SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Stadı 1 Ay İçinde Teslim Ederiz"

0
Güncellendi - 2017-02-22 19:06:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya yapılan yeni stadın bir ay içinde tamamlanacağı müjdelendi.

İsmi henüz belli olmayan yeni stadyumda artık sona geldiklerini belirten yüklenici firma yetkilisi Erdoğan Büber, koltuk ve çatı montajı işini bitirmek üzere olduklarını, kalan diğer işlerin de kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

“Burası bizim memleketimiz, kendi işimizi yapıyoruz”

İHA’ya yaptığı açıklamada Malatya’ya oldukça modern bir stat teslim edeceklerini belirten Büber, “Yeni stadımızda çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Stadımız her şeyiyle Malatya’ya yakışır bir stat olacak. Tribün ve çatı montajını bitirmek üzereyiz artık. Diğer işleri de kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Havalar bu şekilde giderse 1 ay içerisinde stadımızı teslim ederiz. Bu önemli yapı en ince ayrıntısına kadar büyük bir ustalık gerektiriyor. Personelimizle birlikte büyük bir özveriyle elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza kimsenin şüphesi olmasın. Burası bizim memleketimiz, dolayısıyla kendi işimizi yapıyoruz burada. Tabi buranın teslimiyle ilgili bir bürokratik süreç var. Bu süreç nasıl işler, ne kadar sürer kestirmek zor. Ancak 1 ay sonra futbol oynanmasına engel teşkil edecek bir durumun olacağını sanmıyorum. Malatyamıza her şeyiyle oldukça modern bir stat teslim edeceğiz İnşallah” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Turkıye 2020 sampıyınası ıcın 10 stadyum sunmuş FIFA'ya!! Tek tek baktım! Şükrü saracoğlu 50 bın, wodofone arena 41 bın, Türk Telekom arena 52 bın, Konya arena 42 bın, Trabzon Akyazı 45 bın, kayseri Kadir has stadı 32 bın, Antalya 33 bın, gazıantep arena 33 bın , eskısehır arena 35 bın, Şanlıurfa 30 bın, Samsun arena 33 bın bu 10 stad da Avrupa sampıyonası vs yapılabılır yazılı! Haber devam edıyor.. Malatya arena 25 bın ( kapasıte yetersız), Mersin arena 25 bın (kapasıte yetersız), Sivas arena ( kapasıte yetersız) vs vs yapılan stad lar belırtılmıs! Yanı anlayacağınız kapasıte yetersız belırtıldıgı ıcın çok üzüldüm:(
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    ömür biter . stat bitmez yol bitmez.. maça da kimse gitmez ..o kadar............
    0
    0
    Yanıtla
  • Özcan (7 yıl önce)
    yolu olmayan stad varsa başka örneğ, bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    stadın kale arkasına dikkatli bakın..koltuklardan bir bölümü bordo-beyaz.. neden acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • abicim oraya kırmızı koltuk takmış sarı takmamışlar yani beyaz dediğin beton :)
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    YORUMYAPANLAR ;YAPILAN İŞE, VERİLEN EMEĞE BİRAZ SAYGI DUYUN.KOCA STADI YAPAN BEYİNLER ELBETTE YOLUDA YAPACAKLAR. BİNLERCE KM ASFALT DÖKÜLDÜ MEMLEKETE STADIN YLUDA YAPILACAKTIR BİRAZ SABIRLI OLALIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Stad 25 bın kışı + ogrencıler 40 bın + 10 bın de hastane : 75 bın kışı hadi 25 bın duselım kaldı 50 bın... 50 bın kısıyı traleybus götürür getirir artık:) tıka basa nefes nefes akrabalık bağı kurarak ıyı yolculuklar dılerız Malatya küçük dusenenler beledıyesi:) ha haa
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    hala daha koltuk montajı bitmemiş Allah aşkına hu bu firma daha neyin çalışmasını yapıyor ya ? Malatyaspor derneğine sesleniyorum tüm taraftarları toplayalım da koltuk montajına bi el atalım bu iş böyle olmayacak :))) hadi maça değil hadi montaja :)) ayrıca bu stat ancak referandum sonrasına kalır bürokrasi böyle Türkiyede :))
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (7 yıl önce)
    malatyanın her işi alangirli maşallah,bir işimiz düzgün ve zamanında yapılmıyor, deve misali
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    stat yapıldı da koltugunda malatya yazısı mı dert oldu :D bizim malatyalıları seviyorum tatmin etmesi zor bir kabileyiz,Allah bize hizmet edenlerin yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    yapılan stadlara bakın en kötü stad bizim stad malatya yazısı bile yok yolu yok stad kayısı ya benzemiyor sacla kaplı bitene kadar 10 tane müteahit değişti kısacası malatyanın şanssızlığı ellerine yüzlerine bulaştırdılar stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    bitmez bu stad
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    O alaca koltukları monte eden adam kör oldu. Bu koltukları monte etme maliyetini bilemiyorum ama takım stadı teslim alır almaz o koltuklar adam akıllı yerleri değiştirilerek MALATYA yazısı yazılabilir. Bunu artık yönetim teslim alınca halleder. Bizim yerel idareciler o koltuklarda oturmaya gelmiş. Bir işi yarım yapmasalar şaşarım. Yol konusuna girmek istemiyorum. Türkiye'nin en geç teslim edilecek statın yolunu bu sürede yapmamak büyük bir başarıdır. 5 sene oldu stat başlayalı yerel yetkililerin kendilerini nasıl savunacaklarını merak ediyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    1ay sonra bitse bile bürokratik süreç ne kadar sürer bilmiyorum diyor. Mart sonunda bitecek ve esas sıkıntı bundan sonra başlayacak, bu sezon maç oynanmaz. Demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (7 yıl önce)
    Stablize yolda gideceğiz yada Trambüse biner durak da ineriz bayır aşağı koştuk mu stada varırız inşaallah trambüs direklerine zeval gelmesin yeter ki ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Çok önemli değil koltuklarda malatya yazısı bizim yüreğimizde yazılı malatya askı gerisi teferruat
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    1 ay içinde bitse bile stada gidecek yol yok. acilen yoncalı veya köprülü kavşak yapılmalı. ayrıca malatyalı firma yetkilisine sormak lazım koltuklarda malatya yazısı neden yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • yazıyı geçtim ,koltukların rengi bile sarı kırmızı değil.bir iş yapacaksanız adam akıllı yapın.5 senedir stadı bitiremediler.hadi stad bitti peki ya yol var mı,yok.stadın yapıldığını biliyorsun ama yolu niye yapmıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (7 yıl önce)kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    Yolu belediye yapacak kardeşim belediye yapmışyorsa adamlar ne yapsın
    0
    0
    Yanıtla