SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Rövanştan Umutlu

0
Güncellendi - 2019-08-12 03:36:31
Yeni Malatyaspor Rövanştan Umutlu
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Yeni Malatyaspor, 3.ön eleme turu birinci maçında 3-1 mağlup olduğu Partizan’ı yenerek, play-off turuna kalacağına inanıyor.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda Sırbistan ekibi Partizan’a Belgrad’da 3-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, 15 Ağustos’ta Malatya’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasında turu getirecek skoru elde etmek istiyor.

UEFA’da yoluna devam ederek, guruplara kalmayı hedefleyen Yeni Malatyaspor’da yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve şehir bir üst tura yürekten inanıyor.

FORMANI GİY, ATKINI TAK MAÇA GEL

Yeni Malatyaspor’da gözler UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda Sırbistan ekibi Partizan ile 15 Ağustos’ta oynanacak olan rövanş karşılaşmasına çevrildi. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden temsilcimiz, evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasında istediği sonucu alarak play-off turuna kalmak istiyor.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan ve ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Yeni Malatyaspor, 3.ön eleme turunda ilk maçta deplasmanda karşılaştığı ve 3-1 mağlup olduğu Sırbistan ekibi Partizan’ı 15 Ağustos Perşembe günü Malatya’da konuk edecek. Sarı kırmızılılar, dezavantajlı skora karşın rövanş karşılaşmasında istediği skoru alarak, play-off turuna kalmanın hesaplarını yapıyor.

Partizan karşılaşması sonrası 2 günlük izne ayrılan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, Partizan ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda bütün futbolcular yer aldı.

Partizan’a 3-1 yenildikleri ilk maç sonrası açıklama yapan takımın teknik patronu Sergen Yalçın, “Bir maç daha var hatırlatmak isterim” diyerek, rövanş karşılaşmasında her şeyin çok daha farklı olacağına dikkat çekmişti.

Yalçın’ın açıklamasının ardından kulüp de taraftarları stada çekmek için, ‘Hocamızın hatırlattığını tüm dünyaya gösterme vakti’ sloganıyla, 15 Ağustos’ta taraftarları stadı doldurmaya davet etti. Kulübün resmi sosyal hesabında, “Ayağa kalk Malatya. Yeni bir zafer için; önce inan, güven ve takımınla birlikte savaş. Boş koltuk kalmasın. Formanı giy, atkını tak ve mutlaka maça gel” paylaşımı yapıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız