile kiralık sözleşme imzaladı.

29 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Malmö, J.Suning, M.Tel Aviv, Rostov ve Rubin Kazan gibi takımlar bulunuyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklama şöyle: “İzlandalı forvet Vidar Örn Kjartansson’u renklerimize bağladık.

Rostov’dan takımından transfer ettiğimiz milli futbolcu Vidar Örn Kjartansson ile opsiyonluk olmak üzere kiralık sözleşme imzalandık.

29 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Malmö, J.Suning, M.Tel Aviv, Rostov ve Rubin Kazan gibi takımlar bulunuyor.”

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kaya (4 yıl önce)
    Inşallah hayırlı olur sol ayak sağ ayak ve kafa toplarında çok etkili youtube de izledim Adam i adam klas duruyor ve opsiyon hakkı malatyada olmasıda güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Hayirli olsun aleksijci de aldiğimizd beğenmiyen cok oldu bazi arkadaşlar her futbolcuyu taniyor gemen Gömeye yöneyor bir gelsin bir kaç maç oynasin Ondan sonra o yüksek bilginizi açiklayin Hayirli olsun demek o kadar mi zor Bizim takima geldi iyi dilekler varken neden aksini yapiyorsunuz sanki uzman oldunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (4 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Evet.Forvet hattına şimdiye kadar gelmiş en iyi oyuncu.İnşallah uyum sağlarsa çok başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Bir menejer transferi daha. Hadi bakalım. Göle mayayı çaldık. Bakalım tutacak mı? İşimiz hep karambole, hep rast gele, hep sayısal loto.
    0
    0
    Yanıtla
  • Menejer yada kaysıcı hatta partinin aracılığı ile alınmış ne olmuş yani?Bu futbolcuyu çok iyi tanıyormuş gibi,bu takımda oynuyamamış gibi yorum yapmışsın.Adam malmö de Rubin kazan da oynamış çıkmış adamı eleştiriyorsun. Bu takımın şimdiye kadar aldığı kariyer olarak en iyi oyuncusu.Temcit pilavı gibi aynı sözleri pişirip pişirip milletin önüne koymayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi beğendinizki bunuda beğenesiniz.Sana birşey söylüyeyim.Daha ortada bir şey yokken,zaten gelmiyeceklerdi sen ve senin gibiler hatırlar.Malatyasporun ilgilendiği iki hafta önce ara transferde adı geçen ve alamadığı alper potuk,mehmet ekici,oğuzhanı yerden yere vurmuş , yapmadığınız eleştiri kalmamıştı..Peki onlar şimdi nerdeler biri hollandaya gitti,diğeri fenerbahçede kaldı.Sen ve senin gibilerin fuybolcularla ilgili öngörünüz işte bu kadar.Sen loto oyna maya devam et.Transfer işleri sana göre değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (4 yıl önce)
    Merhaba hoşgeldiniz İnşallah Malatyaspor’da başarılı olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Çok güzel bir transfer. Hayırlı olsun. Youtubeden izleyin videoları.
    0
    0
    Yanıtla
  • 17 maç 1 gol 1 asist aldığı süre 964 dk umarım bu performansını malatyasporda devm ettirmez youtubedan izleyecek futbolcuya ıyı yada kötü denilmez 2014 performansı o youtubedakiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlaşilan bi menejer kazığı dahaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin Allah utandırmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    İzlandalı forvet iş yapar bence boy avantajı süper ligde çok işe yarar ama gerekli ortaların yapılması lazım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde o ortaları yapabilen maaleaef yok bi Gökhan orta yapabiliyor o da çabuk yoruluyor sebebini anlayamadım
    0
    0
    Yanıtla