SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Müdürden Rektör Kızılay'a Ziyaret

Yeni Müdürden Rektör Kızılay'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın yeni Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay ile istişarede bulunan Milli Eğitim İl Müdürü Özdemir, ''Çocuklarımızın milli manevi değerlerine bağlı, içinde yaşadığı çağın şartlarını doğru okuyan, ufku açık hedef sahibi bireyler olarak yetişebilmeleri doğrultusunda gerekli şartları oluşturmak için büyük çaba sarf edeceğiz" dedi.

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini iletip görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Kızılay, Özdemir'e İnönü Üniversitesi'nin yayınlarından hediye etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Protokol (2 yıl önce)
    Neden önce rektör diye bilip bilmeden konuşanlara; Müdüre hanım önce Valiyi ziyaret etmiştir.Diğer kurumların il müdürleri eşit derecededir.Fakat Rektörler doğrudan Cumhurbaşkanı atamasıdır ve protokolde il mudüründen önce gelir.Önce öğrenin sonra yorum yapın lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    acaba kimden iyi torpıl yaptıda bu makama geldi eski müdürün ne suçu vardı bir delikanlı çıkıpta niye görevden aldık diyemiyor yazıklar olsun bunlara beklesinlerki oy verelim nah alırlar
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Melatie (2 yıl önce)
    2023 te şekilde görülenler ve etrafındakiler tıpış tıpış gidecekler... rüyalarında bu makamları göremezlerdi...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Hoşgeldin demeden ben geldim hoşbuldum der gibi olmuş. Ya ne için gittin neyin adına ziyaret. 2 günde Malatyayı tanıdında proje amaçlımı gittin. Aklıma rektör hanım geldi. Sanırım bu bayanlat şakşakı seviyor. İnş yanılırım
    %79
    %21
    Yanıtla
  • mhmt (2 yıl önce)
    malatyamıza atanan bayan yöneticiler genelde kibirli mobbingci olurlar insallah gelen söylediği gibi gerçek anlamda milli ve manevidir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dertli (2 yıl önce)
    Belediye başkanı ve milletvekillerinden ziyarete baslanmamasi iyiye işaret.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    İşler tersten başladı.olmadi.once ilin valisi ziyaret edilir.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ziyaret yeni atanan a yapılır işler iyice değişti dur bakalım
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 1649960951 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa bey haklısınız sayın valimize ilk önce milli eğitim müdürü ziyarete gider diğer kamu kurumları ise önce yeni başlayan il müdürünü ziyaret eder mutlaka bizim bilmediğimiz bir durum vardır esasında oldu olası protokol kurallarında pek sevmediğim için önemli bir konu değildir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • 1649986065 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yeni il müdürü gözümde bitmiştir . İlk baştan bu hatayı yapan il müdürlüğü felan yapamaz . Önce şehrin tüm bürokrasisi hayırlı olsuna gelir daha sonra iade ziyaretleri yapılır .
    %67
    %33
    Yanıtla